Sarena strana *:o)

• Začetnik teme Začetnik teme nsbee
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mora da je reso tako truo da bi odlomio cosak kada bi ga ostavili samo na dizalici
to se meni desavalo kada sam kao klinac vozio bubu, dignem je na dizal'cu da zakacim neke kablove na anlaser ( koji se nalazi iza motora i moze mu se prici samo od dole ) i zavucem se pod auto, zavrsim posao i hocu da se izvucem a auto se tako savio uzduz da me pritiska i cepa majcu! :shock:

part 1

att1676122gr7.jpg

Posto je utovario sav Papin prtljag u auto, sofer primeti da Papa stoji vani :
- Oprostite, Vasa Svetosti, hocete li uci, pa da krenemo ?
- Da, ali meni u Vatikanu nikad ne dopustaju da vozim, danas je bas dobra prilika
- Zao mi je, Vasa Svetosti, ali, to ne bih smeo, izgubicu posao. Sta ce biti ako se nesto desi ?
- Niko to nece saznati - odgovara Papa sa osmehom.

Slegnuvsi ramenima, sofer seda pozadi, Papa za volan. Ubrzo, sofer se gorko kaje jer Papa prelazi 200 na sat :
- Sveti Oce, molim vas, usporite - jauce sofer ;
medjutim Papa pocinje da usporava tek kada se zacuo zvuk sirene

Zaustavlja se, spusta staklo.
Prilazi mu policajac, gleda ga, pozdravlja i vraca se svome motorciklu uzevsi radio :

- Halo sefe, zaustavio sam auto koji fura 220 na sat.
- Odlicno ! Opali ga da se nauci pameti
- Ne ide sefe, ovo je vrlo vazna osoba
- Tim bolje - kaze sef
- Dobro sefe, ali radi se zaista o vrlo, vrlo vaznoj osobi
- Gradonacelnik ?
- Vazniji
- Poslanik ?
- Vazniji
- Prvi ministar ?
- Jos vazniji
- Dobro - veli sef - pa ko je ?
- Ja mislim da je Bog
- Zasto mislis da je Bog ?
- Sefe, sofer mu je Papa !

Ulazis u radnju sa prijateljicom... gorite od zelje za kupovinom ... Ona se odmah odvaja jer je videla neke sandale
sa cirkonima u levom uglu radnje.
Prilazis drugom pultu i druga si u redu iza zajapurene devojke sjajnih ociju koja je primetila iste cipele koje stoje
na pultu ispred BAS KAO I TI...Znas da ih i ona zeli bar u istoj meri i da je spremna na sve da ih dobije.
Nijedna od vas nema tasnu pri sebi!!!
Bilo bi potpuno nepristojno da je zaobidjes i da joj zauzmes mesto i da odmah dohvatis cipele posebno iz tog razloga
sto nemas TASNU i PARE pri sebi. Prodavacica je potpuno mirna i ceka razvoj dogadjaja.
Tvoja prijateljica u drugom uglu radnje proba sandalice koje je "snimila" i ima tasnu sa novcanikom kod sebe.
Pogledate se i ona vidi dilemu u tvojim ocima. Sprema se da ti dobaci svoju tasnu. Ako uspe da ti je dobaci onda
LADNO mozes da zaobidjes zajapurenu devojku ispred sebe i da kupis cipele njoj ispred nosa.
Mada, mogla bi da baci tasnicu i ispred devojke i dok je ona jos "uvek u letu" ti mozes da zaobidjes devojku i da je
uhvatis i odmah kupis cipele. Sigurno ti je jasno da je glupo da budes ispred druge devojke "dok torbica nije bacena
u tvom pravcu".

Cestitam! - Upravo si naucila pravilo OFSAJDA!
Uzivaj u ligi sampiona i prestani BRE da me pitas zasto taj pogodak NIJE PRIZNAT!

-----------------------------------------------------

Putnicki brod prolazi pored malog pustog ostrva u Tihom okeanu.Svi putnici na palubi vide jednog covjeka sa dugackom
kosom i bradom kako skace,urla i mashe sa rukama.Jedan od putnika upita kapetana:

-Ko je ono na ostrvu?

-Pojma nemam,ali svake godine kad prolazimo on totalno podivlja.

-------------------------------------
-Zasto se Isus nije mogao roditi u Bosni?

-Nisu imali ni djevicu ni tri mudraca.
--------------------------------
Dođu Perica, plavuša, Mujo i Haso u kafanu, a konobar ih pita:
- Šta je, bre, ovo? Je l` ovo neki vic?
-------------------------------------
Mali Mujica pita tatu:

-"Tata,jesu li idioti neke zivotinje?"

-"Ma ne,sine,to su ljudi,kao ja i ti."
---------------------------
Pita Perica tatu:

-"Tata,znas li koliko je dugacka pasta za zube u tubi?"

-"Ne sine.Ko bi to mogao znati?"

-"Ja!Duga je tri puta oko stola i jednom oko fotelje!"
---------------------------
Prolazi covek grobljem i vidi ogroman kamen na jednom grobu, prilazi da vidi zasto tu stoji, vide tekst urezan iznad,
koji glasi:
"Brate srbine, ako si pravi brat i drug pomozi, pomeri kamen ovaj sto mi na dusi stoji i olaksaj mi muke"...
Covek krece da pomera, gura, vuce, i posle poduzeg mucenja uspe da pomeri kamen... tek odjednom ugleda natpis koji
stoji na mestu kamena:
"Brate srbine, ako si brat i drug, vrati ovaj teski kamen nazad da zaje*emo jos nekoga"...
-------------------------------------------

Dode smrt po dedu. Pošto nije znao šta da radi, deda pobegne u obdanište i sedne na klupicu.

