phenomenon
Domaćin
- Poruka
- 4.711
Ide mi bas sve ovo sa vakcinom na zivce. Crvenilo mu se siri, zvala sam Halo bebu i kazu da je to sve normalno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zdravo svim mamicama!!Verovatno ste mozda i pricale o ovoj temi ali...Imam bebu od 5 meseci i svi mi govore da bi trebao da prespava celu noc,jer ce sad da pocne da jede cvrscu hranu,i trebalo bi da se uobroci.Doduse,do pre 2 nedelje,budio mi se oko 6-pola 7,a sad se opet vratio na taj obrok u 3 i onda tako redom.ISta se tu desilo,stvarno ne znam.Inace,pije aptamil i to na svaka 4 sata,a ne kao druge bebe koje jedu na 3 sata,i popije od 180-210 ml,sto ja licno smatram da bi ipak trebao vise da popije.Na 3 sata je jeo samo prvih mesec dana posle toga je poceo da mrljavi i da place jer nije gladan,tako da je tad jeo 60-90 ml,i odustala sam od toga jer mu definitivno odgovara na 4 sata.Da li je to tako ispravno? On je uglavnom dobra i vesela beba.I da se vratim na pricu sa pocetka i da vas pitam,kako ste vi resavale "problem" nocnog obroka ili jednostavno treba dete samo da ga izbaci.U mom slucaju ne pomaze ni voda ni caj ni cucla.Hvala vam unapred na savetima!
Zdravo svim mamicama!!Verovatno ste mozda i pricale o ovoj temi ali...Imam bebu od 5 meseci i svi mi govore da bi trebao da prespava celu noc,jer ce sad da pocne da jede cvrscu hranu,i trebalo bi da se uobroci.Doduse,do pre 2 nedelje,budio mi se oko 6-pola 7,a sad se opet vratio na taj obrok u 3 i onda tako redom.ISta se tu desilo,stvarno ne znam.Inace,pije aptamil i to na svaka 4 sata,a ne kao druge bebe koje jedu na 3 sata,i popije od 180-210 ml,sto ja licno smatram da bi ipak trebao vise da popije.Na 3 sata je jeo samo prvih mesec dana posle toga je poceo da mrljavi i da place jer nije gladan,tako da je tad jeo 60-90 ml,i odustala sam od toga jer mu definitivno odgovara na 4 sata.Da li je to tako ispravno? On je uglavnom dobra i vesela beba.I da se vratim na pricu sa pocetka i da vas pitam,kako ste vi resavale "problem" nocnog obroka ili jednostavno treba dete samo da ga izbaci.U mom slucaju ne pomaze ni voda ni caj ni cucla.Hvala vam unapred na savetima!
gde si rozi kuco stara!
vrlo je individualno koliko ce tvoje dete popiti mleka i na koliko da li ce piti vodu caj sokic...i da li ce spavati celu noc ili ne...
ja sam imala srece valjda moj bebac je od 2 meseca spavao celu noc tj od 8 uvece do 6 ujutru sada spava do 8 sati recimo znaci 12 sati bez jela...ali popije uvece 210 ml mleka a ujutru popije 180 ml jede na 4 sata i to je to...mi sada imamo oko 9 meseci tako da...ne brini se tvoja beba sasvim dovoljno jede i vise nego bi trebalo...ne znam koliko bebac ima kilograma?
Pa kuvano je jedini način koji znam da je bezbedan za bebu (jer je jedini drugi način koji znam prženje, a presna jaja svakako ne treba davati zbog salmonele)Kako da dam belance bebi?Da skuvam jaje ili nekako drugacije?Uskoro ce vakcina pa zbog toga...
Aleksa ima 7 i 700g. A rodjen je sa 4 300. Zato bi po nekim pravilima tj.po njegovoj kilazi i mesecima po meni,trebao da jede vise.Mozda,ne znam.Ali on je bas veselo dete tako da verovatno da mu je to dovoljno.Sve ga drugo vise zanima osim jela.Tu je na mamu![]()
Pa ako se gleda da se bebama daje 100 ml mleka plus kolicina u zavisnosti koliko ima meseci znaci ako ima 5 meseci jos plus 50 ml na onih 100 ml znaci oko 160 ml bi bila kolicina za tvoju bebu ukoliko ima 5 meseci znaci veruj da je to sto tvoja beba popije mleka i vise nego dovoljno kazem ti da moj bebac o 9 meseci pije 180-210 ml mleka a nekad ni to ne popije a celu noc prespava bez budjenja i pijenja bilo cega u sred noci!
OK,hvala! A zanima me sad,kako da ga odviknem od nocnog obroka?Jel postoje neke "cake" ili ce jednostavno sam da izbaci taj obrok?Samo se nadam da ga nece izbaciti sam kad bude imao 3 godine!![]()
Imam pitanje...Moja Klara ima puna 4 meseca, koje mleko bi joj najvise odgovaralo? Ja mislim da sam posle jednog stresa izgubila dosta mleka i da joj to nije dovoljno jer je uvek gladna i place...![]()
OK,hvala! A zanima me sad,kako da ga odviknem od nocnog obroka?Jel postoje neke "cake" ili ce jednostavno sam da izbaci taj obrok?Samo se nadam da ga nece izbaciti sam kad bude imao 3 godine!![]()
pa neznam sta ima tu kod vas u parizu..
ovde bi vecina preporucila humanu ali moj glas ide nestle nan
Moracu sutra nesto da pogledam, bojim se da joj moje mleko nije dovoljno...![]()
sta bi na kraju?da, prosli put je imao crveni pecat, onako dobrano crveno a sad se i nadulo i ispupcilo. Valjda je osetljiv sta znam.
Moracu sutra nesto da pogledam, bojim se da joj moje mleko nije dovoljno...![]()
mislim da vi tu imate Natussan ili sl, Milupina adaptirana, ona su dobra