I ja svog sina nikad ne ostavljam da place-nema potrebe za tim,instikt mi govori da to nije dobro..Cim place-nesto mu nedostaje..Gladan je,zedan,spava mu se,nervozan je,umoran,mazi mu se..stagod..nikad ne place bez razloga..Sto se tice odvikavanja-i ja bih volela da to bude idealno,da se sam "skine"sa sise kad oseti potrebu za tim,ali ne znam koliko cu izdrzati..Napisala sam vec kako i kada planiram da ga odviknem i tako cemo i pokusati..Mislim da je bitno da je u tim trenucima sa bebom(ako ne majka) jos neko koga beba poznaje i voli(u nasem slucaju tata)..Ah,teorija-praksa ce pokazati svoje..
P.S.Shto se tice saveta-kad mi zatreba,trazim(moje je da li cu ga prihvatiti ili ne),na komentare se ne obazirem..Moje dete-moja briga..
I moram opet P.S-i moj sin zaspe dok sisa..Onda se nocu budi 2,3 puta,ali nekad nece sisu..Samo je dovoljno da ga uzmem na ruke,malo ga pomazim,onda legnem i stavim ga da lezi na meni..Zaspe za par trenutaka i vratim ga u krevetac..Znam za tu teoriju-uz shta beba zaspi,to i trazi kad se probudi(i nekako je logicno),ali eto,odstupanja postoje,naravno..
P.S.Shto se tice saveta-kad mi zatreba,trazim(moje je da li cu ga prihvatiti ili ne),na komentare se ne obazirem..Moje dete-moja briga..
I moram opet P.S-i moj sin zaspe dok sisa..Onda se nocu budi 2,3 puta,ali nekad nece sisu..Samo je dovoljno da ga uzmem na ruke,malo ga pomazim,onda legnem i stavim ga da lezi na meni..Zaspe za par trenutaka i vratim ga u krevetac..Znam za tu teoriju-uz shta beba zaspi,to i trazi kad se probudi(i nekako je logicno),ali eto,odstupanja postoje,naravno..