november child
Elita
- Poruka
- 18.222
htela da ti dam reputaciju ali kaže ne može,prvo moram da dodelim nekom drugom..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
htela da ti dam reputaciju ali kaže ne može,prvo moram da dodelim nekom drugom..
..pokushaj da joj izdvojish pre pasiranja
par zrna grashka ili par kolutica ili shtapica shargarepe
ili koju kockicu krompira - na poseban tanjiric,
pa neka lovi prsticima i neka pojede bar neki...
..ostalo ispasirash ili iseckash sitno ili kako vec spremash
pa kad joj dosadi "pecanje" i kad pochne da se igra, ili kad sve pojede
- uzmesh chiniju i nahranish je kao uvek..
..josh je malecka da pokusha sama da jede kashikom, ali i to ce doci na red, za koji mesec..![]()
Hvalaa jel moze to isto i sa vocem?!
posto cu joj danas pasirati bananu pa da nekoliko kolutica ostavim da ih lovi
![]()
Koliko se secam cuveni dr S[pk kaze da deca mogu i tokom druge godine da zadrze prepodnevno spavanje i da je to individualno.
A sta znaci lose spava nocu, ajd malo pojasni.
Moj spava jednom dnevno a vrsnjaci su ali se desi da ako ustane pre 7 dremne jos uvek i pre podne. Ako ustane izmedju 7 i 8 onda spava jednom ali jedva dobaci do 12.30, redje do 13 h za tu popodnevnu dremku. I to se razlikuje, nekad spava sat, nekad dva a nekad i tri, mada redje. Uvece je uglavnom izmedju 8 i 8.30 u krevetu.
Dal pustate decu da se igraju svojom hranom?!mislim bas na bebe od 7 punih meseci pa na dalje
![]()
Mislim da sam negde procitala,ali nisam sigurna da u adaptiranom mleku mogu da budu neke cestice smedje boje i da je to normalno i bezopasno...molim ako ima neka mama da zna neka napise!Videla sam to u flasici dok sam hranila sina,odmah sam prosula mleko i napravila drugo...Do sada mi se to nije desavalo,inace dete ima 4 meseca i pije humanu...
Ja sam ga puštala da se baš igra do devetog meseca otprilike. On je uživao da gnječi breskvu, jogurt i sve ostalo. Mislim da je bitno da oni osete razne teksture pod svojim prstićima. Sada to više ne radi, već ako ga zanima šta sam mu stavila u usta on to izvadi, pročeprka i vrati u usta. Kada je nešto zgodno za hvatanje iseckam mu deliće i on sam jede. Inače mu dam za vreme jela poklopac, kašiku i onda se on time zanima.
Kakav je vaš ritual pre spavanja (i dnevnog i noćnog)? Pitanje za sve mame.
Mislim da sam negde procitala,ali nisam sigurna da u adaptiranom mleku mogu da budu neke cestice smedje boje i da je to normalno i bezopasno...molim ako ima neka mama da zna neka napise!Videla sam to u flasici dok sam hranila sina,odmah sam prosula mleko i napravila drugo...Do sada mi se to nije desavalo,inace dete ima 4 meseca i pije humanu...
Pa dobro jutro devojke!Jeste li se naspavale?![]()