Sastanak predsedništva DS-a

Da li ce se DS raspasti?

• hoce

• nece

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Nije se SPS ni malo promenio. Ista je to lopovska bagra prepuna demagoga i lažovčina kao i pre što su bili. Od svih smrdljivih stranaka oni su najsmrdljiviji...

Milošević je bio nabusit i arogantan.
A posebno njegova žena,koju je veći deo naroda prezirao.
Činjenica je da se sadašnji SPS spolja korenito razlikuje od onoga
iz vremena Miloševića.
Očigledno je da takav stil narod lakše vari.

i sada će grobar da donese blagostanje u Srbiju, zar ne?
sramota, predsednik države sa kupljenom diplomom...ali, ovo je Srbija, zemlja u kojoj je sve moguće...
ovo imam pravo da kažem...nisam član nijedne stranke, niti sam izlazio na izbore.

Naravno da imas pravo da izneses svoj stav.
Evo i ja cu svoj. Juce nisam glasao ali sam time pomogao da ode Boris.
Prosto, DVA puta sam glasao za njega u 2.krugu do sada i sve sto mi ostaje jeste da se kajem do kraja zivota zbog toga.
Slazem se da Toma nije najbolje resenje ali moje razocarenje Borisom (i DS-om) je iznad toga.

Хехе, одбори нису добро радили, док је он заблистао? :lol:

Ма, не каже се џабе - риба смрди од главе.

Наравно, егоцентричном мегаломану никад не би пало на памет да је он тај који је грешио.
А у глави имају ,,празнине", још од када је виспрени и никада ожаљени Ђики предао меч!

ето ја стварно не знам како ћу да живим без даље распродаје земље и Космета и извињавања за Бљесак и Олују...ШТА бре може да нам недостаје од тог лудака?!!?АЈДЕ ЈЕДНУ СТВАР НАВЕДИ!

Ту би контињуд...

Как америк каже.

Сви су они СлаЏа и тај њен другар :lol:

Требало их је СВЕ распустити одавно. Уствари је срамота да су такви уопште владали Србијом.

A ovaj ce da vlada?
Nikolić-Tomislav.jpg

ето ја стварно не знам како ћу да живим без даље распродаје земље и Космета и извињавања за Бљесак и Олују...ШТА бре може да нам недостаје од тог лудака?!!?АЈДЕ ЈЕДНУ СТВАР НАВЕДИ!

Осмех тебра, осмех.
Цео холивуд је лудово за њим, ономад је и Клунија препишкијо....

boris-tadic-lepota-dzordz-kluni-lepsi-dobrivoje-tanasijevic-dena-tana-1328585176-120031.jpg

Београд – Како медији незванично сазнају, председник Демократске странке Борис Тадић понудиће на седници председништва странке у 18 часова своју оставку на место председника.

На тој седници ће бити анализирани резултати које је Тадић остварио у другом кругу председничких избора.

ДС је раније данас распустила београдски и још 11 од укупно 17 општинских одбора у главном граду због лоших изборних резултата у другом кругу председничких избора. Међу распуштеним одборима су и они у Раковици, у Земуну и на Чукарици. Подсетимо, на челу београдских демократа био је Александар Шапић.

Борис Тадић изгубио је јуче у другом кругу председничких избора од Томислава Николића. Тадић је освојио 47,35 одсто док је Николић добио подршку 49,51 одсто бирача.

http://www.vaseljenska.com/politika/tadic-danas-podnosi-ostavku/

ja cu pricati da odlazim a vi mi ne dajte? :eek: z:D

Beograd -- U DS-u u toku sastanak Predsedništva stranke koji analizira rezultate izbora. DS demantuju raspuštanje beogradskog odbora stranke i kaže da je to plasirao SNS.

DS zato medijima prilaže na uvid odluku Izvršnog odbora stranke od 16. maja 2012. godine, kojom se raspisuju redovni neposredni izbori u 11 opštinskih odbora DS-a u Beogradu, kojima je isticao dvogodišnji mandat započet 5. juna 2010. godine.
On kaže da se radi o pripremama za redovne izborne skupštine u 11 od ukupno 17 opštinskih odbora u Beogradu, koje će biti održane krajem juna. Reč je o izborima za predsednike i članove opštinskih odobra DS-a za Čukaricu, Vračar, Palilula, Barajevo, Voždovac, Lazarevac, Zvezdaru, Grocku, Surčin, Zemun i Rakovicu.

Ćorak:lol:

Може бити,а и не мора да значи.
Све зависи од тога да ли се одлучује у америчкој амбасади,или ће да пусте Тадића и Николића да се договоре.

