sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.449
Kako jedan fin decko moze imati curu ako nema novaca da na svakom susretu placa njene zelje po kaficima?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako jedan fin decko moze imati curu ako nema novaca da na svakom susretu placa njene zelje po kaficima?
Nađe neku koja se napije sokića, kafe i vode kod kuće i zadovolji se kokicama i šetnjom u gradu.
A kako se takve cure propoznaju? Jel imaju neki znak na sebi?
pa nadje isto tako finu devojku
A kako se takve cure propoznaju? Jel imaju neki znak na sebi?
Nema znak... i raznu hranu moraš probati da bi video šta ti prija a šta ne. Tako je i sa devojkama... mnoge moraš da prošetaš da bi znao koja je kakva. E, da..
A gde sinnke tu i konzab
Pa moze je imati,ali ne mnogo lepu...
Nema znak... i raznu hranu moraš probati da bi video šta ti prija a šta ne. Tako je i sa devojkama... mnoge moraš da prošetaš da bi znao koja je kakva. E, da..
A gde sinnke tu i konzab
Radice to dok je ne istorbam na prepad, a onda ce imati suntav pogled i zujati ce joj u usima.
mislim da smo to apsolvirali..na temi gde sam glasala za seks...torbanje ne dolazi u obzir
@ tema
video si finu ribu? pa sad zbog reputacije torbara ne znas sta ces?
moze, naravno.
nek nadje neku finu kao sto sam ja, meni je lepo i kad sa deckom leskarim na Adi i pijem sok koji sam sama napravila .to je bas romanticno i kul.
Ako vas dvoje ne zavrsite u krevetu..
Hoce neko da se kladi? Ja kazem da hoce ..
Ako vas dvoje ne zavrsite u krevetu..
Hoce neko da se kladi? Ja kazem da hoce ..
Da, a ja nemam druga posla nego da zenama otkrivam fore iz torbanja.
fore i fazone
pa sta tu ima da otkrivas kad si za ovih nekoliko godina na forumu rekao sve....ali mani sad torbanje..unistavas ovako finu temu
i sta ces ti da uradis konkretno sa finom devojkom
Aha, vidis kako se javljate oboje ..
Konzab, pa kako ti da se kladis je, to bi bilo varanje ..
Ovaj i da.. Ti delujes fino pa..
Vrlo lako. Kad nemas novaca torbas odmah, ako nisi torbao odmah nemoj se vise sa njom nalaziti jer neces ni tada torbati.
Zlatno pravilo je. Ko ne torba na prvom sastanku jos manje su mu sanse da torba na drugom.