Milan od Gruze
Buduća legenda
- Poruka
- 47.247
Kako ti možeš da budeš objektivan u odnosu na samog sebe!?Šizofreno.
Nije rec o meni , nego o drolji. Ne pratis svoj tekst.
Objektivno je gadost, ali za tebe bas i nije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako ti možeš da budeš objektivan u odnosu na samog sebe!?Šizofreno.
Потпуно си сувишан. Ништа. Празно.
Примила си га свеједно.
Ako je neko ovde suvisan onda si to ti. Proprati svoje komentare . Vise su za LJIS ili Gluposti bez granica...
Полако, морам да ти ставим јастук на лице. Ипак...
Уффф бре што си навалентна.
Није ни том Тадићу било лако, тек сад почињем да жалим човека.
Navika.
Bilo sta je bolje od grube greske. To je plod elementarne nepogode.Глагол пропрати, испрати, шта ти је то, црни Србине!? Мученик.
Ako je neko ovde suvisan onda si to ti. Proprati svoje komentare . Vise su za LJIS ili Gluposti bez granica...
ма какви, прека потреба.
Bilo sta je bolje od grube greske. To je plod elementarne nepogode.

Сви су паметни, а ти си генијалан.Нема друге.
Za svaku stranku je pogubno da ima samo JEDNOG coveka koji je glavni i njegovim padom - "pada" i stranka.
SNS nema takvih problema, Nikolic i Vucic (ima tu jos,ali ipak su oni u prvom planu) su jednako jaki, jedan drugog dopunjuju da se razlike u funkciji, goidnama, bukvalno brisu.
Sigruna sam da ce Nikolic stranku ostaviti Vucicu, odnosno da ce on preuzeti SNS, bice predsednik.
Nista se nece promeniti, moze samo jos vise napred, a Nikolic ce biti tu za svaki savet ili nesto slicno.
Глагол пропрати, испрати, шта ти је то, црни Србине!? Мученик.

Mala mu penzija, a mora od nečega da se živi![]()
Lepotane, baš si ljubazan, ali vidim neke tete koje mi skaču po živcima, tebi laka noć.Čanak ne sme ni da mrdne.
Smedia objavila vest da je Tadić raspustio gradski odbor DS-a u Beogradu.
Očigledno da su kola krenula nizbrdo.
Врло суптилно, нема шта.Sad ih treba dotuci dok su na kolenima mamu im jebbem zutu