lazycat
Domaćin
- Poruka
- 3.189
Kada ste uvele sardinu, margarin, pashtetu, virshle, korn fleks, sokove (ne one hipp bebece, nego multivita npr.), kisele krastavce, dzem, med? Pitanje inspirisano jelovnikom iz vrtica 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kada ste uvele sardinu, margarin, pashtetu, virshle, korn fleks, sokove (ne one hipp bebece, nego multivita npr.), kisele krastavce, dzem, med? Pitanje inspirisano jelovnikom iz vrtica![]()
zbog kojeg mikroorganizma koji može da se nađe u medulazy ja ne verujem da je jelovnik takav za mladju grupu,gde Nik pripada...bar se nadam...po meni nista od ovoga nije za njega.Kada ste uvele sardinu, margarin, pashtetu, virshle, korn fleks, sokove (ne one hipp bebece, nego multivita npr.), kisele krastavce, dzem, med? Pitanje inspirisano jelovnikom iz vrtica![]()
lazy ja ne verujem da je jelovnik takav za mladju grupu,gde Nik pripada...bar se nadam...po meni nista od ovoga nije za njega.
lazy ja ne verujem da je jelovnik takav za mladju grupu,gde Nik pripada...bar se nadam...po meni nista od ovoga nije za njega.
Stave im parche hleba namazano margarinom i virshlu pred njih, pa ko pojede a ko baci na pod, ili im bar usitne nekako, ili im i pomognu da se snadju sa sholjom, chashom ili kako im vec daju jogurt... ???E da, Ana je svezza, nova u vrticu pa imash info iz prve ruke - interesuje me i kako im dajuStave im parche hleba namazano margarinom i virshlu pred njih, pa ko pojede a ko baci na pod, ili im bar usitne nekako, ili im i pomognu da se snadju sa sholjom, chashom ili kako im vec daju jogurt... ???
)... за ручак су обе васпитачице ту и помажу деци (прво их пусте саме, али ако дете не може само, наравно да му помогну)... све им дају на шољу, тј. чашу - и млеко, и јогурт и воду, и то васпитачица принесе чашу дететовим устима и нагне, да може лепо да пије (писала сам већ да је ана после недељу дана у вртићу скроз избацила флашицу и кући и супер пије на шољу!)...

Hvala
Malo da vezzbamo pre nego shto krene... Mada je njemu trenutno toliko zabavno da sve baca dole, da ne smem ni da zamislim na shta ce to samostalno klopanje da lichi 
Hvala
Malo da vezzbamo pre nego shto krene... Mada je njemu trenutno toliko zabavno da sve baca dole, da ne smem ni da zamislim na shta ce to samostalno klopanje da lichi
![]()
Kada ste uvele sardinu, margarin, pashtetu, virshle, korn fleks, sokove (ne one hipp bebece, nego multivita npr.), kisele krastavce, dzem, med? Pitanje inspirisano jelovnikom iz vrtica![]()
Treba da predjemo na Humanu 3, posto je od 10 meseci, ali jos nismo jer to uopste nije normalno mleko nego ima i zitarice, jabuku...Ja bih htela neko normalno mleko, adaptirano, da dajem do nekih mozda godinu ipo. Kupili smo Belalac do 12 meseci, nema dodatke tipa zitarica itd.
A sta se daje posle 12 meseci, jel to isto? Da li je OK da mu sad menjam melko, navikao je na Humanu?
nemam puno iskustva sa adaptiranim mlekom ali mislim da ima mleko koje ide od navrsenih godinu dana
Sad ga dojim samo pre podne i ako se nocu probudi, pa se nadam da nece za njega biti nagli prelaz.a jesi gledala humanu ha3? jeste da je hipoalergena al misim da nema nikakvih dodataka te vrste...
dal kod nas postoje mleka za decu do 2 god recimo ?al da nije kravlje nego adaptirano?

a jesi gledala humanu ha3? jeste da je hipoalergena al misim da nema nikakvih dodataka te vrste...
dal kod nas postoje mleka za decu do 2 god recimo ?al da nije kravlje nego adaptirano?
Koja je ta Ha3? Ja sam samo vidjala neku 3 sa ukusom jabuke, a ima i zitarica.
To sam se i ja pitala za posle 12 meseci, nisam vidjala?Nama je dr preporucila i do dve godine, ali necemo bas toliko, mozda godinu ipo, zbog nasledjene sklonosti ka alergijama. Mislim, nema nikakvu alergiju za sada, nego preventivno.
a jesi gledala humanu ha3? jeste da je hipoalergena al misim da nema nikakvih dodataka te vrste...