jasnaok
Zainteresovan član
- Poruka
- 355
Pozdrav svima, jel ima neko iskustva sa ćilibarskim ogrlicama za bebe?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joj, kad smo kod zuba i pranja - meni zubarka rekla da kupim pastu 0+ i da pocnemo da koristimo po mrvicu te paste. E sad, ona je naglasila da bude 0+ a ne 12+ zbog kolichine fluora, a apotekarke i apotekari me belo gledaju kad im to trazzim. Imaju samo neku 0 - 6 godina, ali to nije to, tu ima dosta fluora za dete od 5 godina koje zna lepo da pljune. Jel zna neko gde u Novom Sadu nabaviti pastu za maaaaale bebe?
pa to i mene zanimaaaa...zato sam i pitala jer sam trazila po apotekama i apotekarke me belo gledaju ko da sam izmislila ko zna sta...![]()
chicco su 0+ i 12+
Ali u novosadskim apotekama su izgleda chuli samo za 12+ dali imate predloge za dorucak za bebu od 1 godinu.Sve se vrti isto,neznam vise sta da mu dajem. Poz

i ja jurim pastu za zube 0+, znam da ima chicco i sad cu bas da probam da je nadjem, nego da li je rano da se pasta uvodi sa 14-15 meseci? moja cerka ne zna da ispljune a jako mi tesko dozvoli uopste da joj uguram cetkicu u usta

grozna sam, evo idem u coshak da se stidim i crvenim 5 minuta 
Zaboravila sam kukuruz bLe
Sad moram ponovo
Jel mozze bilo koji ili mora iz organske proizvodnje?