kvikveg
Domaćin
- Poruka
- 3.282
imam pitanjce sta dejete maloj deci kada ih boli grlo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako je suv kasalj obloge i preprzeno mleko,a ako je sazreo kasalj beli slez...e sad zavisi koliko malo dete??imam pitanjce sta dejete maloj deci kada ih boli grlo?
imam pitanjce sta dejete maloj deci kada ih boli grlo?
mukica...i mi smo se napili tih antibiotika...svakicas nesto kasljucala....bar jednom mesecno je bila bolesna....sreca od kako smo poceli da joj dajemo kozije mleko vise nije bila bolesna...Mi smo do sad imali dve upale grla, sa temperaturom. Dobio je antibiotike i proslo...
Ne znam kako bih provalila u ovom uzrastu da ga boli grlo, a da nema povisenu temperaturu. Jeo je nekoliko dana samo kasasto, nije hteo nista grublje.

to je super ako je povratio sad ecda mu bude lakseProlazi li slajm sam od sebe?Najgore sto mali nece nista da pije,ni sirup,ni cajeve...U sustini ne kaslje mnogo,neked i nekad,a zrelo je samo tako.Nocas je povratio posle kasljanja.
ma jasta...i mi smo imali bronhitis i culi da je kozije mleko dobro za to i deda nam kupio kozicu....da cuknem nepamtimo kad je zadnji put nakasljala...kozje mleko je zakon,i ja se kunem na njega...izlečio mu je bronhitis...

milica???ma ona je cudo od deteta...politicarka mala....samo brblj...pcoeli smo po malo da lgaimo...ima novih slika da nas vidite....kako ste nam vi???jubimo vas puno....bravo za Milicu..apropo kako je ona inače?jel raste?jel krenula u vrtić?ajd mi piši na profil ako imaš vremena...ljubim vas..

Da li se nekome od vas desavalo da dete lose reaguje na Vigantol (d vitamin u kapima) ? Meni je trebalo mesec dana da shvatim da od toga ima grceve. Svaki put posle kupanja joj dam, ona se rasplace, nece da sisa i jedva zaspi. Danas, ajd da probam, dam joj ga popodne pre nekog sisanja i ista prica...iskida se dete od placa.
Probacu sutra da kupim AD3 kapi pa mozda bude bolje.
U početku sam joj davala kašičicom sa malo mog mleka.