phenomenon
Domaćin
- Poruka
- 4.711
Sad bodi bez rukava, tanja pidzamica i jedno cebence.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i kod mene isto ovako,ujutro mlijeko pa mora da kaki pa tek
onda doručak oko 10 ili 11,doduše kod mene još uvjek pije flašicu mlijeka ujutro i naveče,
ja neznam dokad to tako, valjda će sam on izbaciti kad nebude htio mlijeko jutarnje![]()
Jel se i blitva kuva u mleku ili samo spanać?
ja klincu oblachim bodi bez rukava ili ako ima rukave (shto zavisi od opranih stvari) tanja neka pidzama preko (volim one isprane shto se bukvalno provide koliko su tanke... )... i navlachim mu charape, al` planiram da prestanem, plus tanko cebence, al` presavijeno. pokrivam ga isto kao sebe.
i vecheras sam klincu polushala da dam NAN i proshlo je katastrofalno. pokushacu ponovo izjutra, pa ako ne, idemo dalje. pozajmicu od drugarice drugo neko adaptirano. mislim da cu pare puci na sva ta ispitivanja, a utom ce da predje na kravlje mleko.
inache, NAN je grooooznooog ukusa meni.
eh baš Jovanca, ja sam Lazaru od 4 mjeseca uvela kravlje mlijeko,i to pogotovo što mi sveki ima kravu, i znam čije je-a mi smo svi odrasli na kravljem mlijeku pa nikom ništa ne fali, čak šta više bili smo zdraviji,neka djeca znaju biti alergična, ali kad vidiš da je alergično nećeš više davati, a moje nije alergično i baš voli.Pedijatar mi čak rekao ,kao bolje je kravlje ono je zdravije od praška.E sad naravno svako ima pravo izbora šta da daje svom djetetu.Iskreno rečeni meni su se smučili sa pričama o štetnosti kravljeg mleka za bebe. Pa stotine hiljada ljudi je odraslo na dvotrećinskom mleku i sada od jednom ono ne valja za bebe. Kaže jedna doktorka meni ''kravlje mleko je za telad''. A za koga je onda ovaj koncentrat koji sam prinuđena da dajem detetu? Za piliće i prasiće. Ponekad mi se čini da kompanije koje proizvode te ''adaptirane formule'' plaćaju istraživanja o štetnosti kravljeg mleka za bebe i veličanju ''koncentrata''.
pa i ja mislim, pretežno djeca kad prestanu piti na flašicu smanje mlijeko uopšte,tako da dokad god bude htio neka jučaeto drugar Lazar slično kao Gabriel,i on još uvek pije mleko ujutro i uveče...ja mu dajem pošto traži,a verujem kad ne bude više želeo javiće on sam....
ma napravila sa maslacem, mlekom i pavlakom. ja se razvalila posle... ma jok. nishta.
sad sam mu uzela rezultate krvi. hemoglobin mu je 108. malo je nisko. bzvz.
Iskreno rečeni meni su se smučili sa pričama o štetnosti kravljeg mleka za bebe. Pa stotine hiljada ljudi je odraslo na dvotrećinskom mleku i sada od jednom ono ne valja za bebe. Kaže jedna doktorka meni ''kravlje mleko je za telad''. A za koga je onda ovaj koncentrat koji sam prinuđena da dajem detetu? Za piliće i prasiće. Ponekad mi se čini da kompanije koje proizvode te ''adaptirane formule'' plaćaju istraživanja o štetnosti kravljeg mleka za bebe i veličanju ''koncentrata''.
Istina, ja se zabrinula onoliko što joj rezultat odskače od referentnih vrednosti, ali srećom, doktorka
mi je pokazala listu koju objavljuje Zavod za zaštitu zdravlja, i koja ima vrednosti po uzrastima...
Hajde nam okaci tu listu
E sad, moj sin je imao hemoglobin 121 pa je ipak dobio da pije gvozdje jer su mu istrosene rezerve gvozdja.
A kao bolja verzija nam je dr preporucila da pije sok od cvekle, a da se ne bi drndala sa sokovnikom nasla sam u DM-u imaju kao natural 100% prirodni sok od cvekle pa mu dajem to.
jok. vozali smo se za djurdjevdan dva puta vishe i nishta.a da mu nije zasmetalo nesto u kolima tipa jelkica ili sl.? opran auto, nove presvlake...?