Sarajevska diva mučila srpske zarobljenike?

Kakve veze ima što je srpski ? I kako misliš da ne treba diskutovati ??

Dajte ljudi činjenice !
Zna li neko Hanku ? Zna li neko Goluba ? Jeste li čitali/slušali njihove izjave ? Kakav vam je utisak ?
Vi koji diskutujete ste tog Goluba nazvali srpski civil, ja se samo pridružio i dodao da Laže, a o lažima ne treba diskutovati.
Osobno znam Hanku i evo šta kaže ona :
http://www.bhmagazin.com/showbiz-in...-mrava-nisam-zgazila-pomagala-sam-srbima.html
Tri puta sam poslao sličnu poruku sa sličnim upozorenjem o lažima, te poruke su moderatori izbrisali, što me je još više uvjerilo da puna istina nije dozvoljena na ovom forumu

Vi koji diskutujete ste tog Goluba nazvali srpski civil, ja se samo pridružio i dodao da Laže, a o lažima ne treba diskutovati.
http://www.bhmagazin.com/showbiz-in...-mrava-nisam-zgazila-pomagala-sam-srbima.html
Tri puta sam poslao sličnu poruku sa sličnim upozorenjem o lažima, te poruke su moderatori izbrisali, što me je još više uvjerilo da puna istina nije dozvoljena na ovom forumu

Verovaću muslimanskoj qrvi koja je pevali 90-tih Aliji i Naseru na uvce. Ti stvarno nisi normalan.

Adolf Eichmann je u Argentini ziveo skromno i primerno, imao posao u fabrici i svi su iz njegove okoline ostali zabezeknuti kad su ga kratko nakon nestanka videli na izraelskoj tv kako mu sude zbog zlocina.

Cak ni agent Mossada koji je na dojave o Eichmannu doputovao iz Izraela nije verovao da je taj neko vazan iz NSDAP, jer zivi preskromno i skoro siromasno.

Zlocinci kao sto rece Presretac nakon zlocina nastavljaju da zive sasvim normalno jer ne osecaju griznju savest. Pa tako ni zvaljava Hanka, njoj je to mucenje srpskih zarobljenika bila borba protiv "velikosrpske agresije", i to kod njih nije greh, ni ubiti Srbina a kamoli "samo" da ga iscipelare.

U Hrvatskoj, Federaciji i okupiranom delu Srbije dovoljno je da si Srbin, i automatski ti je zivot ugrozen, a da govorim u vreme rata. Pitas zasto je to Hanka ucinila? Pa jer je covek Srbin. Hanka je hrvatska cvetica, prema tome jedino cudi da ga nije zaklala, ali ko zna, verovatno ih ima na dusi a da javnost jos ne zna.
Isto kao kad bi neko naveo da je Dušica Stefanović Bilkić Bugarska pjevačiva.
Nije ga zaklala, jer nije ona srpkinja koja je odana Radovanu Karadžića a on nije Bošnjak/Musliman, Hrvat (neSrbin)

Ovde se ona i te kako bavi politikom, ne ponaša se kao nevina. Nije nemoguće da joj se u logoru učinilo kao dobra ideja da nekom muškarcu išutira jajca. Nije nemoguće ni da je kasnije pomagala nekim Srbima. Sada nam za pravednu presudu mogu pomoći samo svedoci !

Naš "omiljeni Hobi" aneki Srbi zaklali više ljudi u Srebrenici no pripadnici A RBIH u cijeloj BiH.
Ako još nađeš preko 150 zapaljenih civila u Višegradu te porušenih preko 6oo Džamija onda se zna čiji je zo omiljeni cilj, ali ja ne kažem Srbi zločinci imaju ime i Prezime.

Vaš omiljeni hobi naravno. I da se slikate sa isečenim glavama, da slavite Al Kaidu i mudžose, da silujete devojčice od 5 godina.
Ma kakvi 150? 150000000000000000000000000 civila i 10000000000000000000000000000000000000 granata po Sarajevu i 800000000000000000000000000 civila u Srebrenici. Što se tiče rušenja svetinja, evo da vidimo tvoje u tom delu.

Što ne nađeš Staru pravoslavnu crkvu u Sarajevu koju su neljudi pogodili sa brda, a ti što ih mudžahedinima zoveš opravili i sačuvali uspravno do dana današnjeg.
Pravoslavne crkve u Donjem Vakufu, Travniku, Zenici, Tuzli, Sarajevu i ?????? su dočekale kraj rata uspravno, hočeš da kažeš da su ih "zločinci" mudžahedini sačuvali.
Hajde nađi još jednu džamiju, sem u Baljvinama, koja jnije do temelja porušena

kako da nadje ako je porusena do temelja?

Obratite paznju na njen ratni repertoar:

. Posto je pisano u muskom rodu pretpostavljam da je neko iskoristio profil svoje kcerke ili sestre da napise da je licno video Hanku Paldum u Konjicu gde je pljuvala zarobljenike HVO prilikom obilaska polozaja Armije BIH. Kako je ova zmija davala cak i posle rata novinarima ostrascene mrziteljske izjave (obicno se poznate osobe novinarima predstavljaju kao najbolje osobe) moze se zamisliti sta je govorila privatno i kad je niko ne snima.

Ološ je poćeo rat u selu Ravno u Hrecegovini.
Ubitstvo svata je zločin nad jednim čovjekom, što svakako treba suditi i osuditi ubicu on ima ime i prezime.

OLOS se obogatio,a mi pametni smo opljackani,unisteni,osiromaseni,a deca nam nemaju buducnost.Za to vreme deca OLOSA sticu nobrazobvanje na elitnim svetskim univerzitetima dok im tate i mame drze pare na raznim egzoticnim ostrvima kupujuci firme i nekretnine po bivsoj SFRJ za tepsiju ribe.adjate gubitnici,ujedinite se pa motke u ruke.
Da je pameti bilo bi tako,ali ne moze zato sto je OLOS bio pametan pa pokupovao medije i sada svadja narod,dokle god je svadja,njihove pare i imovina su na sigurnom.Taman posla da zavlada mir i pomirenje,pa njih bi onda hapsili i plenili im imovinu.
Dok je ovaca bice i cobana.
Sta se sv

Neśto kontam ba, davno na BN-TV bila gost na "Koktel-u", ćuj, hvalila se da je bila u Turskoj i da je tamo popularna.:roll:
Ali nije pjevala, kao promukla, e, sad znadem zašto je promukla, nije htjela da pjeva Ćetnicima ba...:roll:
Onaj čvaljavi voditelj dovodi svakaku (šund) bagru, beš-je kulturu važna je lova...:roll:

Ti imaš veze sa partizanima koliko i čovečja ribica sa latinskim jezikom. Svrstavanje među ustaše i handžare ti ne smeta očigledno cvijete hrvatski. Još jednom, nisi među svojim handžarima pa da laješ.

pitaj ga kao u Audiciji što je ponavljao istoriju....zbog istine...na pitanje ko su bile ustaše reko : Dedo,babo,daidža i amidža.....:rtfm:

Back