Sastanak predsedništva DS-a

Da li ce se DS raspasti?

• hoce

• nece

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Svi su iz glasovitog plemena Rovackog ....

Tadic treba da makar nekolicini najvecih lopina i razbojnika pokaze vrata stranke .... to je jedini nacin da se makar malo iskupi pred Bogom i ljudima , a i uradi nesto korisno za DS ...

I šta sad, hoćemo da vratimo sve od Nenadovića, Bogićevića, Mišića, Čarapića, Petrovića i ostalih koji su izgradili Srbiju nazad u Crnu Goru?
Meni je jasno da ti Đilasa ne voliš jer smatraš da je lopina, ali potezanje daljeg porekla je bez veze.

Što se tiče same teme, za DS i za Srbiju, u kojoj DS ipak predstavlja 20% ljudi koje interesuje Srbija, bi bilo najbolje da se reši Šutanovca, Petrovića i Trivanke, pa i Tadića, a da glavnu reč preuzmu Đilas i Pajtić...

Poslednja izmena:
stranka u kojoj domacini srbije su marginalizovani, moze u buducnosti samo jos gore da prodje.
mora nastati stranka za zastitu interesa srbije i srba iz srbije.
samo sa domacinima srbije srbija moze biti napredna,prosperitetna zemlja.
raznorazni od ne zna se odakle pristigli po drugom titom,samo znaju da prodaju steceno i da se zaduzuju!

ja koliko sam pratio rezultate, Tadić je u 1. krugu dobio manje glasova od Đilasa na lokalu..
tako da to ne pije vode, da je Tadić vukao izbore...
Đilas bi vrlo lako mogao biti kandidat za Predsednika u narednom ciklusu, ako se sad ne kompromituje ulaskom u Vladu

lupetas . znam da volis lopove, ali na izborima se nije birao gradonacelnik vec se glasalo samo za stranke

Posle raspustanja Beogradskog odbora DS jasno je da se lopini i bahatom krimosu Djidu od Rovaca i Zupe Niksicke sprema svilen gajtan . :D

Posto Djilasa smatram glavnom lopinom u DS po prvi put cu podrzati Tadica .... nek pokusa da posle ovog teskog poraza i na kraju svoje neslavne politicke karijere ucini makar jednu dobru stvar - istera iz stranke najvecu lopinu i krimosa ...

Sta vi mislite ???

Заправо Ђилас ће избацити Тадића. Ипак Ђики је моћнији, он је тајкун , а Тадић је сад тиква без корена...

I šta sad, hoćemo da vratimo sve od Nenadovića, Bogićevića, Mišića, Čarapića, Petrovića i ostalih koji su izgradili Srbiju nazad u Crnu Goru?
Meni je jasno da ti Đilasa ne voliš jer smatraš da je lopina, ali potezanje porekla je bez veze.

Što se tiče same teme, za DS i za Srbiju, u kojoj DS ipak predstavlja 20% ljudi koje interesuje Srbija, bi bilo najbolje da se reši Šutanovca, Petrovića i Trivanke, pa i Tadića, a da glavnu reč preuzmu Đilas i Pajtić...

Uopste nisam potezao poreklo - nego odgovorih coveku .... vrlo bitno ko je odakle ako posteno radi svoj posao ... a ovaj je unistio sve domace - srpske i beogradske firme - i poslove davao strancima za proviziju .. a to je dokaz svesnog kriminalnog delovanja , rada za racun stranaca - a protiv sopstvenog naroda i srpske ekonomije ..

Pajtica se dobro seti - taj takodje treba da leti ....

Poslednja izmena:
Uopste nisam potezao poreklo - nego odgovorih coveku .... vrlo bitno ko je odakle ako posteno radi svoj posao ... a ovaj je unistio sve domace - srpske i beogradske firme - i poslove davao strancima za proviziju .. a to je dokaz svesnog kriminalnog delovanja , rada za racun stranaca - a protiv sopstvenog naroda i srpske ekonomije ..

On ako odleti iz DS, dobićeš jaku autonomašku stanku u Vojvodini umesto smešnog LSV. To bi bilo potpuno pogrešno ;)

Заправо Ђилас ће избацити Тадића. Ипак Ђики је моћнији, он је тајкун , а Тадић је сад тиква без корена...

@ Tekila, Tacno, rekao sam vec ranije to i ja, Djido ce izbaciti Tadica.
Sve ovo sto si, @Boro, naveo pokazuje ono u svemu tom najbitnije - Djido je beskrupulozniji, a takvi preticu.

Nije stvar u mandatima - ionako je Tadic zasluzniji za te mandate u Beogradu , kao da iko bio blesav da zbog niksickog lopova glasa DS - vec je stvar u borbi protiv kriminala i pljacke gradjana ..... a tu je Dzido nenadmasan ...

Smatram da je Dzilas najveci kandidat za Bacvansku .....

Naravno da jeste. Ko otpusta pobjednike?

Osim toga glasina je da je raspusten gradski odbor...

Ја мало другачије видим ово у жутих. Не ради се о ефикасности већ то показује какав је друг Тита болесник. Рекох синоћ да је његов наступ после пораза само глума и да он пизди и болесно пати. У Београду смењује а Београд на градским изборима највише освојио. Па о чему се овде ради? Драга господо ово је најтврђи доказ колко су покрали пре две недеље. Друг Тита је киван што се опет није крало када су то могли да ураде пајтићеви лопови и јуче у Војводини.
Посебно не треба губити из вида да је распуштена организација којом директно командује друг тајкун Ђидо. Ово је повољна вест и рекох ја, ако победи Шоља понедељак неће бити досадан..... А и друг тајкун Ђидо неће ово баш мирно прихватити?
Напрслина већ малко кренула, само тако госпођа Напрслина наставите, моле вас сви српски националисти: Да се та жута гамад потпуно истреби и нестане. За ових 10 година су такво зло нанели Србији да је то незабележено до њихове инвазије.

vemavuk

Back