SAVETI O BEBAMA

• Začetnik teme Začetnik teme mamaa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sto trebaju da se ispljunu Mirabel?
Ja sam sada pocela da koristim neke homeopatske proizvode za jacanje imuniteta...videcemo kako ce biti.
A te kuglice nista ne rade,barem mojoj deci nisu...jedino sto im je bilo slatko i zanimljivo valjati ih po ustima...

Nego kazite mi mame da li se deca hvataju(ne znam kako da se izrazim) po genitalijama kad im skinete pelene?

Ova moja se scepa za pisu sa obe ruke i nemogu kasnije da ju obucem ...nema nikakvog crvenila ni nista,mokraca mi se cini normalana,regularnog mirisa i boje...
pedijatar kaze da je normalno jer im koza u ovim pelenama ne dise pa se iritira...

Malopre se ogrebala koliko je silnicki zgrabila.

Sto trebaju da se ispljunu Mirabel?
Ja sam sada pocela da koristim neke homeopatske proizvode za jacanje imuniteta...videcemo kako ce biti.
A te kuglice nista ne rade,barem mojoj deci nisu...jedino sto im je bilo slatko i zanimljivo valjati ih po ustima...

Nego kazite mi mame da li se deca hvataju(ne znam kako da se izrazim) po genitalijama kad im skinete pelene?

Ova moja se scepa za pisu sa obe ruke i nemogu kasnije da ju obucem ...nema nikakvog crvenila ni nista,mokraca mi se cini normalana,regularnog mirisa i boje...
pedijatar kaze da je normalno jer im koza u ovim pelenama ne dise pa se iritira...

Malopre se ogrebala koliko je silnicki zgrabila.

to su neke kapi koje trebaju da muckaju u ustima i da ih potom ispljunu...
a izgleda je to "drapanje" generacijski hit - i ne bih rekla da ima veze sa pelenama, jer se khm khm desava i na plazi

Da pitam onda ovde...
Kada ste poceli da dajete kuvani luk bebi u jelu?
Kada su vasi pedijatri rekli da sme jogurt? Nama nasa rekla da odmah smemo. Meni nije jasno kako jogurt sme, kad kravlje mleko ne sme do godinu dana?:think:

Najvise me interesuje raspored obroka kad se uvodi hrana...Mi smo popodne podoj zamenili sa pirincanom kasicom. U vreme rucka isprobavamo povrce, posle podoj.
Ne znam kakav dorucak da smislim kad isprobamo i voce i povrce i zitarice...

A jel smem da ih dajem devojcici od 4 god? :think:

Espumisan smanjuje tegobe u organima za varenje izazvane gasovima.Deca od 1-6 god.uzimaju 25 kapi 3-5 puta na dan.Uzima se u toku ili nakon obroka,ali i pre spavanja ukoliko je neophodno.Kapi su stabilne 4 nedelje nakon otvaranja.To sam citala sada u uputstvu jer imam malu bebu pa smo do skora to upotrebljavali.

Enna,
Moj Filip puni za tri dana 6 meseci///Krenuli smo nedavno sa cvrstom hranom.
Iskusnije mame ce vec nesto dodati, ali ono sto sigurno jos smes je: brokoli,karfiol, pirinac, a od voca breskvu, krusku...Fili je danas pojeo skoro celu malu breskvu:)

Linex je jako dobar za bolove u stomaku...nemora uvek biti razlog uzimanja ovog leka proliv.Cak ga preporucuju odraslima da s vremena na vreme popiju po jedan zbog regulisanja crevne flore.
Tako da slobodno mozes Lorici u caj od nane prosuti onaj prah iz kapsule i dati joj da popije...ja sam mojima tako :zag: i bice sve u redu.

Back