Треба ли ухапсити Загорку Доловац?

Kud ces vecih dokaza, nego sto vucko i ona saradjuju i ne postuju zakon uopste.To moze dokazati i najmladji advokat u drzavi.
Па, што не докаже, онда, него ти и ја расправљамо ту тему? :think:
И питање- што не протестују сзуденти испред Тужилаштва?
У томе бих их и ја подржао.
Ваљда знаш како се бирају ту кадрови, ко их поставља, и ко смењује?
И каква је ту одговорност режима?

Па, што не докаже, онда, него ти и ја расправљамо ту тему? :think:
И питање- што не протестују сзуденти испред Тужилаштва?
У томе бих их и ја подржао.
Ваљда знаш како се бирају ту кадрови, ко их поставља, и ко смењује?
И каква је ту одговорност режима?
Odgovornost rezima je u tom sto vrsi pritisak na tuzioce i sudije.Ne da im da rade po zakonu,vec po naredjenju.Inace studenti su protestvovali i u Beogradu i u Novom sadu protiv tuzilastv,ili zgrada suda i na transparentima je pisalo "Trazi se smena Zagorke Dolovac".

Nesto se iza brega valja, a sta, saznace se uskoro, sve narod "prokljuvi" vrlo brzo.
Пробали, оманули; сад само да схвате да их је и народ "прочитао", и да на "фору" нема више ништа.
Сад се сасвим јасно види- није њима сметала надстрешница и јавашлук, него што су их отерали од касе...

Odgovornost rezima je u tom sto vrsi pritisak na tuzioce i sudije.
А како то "врши притисак", кад их нити поставља, нити може да их смењује?
Докле, бре, то вађење на "нисам ја, мајкеми"? :think:
Има ли ту још неко крив, или ћемо сад све на Вучића, који би их радо све похапсио, али не сме од Брисела?
Какав је то он деспот, који се плаши од апаратчика пропале ЕУ?
Зар и ти, по некој либералној инерцији не видиш да је глава те хидре ван Србије, и да он ту не сме да чепрка, и да мора да чека да им та "залеђина" заврне подршку?

А како то "врши притисак", кад их нити поставља, нити може да их смењује?
Докле, бре, то вађење на "нисам ја, мајкеми"? :think:
Има ли ту још неко крив, или ћемо сад све на Вучића, који би их радо све похапсио, али не сме од Брисела?
Какав је то он деспот, који се плаши од апаратчика пропале ЕУ?
Зар и ти, по некој либералној инерцији не видиш да је глава те хидре ван Србије, и да он ту не сме да чепрка, и да мора да чека да им та "залеђина" заврне подршку?
'Ajde pravi se da si zaostao.

Питање је једноставно, а многи је сматрају директно одговорном за хаос у земљи, који је Тужилаштво произвело својим нерадом, нечињењем и мешетарењем политичким утицајем.
Шта ви мислите?
a sta ti dodjes zagi?

'Ajde pravi se da si zaostao.
Не правим се ја; ти ме правиш таквим... :think:
Обавести се о механизму постављања тих служби, о законима, начину уклањања: видећеш ко је ту заостао, или се прави, јер му не одговара да призна да греши.

Не правим се ја; ти ме правиш таквим... :think:
Обавести се о механизму постављања тих служби, о законима, начину уклањања: видећеш ко је ту заостао, или се прави, јер му не одговара да призна да греши.
Obavesten sam ja dobro,a ti jos bolje znas kako rade te sluzbe i pod cijom ingerencijom.Nisu nezavisni.

То и јесте суштина... :lol:
Они траже да раде институције, које- блокирају.
Не може бити јасније!
Ваљда се блокира нешто што не ради добро.
Када се тамошњи Људи замене адекватним Људима,то ће се одблокира.
Логика Ствари.

Ne funkcioniše smena tužioca i sudija tako.

Tužioci i sudije se menjaju sami među sobom.
Ne može parlament da ih menja.

To je moglo do 5.oktobra a posle su žuti promenili zakon, postavili svoje u sudstvu i tužilaštvu i sada se oni međusobno vrte i postavljaju 25 godina.

To što si napisao nije tačno. Izmenjen je ustav 2022. godine, imali smo čak i referendum ako si zaboravio; Vučić je doneo te izmene.

Pre ustavnih imena 2022. godine 8 od 11 članova Državnog veća tužilaca birala je Narodna skupština. Sada imamo VST u kojem parlamentarna većina postavlja manjinu, nakon što je Vučić izmenio ustav.

Ваљда се блокира нешто што не ради добро.
Када се тамошњи Људи замене адекватним Људима,то ће се одблокира.
Логика Ствари.
И, јесте одблокирали?
Стварно сте мислили да ће то тако моћи?
О тој "логици ствари" вам ја све време и говорим...
А ни не знате како су ти људи тамо постављени, али би да их замените- "адекватним"?
Адекватним - коме?
Чему?

Back