Sastanak Gruhonjića, Homena i Zagorke Dolovac

Pravni u NS, ali to je irelevantno. Problem sa ćacima nije u tome da li su oni vrhunski studenti ili nisu (mada da se ne lažemo većina nije), već u tome što su pljunuli u lice svojim kolegama (govorim za one rijetke ćake koji jesu studenti) i da budu uz one čije pristalice gaze ljude po ulicama i prebijaju studentkinje palicama.
Ako si 2005 godiste, sumnjam da si imao vremena da zavrsis fakultet, a kamoli s kojim ocenama.

Ali nije poenta da se bavim(o) tvojim godistem, nego evo da odgovorim, nijednom reci, nijednim delom, "caci" nisu dirali niti ikako ostetili studente koji ne zele da uce, oni su hteli samo svoje pravo na nastavu, dakle cak ni rec nisu rekli o protestima.

Da li je tvoje inace prece pravo (na nastavu) ujedno "pljus u lice" ovima koji ne zele na nastavu? Ne bi smelo ni valjalo da jeste ili da se tako tumaci.

Ako si 2005 godiste, sumnjam da si imao vremena da zavrsis fakultet, a kamoli s kojim ocenama.
Otkud ti da sam 2005. godište? Na profilu mi prilično jasno stoji da imam 25 godina pa ti preračunaj.

Ali nije poenta da se bavim(o) tvojim godistem, nego evo da odgovorim, nijednom reci, nijednim delom, "caci" nisu dirali niti ikako ostetili studente koji ne zele da uce, oni su hteli samo svoje pravo na nastavu, dakle cak ni rec nisu rekli o protestima.

Da li je tvoje inace prece pravo (na nastavu) ujedno "pljus u lice" ovima koji ne zele na nastavu? Ne bi smelo ni valjalo da jeste ili da se tako tumaci.
Ćaci mjesecima šire laži i obmane o svojim kolegama. Najbanalniji primjer na svom twitter nalogu šire neistine kako se među studentima u blokadi pojavila šuga.

Otkud ti da sam 2005. godište? Na profilu mi prilično jasno stoji da imam 25 godina pa ti preračunaj.

Ćaci mjesecima šire laži i obmane o svojim kolegama. Najbanalniji primjer na svom twitter nalogu šire neistine kako se među studentima u blokadi pojavila šuga.
Ok, nisam zapazila, tj, verovatno jesam svojevreemno, ali sam zaboravila. Nebitno.

Nije tacno, inace ne znam da "caci" sire tu propagandu nego neko drugi. Uostalom i o njima su dosta sirili laznu propagandu, te prljavi su, te nema ih, pa je ovo nista.

I trece, ovo o pacovima se pojavilo tek sada pre par dana, a za sve vreme dok su bili u parku IJEDNU REC losu i ikakvu nisu rekli niti prikazali ista o ostalim studentima. Naprotiv, uvek su naglasavali da zele samo mir i dobar odnos sa kolegama, ne ugrozvajuci ijedno njihovo pravo, vec samo gledajuci svoje.

E pa ako je ljubomora na njih u pitanju jer su skromni i recju nisu uvredili nikog...onda je stavrno taj ostali studentski svet i za psiholosko posmatranje, da li su zaista demokraticni kako se prave, ali i za jedno hriscansko pitanje - jesu li hriscani kad sebi dozvoljavaju da budu toliko zavidni i bez razumevanja, slobode za druge?

Тачно али та Месићева изјава је забележена и постоји. Никад се не зна када ће се моћи искорисити иако сам и ја сигуран да смо закаснили бар 30 година.
te ondasnje komunjarsko mafijaske face su za ove danas bile kulturoloski fenomen..ovi danas su kao rogobatna klincadija 30 tih proslog veka u berlinu kad su po kafanama urlali i svadjali se ciji je veci dok su ih sa strane sa gnusanjem posmatrali face super obucene i gledali da li su pametno i u sta ulozili pare.

uvek mi kroz glavu prodje autoritarna srbija bas kao autoritarna sirija sa bat strankom i onakvom vojnom upravom gde ni mis nije mogao da prodje od njihove obavestajne sluzbe, a samo malo kasnije, istorijski jako brzo od sirije ostase samo rusevine alepa.

Исто је све било 1996. Исто су били "студенти који хоће да уче", исто били најављивани контрамитинзи, исто било насиље злочиначког режима.
Izvini, ovoga nije bilo, ali ni u hemijskim tragovima. Jesam tada bio u srednjoj, ali sam sa sestrom i njenom družinom davao sve od sebe da se Baba Juli i Zlobi pokaže gde su vrata.

te ondasnje komunjarsko mafijaske face su za ove danas bile kulturoloski fenomen..
Kulturološki fenomen?

623F5500-C83A-4F0E-B90F-848F9CB83A1A.jpeg

Izvini, pomenuo si i blokade koke se inače pripremaju konspirativno, u najstroźoj tajnosti, za čije babe zdravlje ova tajnost?

8E518424-B800-4F7F-8E54-640E896E9AC9.jpeg

Mene je to iz razumljivih, gorenavedenih razloga zaobislo.
Мислим да и сама знаш да си ти у мањини таквих случајева, само ти је тешко да и себи самој то признаш. :think:
Одавде си, и знаш, гледаш то сваки дан- овде ивери не падају далеко од кладе; ова деца, која данас "протестују", заиста, искрено мисле да су бољи од других, да су паметнији, и да их "више спада" него све друге- јер су тако васпитавани.
Тај стилизовани аријевски модел дошао је од њихових старијих, који им то говоре, и усађују такве идеје; тако су настали и "ћацији", и сендвичари, и крезуба СНС стока, и цео тај репертоар увреда и омаловажавања сваког ко се са њима не слаже; из кухиње неолибералних идеолога дошле су и горе идеје, и не треба се превише чудити томе- то траје деценијама,
Сети се Бенетонових реклама, у којој се не пружа рука дављенику, јер је можда Србин, Олбрајтове која 'ладно изјави да је смрт 100000 ирачке деце прихватљива цена за "демократију", и крајње је време да, у интересу свих схватимо да је тај фашистоидни кодекс овде одавно прихваћен од дела становништва, па чак и Срба, који радије верују Константиновићу и ББц-ју него својим очима.
Када се суочимо са својим заблудама, као Бранислав Лечић- можемо се надати неком осетнијем помаку.

Sigurno ne tvojom jer je tvoja puna informacija sa deizinformativnih medija :mrgreen:
Ти се прва користиш методама тих медија, чим то се нечије мишљење не свиђа, ти одмах кренеш са причом "А ти си ружан/прљав/зао" .То није расправа, него нападање на личној основи, илити argumentum ad hominem.

Ето, имају неке "пленуме" али нигде нема ниједан снимак пленума, податак да ли је икада било који учесник пленума био против предлога модератора, колико је студената било на пленуму, колико је гласало за, против и колико је било уздржано, и ко су ти фамозни модератори?

Back