Ma, šta te briga.
Nisu vam odobrili vanredno povecanje usana?
Odmah zahtevati ostavke!
Kako cete u ovoj situaciji moci da zadovoljite tolike potencijalne glasace?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma, šta te briga.

Da li da te prijavim ili da te pustim da pišeš te gadosti...

Nemoj tako. Jako nas interesuju dešavanja u DSu. Sad imaju priliku da prelome kom će se carstvu (Pajta) prikloniti: Botinom il Đidinom?
Juče mi je delovalo da Pajtića boli uvo za Borisa, a Đilasa nije bilo nigde. Da nisu Borisa pustili niz vodu?![]()
Šta si ti to napisao?Psuješ?Ovo rasprava nije, već najgluplje provokacije.
Šta si ti to napisao?Psuješ?Ovo rasprava nije, već najgluplje provokacije.
Ja samo pitam šta se podrazumeva pod maltretiranjem da se glasa. U čemu je problem? Ko te je iznervirao?![]()
Dace Bog da se raspadnu...
Pa ti sve znaš, što mene pitaš...
Auuuuuuuuuuuu.
To sto nekome u stranci pus.is ne znaci da mozes da drzis pridike ovde?
Ili ti mislis da mozes?
To mozda na glavnom odboru DS-a, ovde tesko.
Ne bi bilo dobro da se raspadnu zbog regionalih razlika koje postoje u podršci koju uživaju. Bilo bi loše po Srbiju...
Mene? Ti.

Ti si drugarica članica, sigurno imaš najsvežije informacije, zar ne?
Ne bi bilo dobro da se raspadnu zbog regionalih razlika koje postoje u podršci koju uživaju. Bilo bi loše po Srbiju...
E, sada te prijavljujem zbog ovih psovki.Priča je jedno, a ovako neka vredjaju tvoje žene i rodjake, mene nećeš.
Zašto ja? Ja sam baš pristojan, a i s kostom (ovim što psuje) se loše slažem. Eto i on može da potvrdi![]()
Eto, Ds-ovac pravi, zna on gde je Vojvodina.
Ja sam nepušač.Evo bas sam se prepao zbog toga.......
Psovki?
Ja sam smao izneo cinjenice....
Ti si ta koja je nipodastavala ono o cemu se pricalo na GO DS, sa recima da su oni sitne ribe(parafraziram).
E, sad.
Posto sama kazes da ti bolje znas, ili si Trivanka licno, ili nekom iz GO pus.is........
A to mu dodje na isto.........
Gde sam ja tu pogresio?
Podrazumeva se stalno maltretiranje članova da izadju na izbore. I izašli smo, a kako smo glasali, e to je drugi intervju.
... jer sam bio zauzet interesantnijim stvarima ... i mrzelo me
.. ... akamoli da izadjem jer me neka sekretarica zove ( ma cak i da mre zove sam predsednik
) ... i jos da glasam za DS ...
.. mislim stvarno ....Eh kad bih bio možda bi vi i vredeli nečemu.U Vojvodini Pajtić može da sa LSV formira jako zajebanu stranku ako dođe do raspada DS-a i onda će oligarhija u Vojvodini krenuti Milovim putem
![]()
Ja sam nepušač.
Vas dvojica ste sjajni, zaista.Mrzi me da vas prijavljujem, takvih ima na lopatu iz svake stranke i ćoška ove jadne zemlje.
Znas kad bih izasao na izbore ako bi me iz stranke maltretirali da izadjem - nikad . Ali ima nas razlicitih ....
Hbt. i kad sam ja bio na listi nisam izasao na izbore... jer sam bio zauzet interesantnijim stvarima ... i mrzelo me
.. ... akamoli da izadjem jer me neka sekretarica zove ( ma cak i da mre zove sam predsednik
) ... i jos da glasam za DS ...
.. mislim stvarno ....
Ja sam nepušač.

Ja sam nepušač.
Vojvodina Vojvodjanima, izem ti srpsko plemstvo.