- Poruka
- 27.896
Јесу пробали ући?Žzato što tamo nema demokratije
To je plenum par istomišljenika
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јесу пробали ући?Žzato što tamo nema demokratije
To je plenum par istomišljenika
Ako si 2005 godiste, sumnjam da si imao vremena da zavrsis fakultet, a kamoli s kojim ocenama.Pravni u NS, ali to je irelevantno. Problem sa ćacima nije u tome da li su oni vrhunski studenti ili nisu (mada da se ne lažemo većina nije), već u tome što su pljunuli u lice svojim kolegama (govorim za one rijetke ćake koji jesu studenti) i da budu uz one čije pristalice gaze ljude po ulicama i prebijaju studentkinje palicama.
Otkud ti da sam 2005. godište? Na profilu mi prilično jasno stoji da imam 25 godina pa ti preračunaj.Ako si 2005 godiste, sumnjam da si imao vremena da zavrsis fakultet, a kamoli s kojim ocenama.
Ćaci mjesecima šire laži i obmane o svojim kolegama. Najbanalniji primjer na svom twitter nalogu šire neistine kako se među studentima u blokadi pojavila šuga.Ali nije poenta da se bavim(o) tvojim godistem, nego evo da odgovorim, nijednom reci, nijednim delom, "caci" nisu dirali niti ikako ostetili studente koji ne zele da uce, oni su hteli samo svoje pravo na nastavu, dakle cak ni rec nisu rekli o protestima.
Da li je tvoje inace prece pravo (na nastavu) ujedno "pljus u lice" ovima koji ne zele na nastavu? Ne bi smelo ni valjalo da jeste ili da se tako tumaci.
Ok, nisam zapazila, tj, verovatno jesam svojevreemno, ali sam zaboravila. Nebitno.Otkud ti da sam 2005. godište? Na profilu mi prilično jasno stoji da imam 25 godina pa ti preračunaj.
Ćaci mjesecima šire laži i obmane o svojim kolegama. Najbanalniji primjer na svom twitter nalogu šire neistine kako se među studentima u blokadi pojavila šuga.
Ја те разумем зашто ти, као шиптарски ортак, подржаваш Муслијуа.Plenumi su komunisticka tekovina
Nije ni cudo sto Sorosev komesar drug @Dе Sisti sa drugom @Frederick_ podrzava te boljsevicke tvorevine
te ondasnje komunjarsko mafijaske face su za ove danas bile kulturoloski fenomen..ovi danas su kao rogobatna klincadija 30 tih proslog veka u berlinu kad su po kafanama urlali i svadjali se ciji je veci dok su ih sa strane sa gnusanjem posmatrali face super obucene i gledali da li su pametno i u sta ulozili pare.Тачно али та Месићева изјава је забележена и постоји. Никад се не зна када ће се моћи искорисити иако сам и ја сигуран да смо закаснили бар 30 година.
Izvini, ovoga nije bilo, ali ni u hemijskim tragovima. Jesam tada bio u srednjoj, ali sam sa sestrom i njenom družinom davao sve od sebe da se Baba Juli i Zlobi pokaže gde su vrata.Исто је све било 1996. Исто су били "студенти који хоће да уче", исто били најављивани контрамитинзи, исто било насиље злочиначког режима.
Plenumi su komunisticka tekovina
Nije ni cudo sto Sorosev komesar drug @Dе Sisti sa drugom @Frederick_ podrzava te boljsevicke tvorevine
Lupi izvesni avnojevski četnik kome su Srbi iz RS “pravoslavni Bosanci” i ostade živ.Ја те разумем зашто ти, као шиптарски ортак, подржаваш Муслијуа.
Kulturološki fenomen?te ondasnje komunjarsko mafijaske face su za ove danas bile kulturoloski fenomen..
Duboka država.![]()
Jeste narko diler to je potvrdjena informacija.Da li si ti ili neko drugi otvorio temu sa informacijom da je otac Miloša Pavlovića narko diler, a izvor ti je bio nečija objava sa twitera?
Dokaz, dzabe branis niko nije negirao vec su i sklonili ovog Bosanca.I to je presuda gde se pominje neko sa prezimenom Pavlović. Kakav je to dokaz ko je otac Miloša Pavlovića?
Zašto li nisu organizovali koji plenum i u Svetskoj federaciji medicinskog obrazovanja i WHO?
Izvini, pomenuo si i blokade koke se inače pripremaju konspirativno, u najstroźoj tajnosti, za čije babe zdravlje ova tajnost?Otkud ti da sam 2005. godište? Na profilu mi prilično jasno stoji da imam 25 godina pa ti preračunaj.
Ćaci mjesecima šire laži i obmane o svojim kolegama. Najbanalniji primjer na svom twitter nalogu šire neistine kako se među studentima u blokadi pojavila šuga.
Мислим да и сама знаш да си ти у мањини таквих случајева, само ти је тешко да и себи самој то признаш.Mene je to iz razumljivih, gorenavedenih razloga zaobislo.
Jeste narko diler to je potvrdjena informacija.
А чијом главом размишљају Динкови блокадери?Ma džabe, to bre naviklo da misli tuđom glavomnjima je sveta knjiga informer a pimk glavni obrazovni program.
Sigurno ne tvojom jer je tvoja puna informacija sa deizinformativnih medijaА чијом главом размишљају Динкови блокадери?
Ти се прва користиш методама тих медија, чим то се нечије мишљење не свиђа, ти одмах кренеш са причом "А ти си ружан/прљав/зао" .То није расправа, него нападање на личној основи, илити argumentum ad hominem.Sigurno ne tvojom jer je tvoja puna informacija sa deizinformativnih medija![]()