mmicica
Veoma poznat
- Poruka
- 12.483
mirabel a jel mogu sad da mu mesam karfiol sa sargarepom?on ima 5 meseci i 10 dana
Draga kvikveg karfiol tek nakon osam meseci jer je on jako tezak bebama za stomak...to je iz mog iskustva.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mirabel a jel mogu sad da mu mesam karfiol sa sargarepom?on ima 5 meseci i 10 dana
..koliko znash majki koje su dojile do dve godine?
..a tamo lepo pishe i da je bash njihova formula idealna zamena za majchino mleko.
..ali ako je sve vishe alergichne dece, onda bash i ne idemo u dobrom smeru..![]()

..koliko znash majki koje su dojile do dve godine?
..a tamo lepo pishe i da je bash njihova formula idealna zamena za majchino mleko.
..ali ako je sve vishe alergichne dece, onda bash i ne idemo u dobrom smeru..![]()
ja imam ale3rgijsku astmu i pulmolog kod koga sam vodila lazara jer je imao (mislila sam) ekcem,ali se na kraju ispostavilo da je samo ciscenje koze savetovala da adaptirano mleko koristimo sto duze i duze od godinu dana kaze obicno mleko samo goji a nema nista narocito ovo u tetrapacima,mozda ako neko ima kozu to bih rekla da je druga stvar jer je to mleko dobro za pluca ali ja u zgradi koze nemam iako sam videla da ima tog mleka u radnjama opet kazem to nije taj kvalitet ni gustina.e sad ja planiram da zbog mojih alergija sve sto ima alergena u sebi lazqara kasnije uvodim te nam je pedijatar juce savetovala da i jaje uvedemo tek tamo sa 10 meseci a ne sa 9 kako kaze da se uvodi pa da vidimo kako ce reagovati.sve to radim vise iz straha jer znam kako je i sta znaci imati dete u kuci sa astmom ili alergijskim reakcijama od kojih je najgore gusenje(sto ima moja sestra a ja osip na kozi).
Zar se ne uvodi zumance sa 8, a belance sa godinu dana?
I ja iz slicnih razloga nista ne uvodim prerano...Moj muz je imao i josima velikih problema sa atopijskim dermatitisom.
ma svako razlicito prica tako da je ko sto sam vec rekla najbolje pratiti svoje dete 
a jel neko kuvao kukuruz secerac bebama pa u blenderu smuckao?>

TACNO!!!Meni je prijateljica dala knjigu iz 2003,a ja sam sebi kupila isto neki kuvar za bebe,izdanje 2009...to su dve totalno razlicite knjige.Skoro sve namirnice se uvode u razlicitom periodu...Npr. u prvoj knjizi se sok od sargarepe daje detetu od 2 meseca!!!Ja sam je sacuvala samo zbog recepata,ali za kasnije!a najludje je sto imam bar tri knjige o uvodjenju hrane, sto su sve tri razlicite i sto su sve tri pisali strucnjaci i sto su sve tri izdate u isto vreme i sto sam sve tri batalila jer su mi isli na zivce sa tim glupim izdivljavanjima i sto su sve tri u fazonu slusajte mene ja znam najbolje
a mi smo ga po savetu pedijatra uveli sa 6
i eto ti sad...
Kad ste bebama krenuli da dajete keks ili nesto da uce da zvacu? Kad da dam da uci da hvata hranu? Sta je najbolje za to, komadici banane?
Citala sam da bi trebalo sa 8 meseci,ali me zanimaju prakticna iskustva,,,
Kad ste bebama krenuli da dajete keks ili nesto da uce da zvacu? Kad da dam da uci da hvata hranu? Sta je najbolje za to, komadici banane?
Citala sam da bi trebalo sa 8 meseci,ali me zanimaju prakticna iskustva,,,

Ne znam sta te cudi.
Mene recimo cudi argument- kako su nas nase majke, babe i sl. hranile pa nam nista ne fali.
Kako onda da zivot od pamtiveka prosto ne stoji u mestu, ako je sve bas tako dobro bilo.