Micimacko
Poznat
- Poruka
- 9.771
ja krompir ni za nas ne podgrevam,nema isti ukus kao svež,i onako se nekako skameni...nađite pravu meru i dajte sveže...samo istrajnost i pokušavati...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Imali smo dubak...poceo je negde sa sedam meseci da ga "koristi" kako treba...ali brzo je prohodao, pa smo ga prebacili prijateljici koja ima bebu...![]()
Jao bas sam iznenadjena,sa sedam meseci...Ja sve mislila to ne moze bar pre osam meseci...Meni je prvo dete,pa nemam pojma kad sta ide...Sacekacu da prvo nauci lepo da sedi,pa onda mozda isprobamo i setalicu...
Lazy svidja mi se tvoj metod,moja prijateljica koja ima blizance nikad nije decu ucila da hodaju,ono da ih drzi za ruke...sve dok nisu sami bili stabilni da stanu na noge i sami zakoracaju.Mislim da decu ne treba pozurivati...
Mozda sam se malo zeznula...mislim ipak da je bilo devet, a ne sedam...mrzim sebe sto zaboravljam te stvari, ali mozak jednostavno sam vrsi selekciju...

Ogradica je meni zakon, već sam pisala o tome. Tamo ostaviš dete da se samo zabavlja, ne može da se povredi, a može samo da ustaje i pada koliko hoće.![]()