lazycat
Domaćin
- Poruka
- 3.189
Lazy,
Kako uspevas da se organizujes sa zamrznutim vocem?Dok odmrznes, pa ispasiras, ode vreme..
Uglavnom mu ne kuvam voce, znaci posao se svodi na to da izvadim komade voca u blender i, kad se odlede, da pritisnem dugme. Veci mi je posao oko svezeg voca, dok ogulim, isechem... posto mu nikad ne dajem obrok skroz od voca iz zamrzivacha, nego u blender ubacim npr. pola sveze jabuke i par komadica kajsije iz freeza, chisto malo da razbije monotoniju ukusa, da nije uvek jabuka pa jabuka. A shto se toga sta je zdravo tiche, kao shto rekoh, bandoglava ja verujem da je samo svezze i nekuvano voce ono pravo.
Shto se tiche instant kashica u prahu, ja mislim da su mnooogo ukusne i lepe, bash sam ih se gomilu najela otkad imam Nika
, Kupila sam 100 vrsta od 100 proizvodjacha, i 100 puta mu nudila - samo proba, sav se strese, brrrrrr - i nece
Zato kukuruzni griz sa jogurtom oboooozzzava i nikad ga ne odbija. Sad mu vec pravim i pshenichni - moze i taj da prodje, ali isto sa jogurtom, a adaptirano mleko velikodushno ostavlja mami kao i one kashice 
By the way, davala sam mu i skuvano na pari ili pecheno, pa izblendano, pa zamrznuto, pa odmrznuto voce, samo sam to sve potroshila. Tu su mishljenja podeljena da li valja ili ne, a ja bi volela da mi neko struchan pojednostavi tu prichu poshto kad pochnem da chitam o stukturi molekula vode to meni isto ko i da pishe bla, bla koren iz prolece na minus dvanaesti plus x limes iz integrala koji tezzi nuli....

Pozdrav
Uveli smo neku cvrstu hranu malo pljuje, malo proguta pa ispadne nesto...
Danas sam u tom fazonu izvinite