ja od prvog dana koristila omeksivac i to ne za bebe.A kad sam stigla u Emirate kupila bas taj chicco i nista mu nije bilo.Ekstra je i jako neznog,bas bebeceg mmriisa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja sam kupila beli Lenor za bebe koji je dermatoloski ispitan.Koristim ga samo za Nizdine peskire. Do sada mu nije smetalo.Da ne stavljam omeksivac peskiri bi bili tvrdi i kruti. Pokusala sam da ih peglam parom,ali ni to ne moze da ih omeksa.Mnogi stavljaju u sav ves,ali se ja ne usudjujem
Hipotenuza ne znam da li si citala, bebe za 6meseci treba da udvostruce a sa godinu dana utrostruce tezinu na rodjenju. Ako ti se sin rodio sa 2,75kg znaci sa 6 meseci 5,5kg a sa godinu dana 8,25kg tako da ima jos 4 meseca da dobije 1kg sto je ok po meni, nemoj da se sekiras za kilazu, vazno je da je dete zdravo i da mu je krvna slika ok.
A Zia75, za kadicu ces doziveti razocarenje, posle te bebece kadice ne postoji ni jedna medjuvelicina vec je sledeca koja moze da se nadje 1,5m dugacka i 60cm siroka ako se dobro secam, tako da je veoma neprakticna za prenosenje, mi smo je stavljali u kadu(zauzme celu kadu) a kada je malo porastao oko 8meseci smo i to izbacili i od tada se kupa u kadi. Ne znam, mozda ces imati vise srece u trazenju kadica...
E zia75, ne znam da li znas, sad se setih, kad smo bili tako mali(mislim moj sin) imali smo, pa ne znam kako bi to nazvala, nesto kao metalni okvir preko koga je navucen frotir i to je u blagom nagibu, tako da se stavi u vodu i beba na to legne, ne moras je drzati na rukama, ne moze da se prevrne sa toga a blago je izdignuto tako dea je glavica nekih 10cm iznad vode. Ne znam da li si me shvatila, ali trazi u Aksi nesto kao "peskiric za kupanje" ili "podmetac za kupanje" ili im objasni da ti treba nesto kao pomoc da stavis bebu dok se kupa, ukapirace vec oni, a mislim da i imaju to meni je jako pomoglo dok moj sin nije cvrsto seceo...Uf al se upetlja sa objasnjenjima...
Jao nina-nana ista prica, sa 10meseci moj sin nije znao no da puzi ni da stoji...nista...niti ga je zanimalo...tek je negde pred rodjendan poceo kao malo da stoji i bukvalno smo ga ucili da pravi korake, nista nije hteo sam a do godinu dana ga nismo ni forsirali...sa 13,5meseci je prvi put stao sam bez drzanja onako par sekundi...prohodao je sa nekih 16-17meseci i tada je bio jako oprezan(kao i sada), i odmah je vrlo sigurno hodao...znaci bukvalno je preskocio onu fazu teturanja i padanja, jednostavno nije hteo da se pusti dok nije potpuno siguran...i danas, mada ima skoro 20meseci kada treba da sidje i sa njmanjeg steprnika lepo sedne, okrene guzu kao da ilazi sa kreveta i onda ponovo ustane..ma prosto ga je milina gledati, nema stresa da ce da padne...nemoj da se sekiras(a i meni nije svejedno bilo) ali definitivno svako dete prati neki svoj ritam, moj sin je jako oprezan verovatno kao i tvoj
E evo i nas, posle praznika i malog odmora...Moram se pozaliti da nam sa kasicom ne ide bas najbolje...sve mi se cini da bi bolje islo ako bismo sedeli, ali plasim se da je jos mali da ga stavimo u stolicu za hranjenje (davno smo je kupili)...kakva su vasa iskustva sa sedenjem u hranilici?
inace Andrija za dva dana puni pet meseci, dugacak je 66 cm i ima 8200 gr, jako je stabilan, uporan je da se pridigne kad ga drzimo u polusedecem polozaju, ali nam je pedijatrica rekla da mu ne damo do sestog meseca...
Hipotenuza ne znam da li si citala, bebe za 6meseci treba da udvostruce a sa godinu dana utrostruce tezinu na rodjenju. Ako ti se sin rodio sa 2,75kg znaci sa 6 meseci 5,5kg a sa godinu dana 8,25kg tako da ima jos 4 meseca da dobije 1kg sto je ok po meni, nemoj da se sekiras za kilazu, vazno je da je dete zdravo i da mu je krvna slika ok.
salu na stranu ono sto mi se ne svidja je grafik koji mi je pokazala doktorka na kom se vidi kako se njegov prirast tezine sve vise smanjuje. na pocetku je bio prosecan, oko 50%, od 4. meseca se spustio na 25% (sto znaci da 25% evropskih beba ima njegovu tezinu ili manju a 75% je teze od njega), sad smo spali na samo 10% :| :| :| . tesim se time da je svaka beba poseban slucaj i da veliku ulogu igra genetika. nas dvoje roditelja smo mrsavi i visoki. ja sam sa 6 godina imala skoro 19kg a to je ako se ne varam tezina jednog trogodisnjeg deteta. 8)E zia75, ne znam da li znas, sad se setih, kad smo bili tako mali(mislim moj sin) imali smo, pa ne znam kako bi to nazvala, nesto kao metalni okvir preko koga je navucen frotir i to je u blagom nagibu, tako da se stavi u vodu i beba na to legne, ne moras je drzati na rukama, ne moze da se prevrne sa toga a blago je izdignuto tako dea je glavica nekih 10cm iznad vode. Ne znam da li si me shvatila, ali trazi u Aksi nesto kao "peskiric za kupanje" ili "podmetac za kupanje" ili im objasni da ti treba nesto kao pomoc da stavis bebu dok se kupa, ukapirace vec oni, a mislim da i imaju to meni je jako pomoglo dok moj sin nije cvrsto seceo...Uf al se upetlja sa objasnjenjima...
Zia, mi sina kupamo u kadi od kad je poceo da bucka rukama i nogama zalivajuci nas i kupatilo ! za tu svrhu koristimo ovu lezaljku od plastike i silikona:http://www.okbaby.it/bagnetto/prod_en.php?item=buddy&p=1&img=01 njemu se svidja. sad vec vise ne zeli da lezi vec sedi pa cemo mu uskoro kupiti ovo: http://www.okbaby.it/bagnetto/prod_en.php?item=flipper_ev&p=1&img=01
ne znam da li to mozes tamo da nadjes. pretpostavljam da da.