lordi
Zainteresovan član
- Poruka
- 313
C.A.C + specijalka Sarplaninaca,Laktasi ( BiH).
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lepi psi a najvise mi se svidja onaj crni

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
C.A.C + specijalka Sarplaninaca,Laktasi ( BiH).
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa svaka čast! Da, baš gde sam i pretpostavljala.To je između drugog i trećeg semafora u gradu iz pravca Kragujevca. (Osim ako su u međuvremenu postavili još neki ka Magnohromu ali mislim da nisu.) I da, i pored mini šoua šarplaninaca, biće to dan u znaku zlatnih retrivera.
![]()
Bilo bi dobro,kada bi se uvela neka psihicka provera buducih vlasnika Sarplaninaca.
Sarplaninac nije pas za svakoga !
Izvini, ali sta bi ovo trebalo da znaci.....
Recimo, kad se neka tinejdžerka pojavi i napiše "Jaoooj, kako su mi samo swatki xaskiji, bash bix wowewa da nabawimo jednog, ja bix ga cheshljawa i mazeewa..." u startu zauzimam stav da haski nije za nju jer sam imala prilike da "upoznam" dosta haskija i svi su bili "na svoju ruku".
Ja zastupam stav da su psi ziva bica ista kao i sva druga. Slazem se da postoje razlike u rasama tj. u karakterima ali... Reci da je neka rasa apriori dobra a neka losa (opasna) za mene je notorna glupost. Sretala sam ja i skotske ovcare koji su napadali sve sto stignu ali i pitove koji su bili nevidjene maze... Ne volim takve kategorizacije. Za mene su psi kao i deca. Svaki za sebe bez obzira na rasu. Mozda ce pojedinci ovakav stav nazvati kojekakvim pogrdnim imenima ali... Svako ima pravo na svoje misljenje, zar ne? A sto se tice varijante "ja bi da ga cesljam i mazim" ja bi im preporucila plisanu kucu a ne psa bilo koje rase... Verujem da se slazes samnom.
Već su kontaktirani organi iz službe saniteta,no rekoše mi da to nije u njihovoj nadležnosti ! Na pitanje kome da se obratim,u vezi otklanjanja leša,dobio sam odgovor da u to nisu upoznati...bezveze.
Na FB je u grupi " Mila-naš heroj".![]()