Sastanak predsedništva DS-a

Da li ce se DS raspasti?

• hoce

• nece

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
E, sada te prijavljujem zbog ovih psovki.Priča je jedno, a ovako neka vredjaju tvoje žene i rodjake, mene nećeš.

Evo bas sam se prepao zbog toga.......

Psovki?
Ja sam samo izneo cinjenice....
Ti si ta koja je nipodastavala ono o cemu se pricalo na GO DS, sa recima da su oni sitne ribe(parafraziram).
E, sad.............
Posto sama kazes da ti bolje znas, ili si Trivanka licno, ili nekom iz GO pus.is........
A to mu dodje na isto.........
Gde sam ja tu pogresio?

Podrazumeva se stalno maltretiranje članova da izadju na izbore. I izašli smo, a kako smo glasali, e to je drugi intervju.

Znas kad bih izasao na izbore ako bi me iz stranke maltretirali da izadjem - nikad . Ali ima nas razlicitih ....

Hbt. i kad sam ja bio na listi nisam izasao na izbore :mrgreen:... jer sam bio zauzet interesantnijim stvarima ... i mrzelo me :manikir: .. ... akamoli da izadjem jer me neka sekretarica zove ( ma cak i da mre zove sam predsednik :mrgreen: ) ... i jos da glasam za DS ... :eek: .. mislim stvarno ....

Znas kad bih izasao na izbore ako bi me iz stranke maltretirali da izadjem - nikad . Ali ima nas razlicitih ....

Hbt. i kad sam ja bio na listi nisam izasao na izbore :mrgreen:... jer sam bio zauzet interesantnijim stvarima ... i mrzelo me :manikir: .. ... akamoli da izadjem jer me neka sekretarica zove ( ma cak i da mre zove sam predsednik :mrgreen: ) ... i jos da glasam za DS ... :eek: .. mislim stvarno ....

Tebi treba crtati. Ja sam glasala za Tomu, a sad još i da ti objašnjavam zašto je to u ovom trenutku bolje i za člana DS-a, e pa, mrzi me.

Back