4 stranice novih postova za 3 dana. pa pokopacete me mame!!!
sad cu svima da vam odgovorim.
nina-nana vidis kako ti lepo enna kaze da nemas brige! i ja sebi stalno govorim da necu da ga uporedjujem s drugima a onda vidim necije dete od 8 meseci sa preko 11kg

i kao prva reakcija dodje mi da se rasplacem. a posle sama sebe izgrdim i predjem preko toga.
kad stavljas sina na noge kakva je njegova reakcija? (moj se sav ozari iako ne ume da stoji sam. bacaka nozice, cupka dok ga ja drzim ispod miske) ako mu se svidja ideja stavi ga ponekad na noge a ako nije zainteresovan onda nemoj da insistiras! doci ce njegov trenutak.
Mamaaa ja mog uspavljujem u narucju, sisa i utone u san i danju i nocu, sto je izgleda pogresno (ako ni zbog cega drugog ono iz prakticnih razloga. kad bude beba bila 2x teza hoce li hteti rambo da dodje da mi malo pomogne? :???: ). nemam pojma kako da ga naucim da se sam uspava. ako nije skroz utonuo u san kako ga spustim u krevetac krene sirena da zavija!

tako da i mene zanima kako to rade druge mame i prihvatam savete.
moj je bio kenjkav do 6. meseca kad mu se spava. zatvori oci i tiho jauce, kao da je bolno zaspati! sad vise ne.
enna sve to stoji sto kazes da ne treba izludeti jureci bebu sa kasicicom i flasicom jer po tabeli treba da pojede jos ukoliko je sve ok. medjutim moj je zivahan ali ne napreduje kako treba. mrsavko je. ima 8 i po meseci i kila kao jedna sestomesecna beba (7,55kg) (da ne pominjemo rozarijum i njenog naprednog diva, ljubi ga majka!

). pedijatra hoce da me ubije kao da je to moja krivica

. meni pada mrak na oci kad dodje vreme vecere i rucka. pojede pola ili trecinu doze. sva sreca pa sisa moje mleko te se sam regulise i jos bolje ne znam koliko posisa pa ne mogu ni da se nerviram

.
mirabel ja bih trebala da uvedem malo blitvu malo spanac al sam lenja. opet sam juce kupila isto porce i samo to vrtim: sargarepu, krompir, morac, tamno zelene tikvice. bas sam neka leva mama... medjutim cini mi se da je za Marinu malo rano. sacekaj bar jos mesec dana. ne secam se tacno zasto ne ide spanac bas odmah. meni je dr. rekla da mogu i list zelene salate umesto spanaca da skuvam i ispasiram zajedno sa ostalim povrcem. bundeva ti je super. slusaj esperanzu ona ti je doktorirala n a toj temi

.
zia drago mi je sto je Gabriel ozdravio!
nije mi palo na pamet da probam pecenu jabuku! sad ste mi dali odlicnu ideju!