kvikveg
Domaćin
- Poruka
- 3.282
ma dosli ovi moji sa pijace pa hocu da pocnem al ne znam sta se radi
hvala Mici

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jao,tako se meni slicno desilo kad smo isli na konkurs,jedan mali bata se uhvatio za ogradicu i stalno me zapitkivao"di si?" dok je par njih sedelo na betonu i plakalo,plakalo...inache, nisam vam isprichala moju jednodnevnu avanturu.
otishla sam u vrtic da predam dokumenta i karton.... odma` me poshalju u sobu - "mladja jaslena grupa"... ja dete na kuk, pa polako tamo.... mi na vrata, izlazi fina jedna devojka (mislim vidi se da je zzena, al` mladja je od mene....), a za njom josh 10oro dece koja kad su me videla u glas su pochela da vichu MAMA i da pruzzaju ruke.... stojimo tako mi na vratima, pola plache, pola hoce da pobegne, onda ih vuche unutra, kazze "obichno su mirna, al kad vide nekog odraslog oni krenu da kukaju.... a i kasni im ruchak, pa su gladni..." ja se stegla sva.... i zavrshimo mi taj informativni razgovor, utvrdimo shta nam sve treba i ja izadjem napolje, spakujem dete u kolica, odvezem se do prve klupe u parku i krenem da plachem i plachem i plachem.... nastavim da plachem u shetnji, dok sam pila kafu kod muzza u kafani ja sam ridala (kreten ja, mislila sam da ce me razumeti, kad on nije prestajao da mi se smeje...), plakala sam kod kuce i josh jednom pred spavanje. posle vishe nisam.
al` mnogo mi je teshko.
na adaptaciju krece krajem septembra, ja uzzivam u ovim nashim danima, kao da su nam, ne dao bog, poslednji... nisam uopshte mislila da sam jedna od onih mama drama.![]()
joj gledam ovog mog malog i cini mi se da nocas nece biti spavanja zezaju ponovo desni joooooj kad vidim da je povredio desne prsticima i krv na jastucnici uzasnem se![]()
Sad sam se bas iznervirala! Savetuje mi neka zena koja radi na neonatologiji, da pocnem Dudi da dajem sokove Juvitana i Fruteka, nikako domace, a mi uopste nismo imali kupovne u vidu,jer cujem da se u njih,zbog gustine, stavlja sve samo ne ono od cega su, a i puni su secera. Al` ne bi to mene tangiralo nimalo, da ne razmisljam gde cu nabavljati voce i povrce,jer ne verujem ni seljacima sa pijace da ne prskaju. Ono ''trebalo bi da je organsko jer je za decu'' ne uzimam u obzir. HELP