Ulazis u radnju sa prijateljicom... gorite od zelje za kupovinom ... Ona se odmah odvaja jer je videla neke sandale
sa cirkonima u levom uglu radnje.
Prilazis drugom pultu i druga si u redu iza zajapurene devojke sjajnih ociju koja je primetila iste cipele koje stoje
na pultu ispred BAS KAO I TI...Znas da ih i ona zeli bar u istoj meri i da je spremna na sve da ih dobije.
Nijedna od vas nema tasnu pri sebi!!!
Bilo bi potpuno nepristojno da je zaobidjes i da joj zauzmes mesto i da odmah dohvatis cipele posebno iz tog razloga
sto nemas TASNU i PARE pri sebi. Prodavacica je potpuno mirna i ceka razvoj dogadjaja.
Tvoja prijateljica u drugom uglu radnje proba sandalice koje je "snimila" i ima tasnu sa novcanikom kod sebe.
Pogledate se i ona vidi dilemu u tvojim ocima. Sprema se da ti dobaci svoju tasnu. Ako uspe da ti je dobaci onda
LADNO mozes da zaobidjes zajapurenu devojku ispred sebe i da kupis cipele njoj ispred nosa.
Mada, mogla bi da baci tasnicu i ispred devojke i dok je ona jos "uvek u letu" ti mozes da zaobidjes devojku i da je
uhvatis i odmah kupis cipele. Sigurno ti je jasno da je glupo da budes ispred druge devojke "dok torbica nije bacena
u tvom pravcu".
Cestitam! - Upravo si naucila pravilo OFSAJDA!
Uzivaj u ligi sampiona i prestani BRE da me pitas zasto taj pogodak NIJE PRIZNAT!
-----------------------------------------------------
Putnicki brod prolazi pored malog pustog ostrva u Tihom okeanu.Svi putnici na palubi vide jednog covjeka sa dugackom
kosom i bradom kako skace,urla i mashe sa rukama.Jedan od putnika upita kapetana:
-Ko je ono na ostrvu?
-Pojma nemam,ali svake godine kad prolazimo on totalno podivlja.
-------------------------------------
-Zasto se Isus nije mogao roditi u Bosni?
-Nisu imali ni djevicu ni tri mudraca.
--------------------------------
Dođu Perica, plavuša, Mujo i Haso u kafanu, a konobar ih pita:
- Šta je, bre, ovo? Je l` ovo neki vic?
-------------------------------------
Mali Mujica pita tatu:
-"Tata,jesu li idioti neke zivotinje?"
-"Ma ne,sine,to su ljudi,kao ja i ti."
---------------------------
Pita Perica tatu:
-"Tata,znas li koliko je dugacka pasta za zube u tubi?"
-"Ne sine.Ko bi to mogao znati?"
-"Ja!Duga je tri puta oko stola i jednom oko fotelje!"
---------------------------
Prolazi covek grobljem i vidi ogroman kamen na jednom grobu, prilazi da vidi zasto tu stoji, vide tekst urezan iznad,
koji glasi:
"Brate srbine, ako si pravi brat i drug pomozi, pomeri kamen ovaj sto mi na dusi stoji i olaksaj mi muke"...
Covek krece da pomera, gura, vuce, i posle poduzeg mucenja uspe da pomeri kamen... tek odjednom ugleda natpis koji
stoji na mestu kamena:
"Brate srbine, ako si brat i drug, vrati ovaj teski kamen nazad da zaje*emo jos nekoga"...
-------------------------------------------
Dode smrt po dedu. Pošto nije znao šta da radi, deda pobegne u obdanište i sedne na klupicu.
Smrt ga pronade i pocne da ga kucka po ramenu.
Šta radiš tu? - upita ga smrt.
Lucam - odgovori deka.
A smrt kaže: Ajde ti lepo lucaj, pa idemo pa-pa.