Error Veoma poznat Poruka 10.382 07.02.2010. u 00:58 - Sastanak na slijepo iliti blind date #226 Hedonista: hvala..ali posle vasih predloga predomislio sam se.. Kliknite za proširenje... A ja te čekala kao blesava.
Hedonista: hvala..ali posle vasih predloga predomislio sam se.. Kliknite za proširenje... A ja te čekala kao blesava.
Metla na vestici Zaslužan član VIP Poruka 121.367 07.02.2010. u 01:01 - Sastanak na slijepo iliti blind date #227 Hedonista: mozda ti se zelja i ostvari.. @ancora...neces me isprovocirati... Kliknite za proširenje... a sad se javljas a a kad tebe treba da ebemo nema te...ccc...
Hedonista: mozda ti se zelja i ostvari.. @ancora...neces me isprovocirati... Kliknite za proširenje... a sad se javljas a a kad tebe treba da ebemo nema te...ccc...
Hedonista Poznat Poruka 9.343 07.02.2010. u 01:05 - Sastanak na slijepo iliti blind date #228 Error: A ja te čekala kao blesava. Kliknite za proširenje... sorry, nadoknadicu ti, obecavam...ti imas posebno mesto u mom Metla na vestici: a sad se javljas a a kad tebe treba da ebemo nema te...ccc... Kliknite za proširenje... ja se ne dam ebati, samo ja mogu da vrsim tu radnju nad lepsim polom......
Error: A ja te čekala kao blesava. Kliknite za proširenje... sorry, nadoknadicu ti, obecavam...ti imas posebno mesto u mom Metla na vestici: a sad se javljas a a kad tebe treba da ebemo nema te...ccc... Kliknite za proširenje... ja se ne dam ebati, samo ja mogu da vrsim tu radnju nad lepsim polom......
Metla na vestici Zaslužan član VIP Poruka 121.367 07.02.2010. u 01:59 - Sastanak na slijepo iliti blind date #229 Hedonista: sorry, nadoknadicu ti, obecavam...ti imas posebno mesto u mom ja se ne dam ebati, samo ja mogu da vrsim tu radnju nad lepsim polom...... Kliknite za proširenje... diskriminacija
Hedonista: sorry, nadoknadicu ti, obecavam...ti imas posebno mesto u mom ja se ne dam ebati, samo ja mogu da vrsim tu radnju nad lepsim polom...... Kliknite za proširenje... diskriminacija
Hedonista Poznat Poruka 9.343 07.02.2010. u 02:04 - Sastanak na slijepo iliti blind date #230 Metla na vestici: diskriminacija Kliknite za proširenje... o, ne, nije