Sastanak predsedništva DS-a

Da li ce se DS raspasti?

• hoce

• nece

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Za svaku stranku je pogubno da ima samo JEDNOG coveka koji je glavni i njegovim padom - "pada" i stranka.

SNS nema takvih problema, Nikolic i Vucic (ima tu jos,ali ipak su oni u prvom planu) su jednako jaki, jedan drugog dopunjuju da se razlike u funkciji, goidnama, bukvalno brisu.

Sigruna sam da ce Nikolic stranku ostaviti Vucicu, odnosno da ce on preuzeti SNS, bice predsednik.

Nista se nece promeniti, moze samo jos vise napred, a Nikolic ce biti tu za svaki savet ili nesto slicno.

Humanizam i renesansa srpske politike, pa to bre nije partija nego srećna porodica, most od antičkih radikala do modernih naprednjaka, sveobuhvatni osvrt.
Ovo me stvarno dirnulo, pogotovo poznajući dobre i odane srpske političare. Nema mržnje i čerupanja oko političkog plena. Divno i Bajkovito.

Sad i mogu da se raspadnu i da zapale preko kad su im budale obezbedile odstupnicu :roll:

jos-jednu-turu.jpg

Znas ono kad ekipa dobro zdere i pije, pa pozovu neku naivcinu da ga ,,caste'' i dok on misli da jede i pije dzaba - iskradu se jedan po jedan i ostave ga poslednjeg za stolom da saceka racun :per:

Lepotane, baš si ljubazan, ali vidim neke tete koje mi skaču po živcima, tebi laka noć.Čanak ne sme ni da mrdne.

Kako vreme prolazim, nešto sam sve ubeđeniji da je Čanak DBov projekat. Kako se kod nas sve radi naopako, tako je, umesto da se s ljudima u Vojvodini odigra pošteno, DB napravio Čanka da oko sebe okuplja autonomaše i kompromituje ideju autonomaštva svojom nesposobnošću i bahatim ponašanjem. Sa druge strane, Pajtić je daleko sposobniji i ako prepozna svoj interes u komadanju Srbije moglo bi gadno da se zagovnja...

Back