- Poruka
- 20.599
samo da vas pozdravim i da vam kazzem da vas pratim, samo nemam vremena da kucam!
inace, moje dete je, evo u 16om mesecu, prespavalo dve noci za redom!!!! srecna sam. samo da potraje!
ljubim vas!
Cestitamo!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo da vas pozdravim i da vam kazzem da vas pratim, samo nemam vremena da kucam!
inace, moje dete je, evo u 16om mesecu, prespavalo dve noci za redom!!!! srecna sam. samo da potraje!
ljubim vas!

Sad mu ponekad stavim malo zzumanceta u neshto, al bez puno matematike...Ok,tako otprilike sam i mislila...N bih mu ni davala pre bar sedam meseci...Evo bas sam pronasla u kuvaru za bebe da se zumance sme detetu dati posle sest meseci,ali ako ima opasnost od alergije nikako pre devet,a belance posle godinu dana...
ljubim vas!
!
Prvih par godina dok prodje a posle je lako
Mm kaže: "Samo do vojske da izdržimo!"![]()

a jel se zna okidač,od čega ta upala ušiju dolazi?čini mi se da ovo nije prvi slučaj,koliko se sećam Andrija je već imao upalu te vrste,pa bi bilo poželjno da se to istraži od čega se stalno upala vraća...
), ne znam da li je zgodno bash strugati 150 grama tako.Drage moje...resila se dilema oko podocnjaka i bledila....drago moje dete je prekjuce dobilo visoku temperaturu...kako me samo panika obuzela...sedi on i pada mu glava...ja izmerim 39...inace smo prosle godine imali situaciju kad smo mu jedva skinuli temperaturu...i ja u panici, nazovem pedijatricu, i ona kaze, guzva je, ali dodjite...sreca pa nam je u komsiluku...za baksuz nisam mogla muza dobiti na mob.spakujem ja njega za dve minute i pravac dr...mi dosli tamo, sestra kad ga je videla odmah voltaren u guzu i alkohol na tabane...svi u cekaonici beze od nas...misle "svinjski"...i pregleda nas dr posle sat vremena cekanja...prestrasna upala usiju...temperatura i sinoc...ali manja...jadnice moje malo, mora da ga prestrasno boli...

Hvala Kockice...i mi vama saljemo poljubac...kako je Martica, a ti?

ja sam je onda nosala, drzala, ona me grlila... bas mi je mukica izgledala uplaseno
ali vec sa 9 meseci?! 
Naravno Kockice! Što su manji, više se uzbude tokom dana jer im je sve novo. Otkrivaju svet, a znaš kako je, svet je pun lepih stvari, ali nažalost i ružnih.
Ko zna šta se dešava u njihovim glavicama...
a baaas se uplasila i tako je tuznooo plakalaaa...