Треба ли ухапсити Загорку Доловац?

Aha, u SF svetu srpskih Udbasa.

U realnom, ubice iz diktatorskih rezima su ubijali na desetine miliona ljudi, ukljucujuci i bolesni, patoloski i diktatorski Sadamov rezim koga branis ovom porukom.
Je li Vučić ubio desetine miliona ljudi? A Ameri ako desetine možda nisu milione dokazano jesu. I opet je Vučić zlo a Ameri dobro kod tebe? Kakva je to zbrka u tvojoj glavi, odsustvo svakog morala. Strašno.

Je li Vučić ubio desetine miliona ljudi? A Ameri ako desetine možda nisu milione dokazano jesu. I opet je Vučić zlo a Ameri dobro kod tebe? Kakva je to zbrka u tvojoj glavi, odsustvo svakog morala. Strašno.
Bez Amera ne bi imao internet da mi napises da ti je Vucic moralno dobar.

Da, Vucic je za gradjane Srbije 234049234923 puta vece zlo od bilo kojih Amera, cak i onih najgorih.

Odsustvo morala pokazuje onaj ko ima pozitivan stav prema ovoj mafijaskoj diktaturi u Srbiji.

Vi SNS-ovci ste lakmus papir za moral, sve ono sto je vama dobro, to je moralno lose, i obrnuto.

Питање је једноставно, а многи је сматрају директно одговорном за хаос у земљи, који је Тужилаштво произвело својим нерадом, нечињењем и мешетарењем политичким утицајем.
Шта ви мислите?
Pod hitno.

Будући да је она "одавно", и да је позната жутара- то "држи воду".
Велики део нас је и чуо те приче...
Ima tema vec, nedavno otovrena. Da li je treba hapsiti ne znam, ali svakako je treba smeniti jer ocigledno od nje krece zastoj u sudstvu.

Od nje da se pocne.
Свакако.
Опет, чини ми се да има елемената уцене у њеном случају- "не дирај ти мене, па нећу ни ја тебе".
Мислим да је оволико потрајала само зато што се држала тог договора.
Јер, и режим има путера на глави, и муфљуза који су одавно за хапшење...

Свакако.
Опет, чини ми се да има елемената уцене у њеном случају- "не дирај ти мене, па нећу ни ја тебе".
Мислим да је оволико потрајала само зато што се држала тог договора.
Јер, и режим има путера на глави, и муфљуза који су одавно за хапшењ
е...
Pa ako je tako, ni to nije u redu. Neko robija za najmanju stvar, a drugi se baskari u kriminalu i niko mu nista ne moze, tako ispada. Onda tu nema pravde..

Onda tu nema pravde..
Где нема правде- треба да буде правосуђа, ако нам је до тога да држава функционише; то је оно због чега се велики део народа и "упецао" на ове "студентске" протесте, јер је народ сит бахатости и режима и опозиције.
Мислиш ли да Вучић схвата колико је близу тога да падне, ако ту не направи резове? :think:
Лично- мислим да је ту неуралгична тачка његове власти...

Где нема правде- треба да буде правосуђа, ако нам је до тога да држава функционише; то је оно због чега се велики део народа и "упецао" на ове "студентске" протесте, јер је народ сит бахатости и режима и опозиције.
Мислиш ли да Вучић схвата колико је близу тога да падне, ако ту не направи резове? :think:
Лично- мислим да је ту неуралгична тачка његове власти...
Ne moze vise on da napravi rezove jer ih je napravio promenom Ustava bas u tu svrhu ako se ne varam jos 2022god. Sada sudstvo ne odgovara Skupstini, ne bira ga Skupstina, vec se bira medjusobno, ako sam dobro shvatila, mada nisam izlazila na taj referendum. Jedino da se opet promeni Ustav.

Ali i u tom slucaju, vazno je da postoji pravda, a ne da se cuti i kriju u fioke razna (ne)dela. Ko ce to da obezbedi, ja stvarno ne znam, i zato se usput i cudim ovim "blokaderima" sto na sve "adrese" odose, samo ne na tu najglavniju, od koje uzgred i traze, kao, najvise..

Back