SAVETI O BEBAMA

• Začetnik teme Začetnik teme mamaa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mi smo do sad imali dve upale grla, sa temperaturom. Dobio je antibiotike i proslo...
Ne znam kako bih provalila u ovom uzrastu da ga boli grlo, a da nema povisenu temperaturu. Jeo je nekoliko dana samo kasasto, nije hteo nista grublje.
mukica...i mi smo se napili tih antibiotika...svakicas nesto kasljucala....bar jednom mesecno je bila bolesna....sreca od kako smo poceli da joj dajemo kozije mleko vise nije bila bolesna...

Da li se nekome od vas desavalo da dete lose reaguje na Vigantol (d vitamin u kapima) ? Meni je trebalo mesec dana da shvatim da od toga ima grceve. Svaki put posle kupanja joj dam, ona se rasplace, nece da sisa i jedva zaspi. Danas, ajd da probam, dam joj ga popodne pre nekog sisanja i ista prica...iskida se dete od placa.
Probacu sutra da kupim AD3 kapi pa mozda bude bolje.

Irina nije imala grceve 3 dana uopste i taman smo mislili da je gotovo,ali sinoc je opet imala... i to jace nego inace :(
uopste ne znam od cega,nisam jela ni pila nista sto bi moglo da smeta :think:

A fontanela je uvucena,ali ona nece ni vodu,ni caj
na pipetu joj dajem malo blagog caja od kamilice,al ona vise pljune nego sto proguta...
bas me nervira ta fontanela

Da li se nekome od vas desavalo da dete lose reaguje na Vigantol (d vitamin u kapima) ? Meni je trebalo mesec dana da shvatim da od toga ima grceve. Svaki put posle kupanja joj dam, ona se rasplace, nece da sisa i jedva zaspi. Danas, ajd da probam, dam joj ga popodne pre nekog sisanja i ista prica...iskida se dete od placa.
Probacu sutra da kupim AD3 kapi pa mozda bude bolje.

Nama je patronažna rekla da bebe hoće da dobiju grčeve od vitamina D, pa nam je savetovala da joj ga dajemo ujutro, pa se ona isprdi do uveče, pa može mirno da spava. :worth: U početku sam joj davala kašičicom sa malo mog mleka.
Kako je NG? :cmok:

da majo tu oblogu protiv grceva sam videla u veru al to je isti princip kao kod mede sa onim metalnim kruzicem sto se zagreva...nama je pomo onaj engleski sirup definitivno al pedijatar nam je reko u porodilistu da najcesce grceve imaju decaci i jos su jaci ako im se kombinuje majcino mleko sa adaptiranim...e sad svako dete je individua i svi razlicito reaguju...

Back