Savet od iskusnih za nas "ne iskusne" povodom jednog problema.

zico94

Početnik
Poruka
35
Pozdrav svima, ovo je moja druga tema kako pocinjem na ovom forumu. Tako da molim vas ne zamerite ako pogresim u cemu.

Imam jedan problem, tj moja devojka ima jedan problem al' posto sam ja mozda uzrok onda je zajednicki problem.

Bili smo nevini oboje, i po prvi put naravno bilo je "krvavo i bolno" kao sto je valjda normalno.
Nakon tog prvog odnosa sacekali smo 2dana da se ona "povrati" u normalno stanje. Tj da je prestanu bolovi.
Al' nakon ta 2dana, probali smo opet i ona je opet krvarila. Nakon toga opet smo sacekali 2dana da ona odmori, nadajuci se da to krvarenje stane I stvarno je tako bilo.
Nakon 2dana odmora kad smo pokusali opet sve je bilo ok, nije krvarila a ni ja nisam osecao da me toliko "stiska".
Ali opet posle nepunih mesec dana to krvarenje se vratilo. :dontunderstand:

Da li moze biti problem sto smo imali odnos preko 40puta u 15-20 dana ?
Da li neko zna zasto "ona" krvari svaki put nakon sto "svrsi" ?

Molim bez suvisnih komentara, znam da mozda izgleda glupo sto ovo pitam al' stvarno voleo bih neki savet cisto makar da znamo sta ocekivat kada ode na pregled.

Hvala unapred.

Poslednja izmena:
Pozdrav svima, ovo je moja druga tema kako pocinjem na ovom forumu. Tako da molim vas ne zamerite ako pogresim u cemu.

Imam jedan problem, tj moja devojka ima jedan problem al' posto sam ja mozda uzrok onda je zajednicki problem.

Bili smo nevini oboje, i po prvi put naravno bilo je "krvavo i bolno" kao sto je valjda normalno.
Nakon tog prvog odnosa sacekali smo 2dana da se ona "povrati" u normalno stanje. Tj da je prestanu bolovi.
Al' nakon ta 2dana, probali smo opet i ona je opet krvarila. Nakon toga opet smo sacekali 2dana da ona odmori, nadajuci se da to krvarenje stane I stvarno je tako bilo.
Nakon 2dana odmora kad smo pokusali opet sve je bilo ok, nije krvarila a ni ja nisam osecao da me toliko "stiska".

Molim bez suvisnih komentara, znam da mozda izgleda glupo sto ovo pitam al' stvarno voleo bih neki savet cisto makar da znamo sta ocekivat kada ode na pregled.

Hvala unapred.

Pa ono, ginekolog. Ionako treba da ode posle prvog odnosa.
Kakve su joj menstruacije?

Hvala unapred.
U mom selu krvarenje na svakih mesec dana zovu menstruacijom...:confused:

ja mislim da imas ogromno splovilo i da je to problem

Apsolutno ste u pravu kolega :lol:

Užas jedan kakvi su danas profesori... :dash:

Pa je li tebe iko učio korišćenje negacije u rečima?

Što se tiče problema, samo ti koristi svaki slobodni trenutak za seks. Ništa se ne kaj. Devojku, naravno vodi kod ginekologa.

Zna da ebe 40x u 15 dana a nUme ni da piše kako treba omg :roll:.

ona tesna, ti kurrat...super kombinacija...

lekar...

Kolega ni ste tako mladi i neUkusni da ne znate da uz doboro podmazivanje svaki klip klizi u cilindar kao od šale i da sve radi kao podmazano :lol:.

Inače postavljaču svaka čast na ebačkim sposobnostima ... mi ISKUSNIJI divimo ti se do imbecilnosti :hahaha:

znaci, lud si ko struja....
(ali ne daju mi vise da ti dam rep)

elem, decko "40X15 dana", javi sta je rekao cika doktor...
mozda se mi ovde onako malo zaje*avamo, ali brate, ti se bas zaje*avas...
ne silazis s cure k'o dete s tresnje.... :zcepanje:
Па у то време кад открију секс деца се не заустављају..:mrgreen:

Uh covece, ja ispado pravi zlikovac :rumenko: :(

-georgejune, Ako je to bio kompliment, hvala. A ne, nemam preveliko "splovilo" (19/13) a niti je ona "tesna".
-Sve je bilo O.K te prve noci, ali posle toga nakog 2dana odmora kad' smo opet pokusali ona je krvarila.
I opet nakon 2dana odmora kad smo probali ista stvar.
-Imamo 19god oboje.
-Naravno da sam je pre toga malo "zagrejao". Ili kao sto vi to kazete "podmazao". Znam da na suvo nebih mogao do jutra. :D
-Menstruaciju jos nije dobila, kaze da ocekuje ( ako ja nisam uprsko stvar :D )
-
Verovatnoca, druze da je menstruacija ona bi znala. Osetila bi ona pre nego sto dobije.

Ide sledeci vikend kod ginekologa, nadam se da ce sve biti ok. Poceo sam ovu temu samo da bih video sta da ocekujemo, malo sam se uplasio jbg.

A sto se tice 40x za 15dana, sta da ti kazem, od kako ustanemo iz kreveta smisljamo kako cemo i gde cemo.
Nije da sam ja sada neki perverznjak, jednostavno cura hoce a ja fin pa nemogu da odbijem. :D hehe

Btw jos jedna stvar, lepo sam rekao da mi je prva tema i da mi ne zamerite ako gde za*ebem u pisanju. I takodje sam zamolio BEZ suvisnih komentara, jednostavno sam hteo savet.

Hvala na izdvojenom vremenu, i za savete. :hvala: :heart:

Sinko zasto si navalio na curu kao medved na krusku .Malko neznosti i taktike nece da skodi.Deder sacekajte malo da se oladi i zaceli a onda se potrudi da pre trpanja podmazes alat a ne da ga guras na suvo dok se ne usija.Svako burgijanje bez mazanja ima za posledicu ostecenje rupe ali i burgije.Nego ne rece nam ti nista u kakvom ti je stanju alatka da li je jos uvek modra od silnoga rada.

Back