Sasvim fim decko

ne smemo sinnketa pustiti samog..oma ce da navali da torba i sve ce upropastiti
prvo setnja po Keju
pa poljubac ispod drveta
pa pracenje kuci
pa ceznja
:think:...mislim da od toga nema nista..kume..zaskocice je i ti i ja smo onda pukli...nista od svadbe sa finom:D

ne smemo sinnketa pustiti samog..oma ce da navali da torba i sve ce upropastiti
prvo setnja po Keju
pa poljubac ispod drveta
pa pracenje kuci
pa ceznja
:think:...mislim da od toga nema nista..kume..zaskocice je i ti i ja smo onda pukli...nista od svadbe sa finom:D

Kakva setnja po keju? Pa ne trazim ja majmuna koji je dugo bio u kavezu pa mu treba setnja.

Sve to obozavaju dok ih ne istorba kitonja i svrse ko prasice, posle nisu u stanju ni reci "zdravo" bivsim romanticarima kad ih sretnu na ulici.

Sve sinnke zna. Mene nisu mogli preyebati ni kad sam bio u vrticu, a ne danas kad sam stari macak.

i ja sam stara maca...i ja znam pa ne toliko samouvereno ko ti da kazem sve...ali dovoljno da kazem da bas i nisi u pravu
biti romantican ne znaci ne znati torbati...gresis macoru..poprilicno:D

Sve to obozavaju dok ih ne istorba kitonja i svrse ko prasice, posle nisu u stanju ni reci "zdravo" bivsim romanticarima kad ih sretnu na ulici.

Sve sinnke zna. Mene nisu mogli preyebati ni kad sam bio u vrticu, a ne danas kad sam stari macak.

Izgleda da dugo nisi umocio, pa si sad vec ocajan? :zper: Tako mi deluje po tvojim postovima, jer ko sta kaze ti okrenes na seks.

Back