Smrt ga pronade i pocne da ga kucka po ramenu.

Šta radiš tu? - upita ga smrt.

Lucam - odgovori deka.

A smrt kaže: Ajde ti lepo lucaj, pa idemo pa-pa.

jacques:
Ulazis u radnju sa prijateljicom... gorite od zelje za kupovinom ... Ona se odmah odvaja jer je videla neke sandale
sa cirkonima u levom uglu radnje.
Prilazis drugom pultu i druga si u redu iza zajapurene devojke sjajnih ociju koja je primetila iste cipele koje stoje
na pultu ispred BAS KAO I TI...Znas da ih i ona zeli bar u istoj meri i da je spremna na sve da ih dobije.
Nijedna od vas nema tasnu pri sebi!!!
Bilo bi potpuno nepristojno da je zaobidjes i da joj zauzmes mesto i da odmah dohvatis cipele posebno iz tog razloga
sto nemas TASNU i PARE pri sebi. Prodavacica je potpuno mirna i ceka razvoj dogadjaja.
Tvoja prijateljica u drugom uglu radnje proba sandalice koje je "snimila" i ima tasnu sa novcanikom kod sebe.
Pogledate se i ona vidi dilemu u tvojim ocima. Sprema se da ti dobaci svoju tasnu. Ako uspe da ti je dobaci onda
LADNO mozes da zaobidjes zajapurenu devojku ispred sebe i da kupis cipele njoj ispred nosa.
Mada, mogla bi da baci tasnicu i ispred devojke i dok je ona jos "uvek u letu" ti mozes da zaobidjes devojku i da je
uhvatis i odmah kupis cipele. Sigurno ti je jasno da je glupo da budes ispred druge devojke "dok torbica nije bacena
u tvom pravcu".

Cestitam! - Upravo si naucila pravilo OFSAJDA!
Uzivaj u ligi sampiona i prestani BRE da me pitas zasto taj pogodak NIJE PRIZNAT!

:roll:

leto i plaze su pred nama,budite fit..................ili mozda samo ne bi bilo lose da procitate

Nova Baby Baby cudotvorna dijeta!

S godinama ste mozda primetili, kao sto sam i ja, da je vecina dvogodisnjaka fit. Nakon soljice crne kafe i sargarepe, sinulo mi je da je to mozda zbog njihove prehrane. Nije skupa, nudi raznovrsnu i kvalitetnu hranu. Stoga sam zapisao tacno sta jedu dvogodisnjaci i dosao do fantasticne nove dijete sa kojom cete garantovano biti u top formi!

Srecno!

PRVI DAN

DORUCAK
Kajgana od jednog jajeta. Kriska tosta s marmeladom. Uz pomoc prstiju pojedite dva zalogaja kajgane, ostatak bacite na pod. Pojedite jedan zalogaj tosta, zatim razmazite marmeladu po licu i odeci.

RUCAK
Cetiri bojice (bilo koje boje), saka cipsa i casa mleka. Potegnite tri gutljaja, a ostatak prolijte.

UZINA
Stapic, dva novcica od 2 dinara i jedan od 1, cetiri gutljaja ustajalog piva.

VECERA
Isprzite tost i bacite ga na kuhinjski pod.

DRUGI DAN

DORUCAK
Pokupite jucerasnji tost s kuhinjskog poda i pojedite ga. Popijte pola boce arome vanile ili paketic biljne boje.

RUCAK
Pola "pulsirajuce ruzicastog" ruza za usne i cigareta (mora se pojesti, ne popusiti). Jedna kocka leda po zelji.

POSLEPODNEVNI ZALOGAJ

Lizite lizalicu dok ne postane lepljiva. Izadjite iz kuce i bacite je u prasinu. Uzmite nazad i cuclajte dok ponovno ne bude cista. Zatim je unesite u kucu i bacite na tepih.

VECERA
Kamencic ili sirovi pasulj, koji ste cuvali u levoj nozdrvi. Prelijte pire od krompira ledenim cajem. Jedite viljuskom.

TRECI DAN

DORUCAK
Dve palacinke s mnogo preliva. Jedite prstima, koje obrisete o kosu. Casa mleka. Popijte pola, zatim casu napunite palacinkama. Nakon dorucka, pokupite jucerasnju lizaljku s tepiha, polizite dlacice i pospremite je pod jastuk svog najskupljeg naslonjaca.

RUCAK
Tri sibice, puter od kikirikija i hleb s marmeladom. Izmedju zalogaja pljujte na pod. Razlijte casu mlijeka po stolu i posrcite ga.

VECERA
Casa sladoleda, saka cipsa, nesto vina i kafe.

ZADNJI DAN

DORUCAK
Cetvrt tube paste za zube (bilo koji ukus), komadic sapuna, maslina. Prelijte casu pahuljica casom mleka i dodajte pola soljice secera. Kad su pahuljice omeksale, popijte mleko, a pahuljicama nahranite psa.

RUCAK
Pojedite mrvice s kuhinjskog poda i tepiha u trpezariji. Pronadjite onu lizalicu i dovrsite je.

VECERA
Casa spageta i cokoladno mleko. Ostavite mesnu okruglicu na tanjiru. Za desert - maskara.

Back