esperanca137
Iskusan
- Poruka
- 6.368
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to i kazem, Ogija svaku noc boli, pa se pitam da li je puno da mu dajem svaku noc. Inace, on preko dana uopste ne pokazuje da ga nesto boli, vecinu dana je mir mirni.

jeste... ja mogu da potvrdim da posle sa zubicima uopste nije problemMoras da izdrzis i ti i beba.To boli dok se zubic ne spusti u kanal i dok ne probije kozu.Posle toga je pesma![]()

ali moguce da je u Srbiji sasvim razlicita stvar sa zubima... pojma nemam, nikad nam nisu rasli zubi u Srbiji 
Prvi su zubici i dala sam mu sinoc paracetamol i sa puno nade legla da spavam.....ama, okle.....ista prica, non stop se budio. Ako se ovako nastavi do 2 i po godine, nadrljali smo ga!
Nismo nista mijenjali, cak nismo ni na godišnji isli. I ja sam mislila da mu je vruce i ranije bi se on probudio 2-3 puta, ali bi popio vode i odma bi zaspao. A sinoc je cak i svjeze bilo. Ja bas pazim da postoji neki red sto se tice i kupanja i hranjenja. A pominjala sam vam da on tako pocne da place, a ni oci ne otvara, pa mi se sve cinilo da sanja nesto strasno
. Ne znam ljudi, ja sam ipak sklona da povjerujem da su zubici, jer on non stop trpa sve zivo u usta i vidim da mu prija kad ga masiram po desnima. ima i Fenergal sirup,tako da nisi puno pogrešila roso,a ja mu dajem Febricet....
ima i Fenergal sirup,tako da nisi puno pogrešila roso,a ja mu dajem Febricet....

A jel se sjecate kol'ko sam se hvalila sto je Ogi sa dva mjeseca poceo da spava cijelu noc bez budjenja? Eto mi ga sad![]()

:
To ti je Roso Marfijev zakonA jel se sjecate kol'ko sam se hvalila sto je Ogi sa dva mjeseca poceo da spava cijelu noc bez budjenja? Eto mi ga sad![]()

tkacio:
to mi je radio dok je bio manjiE espi - a jel se probudi i rasplače baš u onom trenutku kad kreneš da ga spuštaš u krevetac?![]()

A jel se sjecate kol'ko sam se hvalila sto je Ogi sa dva mjeseca poceo da spava cijelu noc bez budjenja? Eto mi ga sad![]()

osim zubića majo kako je Nikola,i nerviram se jel Andrija lepo ručka?...mi se sad ovde u Kairu malo mučimo,odbija da jede gotove kašice,nego sad eksperimentišem sa onim što imam...valjda će nam danas već kuvar praviti baby meal kako sam tražila...dala spisak šta sme da jede,pa ćemo videti...sva sreća jede voće,to mu dajem sa mlevenim keksom...hoće samo mleko da pije...a verujem i promena klime uradilo svoje...mada u toku dana sada mnogo bolje spava nego kod kuće...