Основана фракција унутар Демократске странке, распуштен београдски одбор ДС-а

Избори 2012, Издвојено, Председнички избори

plava-frakcija.jpg

Након јучерашњег изборног пораза Бориса Тадића, председничког кандидата Демократске странке, на интернету се појавила “Плава фракција”, која како се наводи окупља све оне незадовољне досадашњим радом ДС-а. Симбол овог новооснованог покрета је отворена шака, а како наводе велика већина чланова ДС-а је за промене.

“Ако сте члан ДС, а незадовољни сте тиме што се у Србији и после више од 10 година, како је наша странка на власти, није одмакло у развоју демократије , државних институција и стандарда грађана онда сте део Плаве фракције. Ако сте незадовољни радом неких функционера наше странке који су преузели неке функције и својим поступцима нанели срамоту Демократској странци и утицали на пад рејтинга онда сте такође део Плаве фракције. Наш циљ је да такве уклонимо из политичког живота и да подржимо оне који су својим радом остварили добре резултате и који нису део афера које нарушавају углед странке. Само један мањи део је задовољан а то су углавном функционери окружени са групама својих присталица који их подржавају. Велика већина чланова ДС је за промене, а да се тој већини придруже и “бели листићи” ситуација би било драстично другачија јер је само њих било преко 250.000 а ДС има 170.000 чланова. ПЛАВА ФРАКЦИЈА је та снага која треба да натера оне који наступају у име ДС да то чине часно и поштено, да учине све у борби против корупције и незапослености што је тренутно најважнији циљ. Уколико не дође до промена, вероватно је свима јасно после ових избора да ће расти рејтинг оним странкама које су нас деведесетих и одвукле у пропаст и све ово што нам се десило. Да ли мислите да је то добар пут за Србију? Само промене у ДС могу донети добро Србији, на вама је да одлучите да ли желите да се борите или не. Ако желите, помозите нам и придружите се. Свака помоћ је потребна и пожељна” – наводи се у саопштењу “Плаве фракције” на њиховој wеб адреси.

Распуштен београдски одбор ДС-а
Демократска странка (ДС) распустила је данас београдски и још 11 од укупно 17 општинских одбора у главном граду због лоших изборних резултата у другом кругу председничких избора.
Демократска странка је за касно поподне заказала и седницу Председништва на којој ће бити анализирани резултати које је Тадић остварио у другом кругу председничких избора.

Борис Тадић изгубио је јуче у другом кругу председничких избора од Томислава Николића. Тадић је освојио 47,35 одсто док је Николић добио подршку 49,51 одсто бирача.

Велико незадовољство председништва радом градског одбора ДС-а лежи и у чињеници да је Борис Тадић председничке изборе изгубио у престоници, иако је претходно на локалном нивоу ДС убедљиво победила.

http://www.vesti.rs/Politika/Osnovana-frakcija-unutar-Demokratske-stranke-raspusten-beogradski-odbor-DS-a.html

Жутима је дефинитивно одзвонило :hahaha:

Руски кокус у Демократској странци је сјајно обавио посао:)

Beograd -- U DS-u u toku sastanak Predsedništva stranke koji analizira rezultate izbora. DS demantuju raspuštanje beogradskog odbora stranke i kaže da je to plasirao SNS.

DS zato medijima prilaže na uvid odluku Izvršnog odbora stranke od 16. maja 2012. godine, kojom se raspisuju redovni neposredni izbori u 11 opštinskih odbora DS-a u Beogradu, kojima je isticao dvogodišnji mandat započet 5. juna 2010. godine.
On kaže da se radi o pripremama za redovne izborne skupštine u 11 od ukupno 17 opštinskih odbora u Beogradu, koje će biti održane krajem juna. Reč je o izborima za predsednike i članove opštinskih odobra DS-a za Čukaricu, Vračar, Palilula, Barajevo, Voždovac, Lazarevac, Zvezdaru, Grocku, Surčin, Zemun i Rakovicu.

Ćorak:lol:

AAAAAAAA - placeeem i tugujeeem z:D

Ma ja se setih da i toj lopini Tadic treba da pokaze vrata stranke .. Hbg. ne svodi se politika samo na kradju glasova Madjarima i podmicivanje glasaca u stanju socijalne potrebe iz ciganskih favela oko NS ... Takvi samo stete Tadicu - sto su izbori i pokazali ...

Ja bas cekam ko ce kome pokazati vrata u DS_u....informacija nema,a kladionice se jos uvek ,,sokiraju''........

Back