lazycat
Domaćin
- Poruka
- 3.189
Ma ne sekiraj se - svi nauče da jedu, pre ili kasnije... U pravu si da je najvažnije da ne unosiš nervozu novopečenoj mamici 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ne sekiraj se - svi nauče da jedu, pre ili kasnije... U pravu si da je najvažnije da ne unosiš nervozu novopečenoj mamici![]()
Irina je vec sa nepunih 6 krenula sa mesom....ali prvo supu u kojoj je kuvano i meso, pa sam joj u povrce ubacivala vrlo malo mesa i postepeno povecavala kolicinu.......devojke imam pitanje pa ako je neka raspolozena da mi odgovori....
....uskoro mi stize bekana u goste, bice jedno vreme ovde...e sad...
....ona je usla u 6-ti mesec, jede kuvan krompir, sargarepu, brokoli, tikvicu, karfiol, blitvu, spanac, pirinac..
....naravno varijacije od nabrojenog povrca, ali je osnova uglavnom krompir i sargarepa...
....sta bi joj se jos moglo davati u ovom periodu...???
....kada ste pocele da uvodite meso???
....ja sam svojoj deci vec uveliko davala sve..ali ovde je druga prica, to je dete mog deteta, i ne bih da
namecem svoju volju, znam da se sada sve nekako drugacije daje...a volela bih da jede sto raznovrsnije...
....vocne kasice jede, nekad kupljene, ali uglavnom joj prave, ovde je osnova jabuka, pa jos neko voce
kako kad koje imaju...
....jede i one kupovne kasice tipa zitarice, to sam videla ovde da ste pominjale...
....ako vam nije tesko, bar da me usmerite gde bih mogla da pogledam sta i kako se daje deci tog
uzrasta...
....hvala..![]()
Affro, dajte joj u rukicu da nešto sama glođe. Videćeš kako će uživati!![]()
...hocemo draga cim dodje...jos samo malo...![]()
Ti si Affro bas dobra i brizna majka i baka. Lepo je to sto se raspitujes kako to sada majke rade, jer verujem da se ipak razlikuje od vremena kada je tvoja cera bila bebac. Zelim ti da se lepo provedes i maksimalno uzivas u vremenu koje ces provesti sa tvojim curama!![]()
.
..mislim da je presudno bilo to shto smo krevetic premeshtali sa svom opremom,
tako da ono malo "spoljashnjeg sveta" na koje su navikli dok se uspavljuju nije bilo razlichito uopshte..![]()
Evo Yula da ti odgovorim kakav je slucaj kod nas. Mi imamo mali stan, pa smo bili prinuđeni da spava u nasoj sobi. Zapravo, on je na pocetku prva 4 meseca spavao u svom krevetcu, ali od tada i dana danasnjeg spava sa nama. Napravili smo veliku gresku, sa 4 meseca je bio bolestan imao je neku infekciju i toliko mi ga je bilo zao da sam ga ostavljala da spava sa nama. Naravno, njemu se to mnogo svidelo, a i meni je bilo mnogo lakse dok je sisao jer nisam morala da ustajem (krevet nam je jako širok, pa imamo mesta). Medjutim, sad nece ni da pomisli da ide u svoj kreveta, zapravo kad mu kazemo da treba tamo da spava, on se iskida od smeha. Mislim da cu uskoro morati da poradim na tome da ga odvojim. E sad, ne znam sta da ti kazem za odvojenu sobu. Ja licno ne bih izabrala tu varijantu. Secam se da sam tih prvih meseci bila bas opterecena i malo-malo sam se budila da vidim da li spava, dise i sl, a i on se cesto budio, da sisa. Mislim da je bolje da ti je pri ruci, narocito ako dojis...