maja_r
Ističe se
- Poruka
- 2.695
Ja sam dobila iz inostranstva kao paketic 20*30cm koji je punjen sa tresnjinim koscicama. Zagreje se malo u mikrotalasnoj i stavi se na stomak..nikad nismo imali probleme sa grcevima..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

da majo tu oblogu protiv grceva sam videla u veru al to je isti princip kao kod mede sa onim metalnim kruzicem sto se zagreva...nama je pomo onaj engleski sirup definitivno al pedijatar nam je reko u porodilistu da najcesce grceve imaju decaci i jos su jaci ako im se kombinuje majcino mleko sa adaptiranim...e sad svako dete je individua i svi razlicito reaguju...
Ali meni to nikad niko nije rekao.
i nas je spaso kupko a koristili smo ga od 2 meseca pa do jedno 6-7 recimo dok nije sam poceo cvrsto da sediTsuy, ja sam obojicu kupala na kupku. Miloša još uvek, čekam da može potpuno čvrsto da sedi pa ću ga kupati sedećki. Dete uživa jer leži i gleda u mamu i tatu. Još mu dam neku gumenu patkicu pa je sa zadovoljstvom glaba sve vreme kupanja.
Tako preko ruke se kupaju samo novorođene bebe i to pod česmom u porodilištu jer nema kadice. A i kako joj opereš stomačić i taj deo gde ti je ruka? Ja sam tako probala da kupam Miloša kad smo pre mesec dana bili na vikendici pa nisam imala kadicu. Namučila sam se žestoko, a i on je sve vreme stenjao, znači da mu je bilo jako nezgodno.
Inače je i Miloš meni plakao prva 3 meseca čim ga izvadim iz kadice jer mu se jaaako spavalo, kao da mu se uključi okidač za spavanje odmah posle kupanja, što se pojačavalo kad počnem da ga oblačim. Morala sam da ga oblačim držeći ga uspravno u naručju, jedino tako bi se malo smirio...

da,palo nam je na pamet to da kupimoja mislim da se svaka beba plaši u početku,to je nešto novo za njih...nas je od vragovih napunjenih mesec dana spasilu kupko,taj peškir na okviru,i on je ležao na njemu u kadici i ja sam imala dve slobodne ruke da ga operem,pomazim,sipam vodu,nije se teturao na rukama,i što je najvažnije nije bio okrenut stomakom na dole,nego je ležao na leđima,tako da je mogao da vidi sve šta se dešava....taj kupko smo koristili do nekih 7 meseci...preporučujem svakome....
Tsuy, ja sam obojicu kupala na kupku. Miloša još uvek, čekam da može potpuno čvrsto da sedi pa ću ga kupati sedećki. Dete uživa jer leži i gleda u mamu i tatu. Još mu dam neku gumenu patkicu pa je sa zadovoljstvom glaba sve vreme kupanja.
Tako preko ruke se kupaju samo novorođene bebe i to pod česmom u porodilištu jer nema kadice. A i kako joj opereš stomačić i taj deo gde ti je ruka? Ja sam tako probala da kupam Miloša kad smo pre mesec dana bili na vikendici pa nisam imala kadicu. Namučila sam se žestoko, a i on je sve vreme stenjao, znači da mu je bilo jako nezgodno.
Inače je i Miloš meni plakao prva 3 meseca čim ga izvadim iz kadice jer mu se jaaako spavalo, kao da mu se uključi okidač za spavanje odmah posle kupanja, što se pojačavalo kad počnem da ga oblačim. Morala sam da ga oblačim držeći ga uspravno u naručju, jedino tako bi se malo smirio...

kupanje proslo bez suza![]()
prosto ne mogu da verujem![]()

Moja beba ima 5 meseci. Zanima me sta sve moze da jede (osim mleka).

ljudi...nije mi jasno....kako beba od nepunih nedelju dana sisa svakih sat i po vremena?
nemam vremena ni za wc...![]()
joooooooooooooooj,to je tako kameron na žalost,ima takvih beba...samo istraj mila...jesi ti dobro?jel možeš da ustaneš iz krevet?kako Sterfan reaguje na batu?Draga Kameron...ja prvih mesec dana za malo da odustanem od dojenja...bila sam i psihicki i fisicki smozdena, ali bukvalno, jer se gospodjica nije skidala sa mene...ne daj se...dok se ne ustali i dok ne bude dovoljno jaka da se nasisa za duzi period, dojenje na zahtev...![]()