Komshinica
Primećen član
- Poruka
- 723
Podseti nas. A kad smo kod podsećanja, šta bi sa temom "pitanje pravoslavcima i..."? Zaintrigirao si me.Christadelphian:Da se potsetimo
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Podseti nas. A kad smo kod podsećanja, šta bi sa temom "pitanje pravoslavcima i..."? Zaintrigirao si me.Christadelphian:Da se potsetimo
MaranAta:Једна од карактеристика тоталитарних и деструктивних секти је да се такмиче у познавању:
ГРОБОВА
СМРТИ
ЂАВОЛА
ШЕОЛА
САТАНЕ
... итд ...
Укратко, оног што једног правог Хришћанина уопште не интересује, јер настоји да упозна Бога и Његову бескрајну љубав. :wink:
MaranAta:Једна од карактеристика тоталитарних и деструктивних секти је да се такмиче у познавању:
ГРОБОВА
СМРТИ
ЂАВОЛА
ШЕОЛА
САТАНЕ
... итд ...
Укратко, оног што једног правог Хришћанина уопште не интересује, јер настоји да упозна Бога и Његову бескрајну љубав. :wink:
Protivnik u smislu tuzitelja na sudu - Psalam 109,6Christadelphian:Sestro !
gde to piše što si zaključila?
navedi mi stih
Christadelphian:Nažalost braćo
sami smo krivi za sva zla
Satana je ne prevedena rec za PROTIVNIK
personifikovane naše loše osobine.
Ako pažljivije i bez predrasuda čitamo Pismo mnoge stvari će nam biti jasnije kad postavimo stvari na pravo mesto . Mi verujemo u priče stvorene oko stihova a ne stihove i kad dodjemo do nepoznanica onda kažemo "tajna Božija"
To ne može tako
Christadelphian:Da li si se ikada pitao:
kako to da svi mogu pročitati isti knjigu ili pogledati isti film a imati drugačiji utisak mogu shvatiti poruku ili ne mogu čak videti različite poruke ?
I ko je od njih u pravu ?
Prijatelju ja sam pročitao Knjigu o Jovu više puta i ni jednom mi nije bilo ni blizu logike ni malo skladno sa ostalim knjigama da je sotona biće !!!!
Džonja:Sam vas je đavo zaveo da se tako svađate oko njega.
Jedan psihijatar je u američkim zatvorima ispitivao masovne ubice i najteže zločince, uglavnom one koji su bili uzorni i mirni građani. Skoro svi su mu rekli da su ih na zločin naveli 'glasovi koje su čuli u glavi'.
Pa posle neka mi neko kaže da nema đavola!
Samo, ti glasovi su imali numunozan karakter, predstavljali su se kao sam Bog. A pošto su dotični bili uzorni građani i vernici morali su da ih poslušaju. Tako ih je crkva naučila: da je Bog oduvek tu negde i da jedva čeka da im nešto šapne na uvo.