Lazy, Koliko bese ima tvoja beba?
Ima 6,5 meseci, mislim da je malko stariji od tvog, a taj tvoj raspored sisanja mi zvuci taaaaaaako dobro. Nik sisa bar 5 puta u toku dana i bar 2 puta u toku noci (bio nekoliko puta i prespavao celu noc - cisto da vidim kako bi mi moglo biti lepo, a onda se umesto uobicajenog jednog budjenja prebacio na minimum 2, a u poslednje vreme imam utisak da bi najradije ostao prikachen za sisu celu noc i samo tankovao gorivo za dan, pa da moze ceo dan da trchi i pichi

)
Kad god pokusam da mu uvedem neki ritam, o kom se toliko prica kako je vazan, sve sto uspem je da uvedem ogromnu kolicinu stresa i nervoze

Dodushe izgleda da neki tajni ritam postoji, samo ja ne mogu da ga provalim - pisala sam, brojala, sabirala, oduzimala

... po mojoj logici nema nikakvog pravila kad jede i spava

ali on i moje sise su izgleda u tajnom dosluhu

Evo i malo pre, ja ubedjena da mu nije vreme da jede - ni po satu, ni ne deluje gladno, igra se, pio je vode pre 10 min... osetim kako mi je majca skroz na skroz mokra koliko mi mleko samo pocelo curiti iz nevezuse i u roku od 15 sec. cujem njega kako zove i hoce da jede i sto mu ja vise objasnjavam da nije vreme za klopu on vise vristi i bas hoce a glupa sisa sve vise i vise curi

Zvanichno i definitivno se predajem i priznajem poraz

Nek jede kolko hoce, sta hoce i kad hoce... ionako svi pisu i pricaju kako je mleko zdravo i kako to sve nesto priroda podesila kako treba