Lesandar
Buduća legenda
- Poruka
- 27.930
Ne znam šta želiš da postigneš sa Hankom i Cecom? Odgovor na sve tvoje nedoumice je sledeći:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А ко је ово на снимку, ова жентурача која пева "армија босанска у крви рођена", славећи убице српског народа и српске војске??? За мене је сваки Србин који оде на концерт ове и њој сличних сподоба, проклети изрод.Hanka Paldum je naša kućna prijateljica i u to vreme uopšte nije ni bila u Sarajevu, već u Švedskoj...
Онда ме и не чуди што заступаш такву особу...Hanka Paldum je većinu svojih deviza pre početka rata (tri dana tačnije) prenela kod mojih roditelja u Srbiju, a 20-dak dana pootpočinjanju rata debelo platila da napusti Sarajevo...
Ne zato vec zato sto je mucila ratne zarobljenike i nanoosila im teske fizicke povrede. U svakoj drzavi hapse takve.
bila je po petnaest dana svakih 3-4 meseca...svo ostalo vreme u Švedskoj, dok joj je sav kapital bio, verovala ili ne u Srbiji...
Ako Hanka treba da bude OSUDJENA sto je mucila srpske zatvorenike tako sto je JEDNOG (verovatno nasrtljivca) sutnula nogom u haha, koliko treba da dobije Mladic zbog STRELJANJA 8.000 ljudi?
Treba li anketa?
Ako Hanka treba da bude OSUDJENA sto je mucila srpske zatvorenike tako sto je JEDNOG (verovatno nasrtljivca) sutnula nogom u haha, koliko treba da dobije Mladic zbog STRELJANJA 8.000 ljudi?
Treba li anketa?
napisao sam da je zbog majke dolazila po dve nedelje tri do četiri puta mesečno......

zar je zločin pevati rodoljubive pesme narodu kojem pripadaš?
Treba li anketa?
Сви Срби који су у стању после њених ратних активности у било ком својству, да слушају ту сподобу, изроди су.Prema izvjestaju komisije RS za ratne zlocine, Hanka Paldum je ratni zlocinac. Vise svjedoka je potvrdilo kako se navodi u izvjestaju da je Hanka dolazila u koncentracione logore za Srbe po Sarajevu tokom rata i da je fizicki zlostavljala Srpske logorase
Ti bi k'o malo likvidirao,...al' ne smiješ se usuditi,...sam tako nešto učiniti.Drzava Srbija ovd treba reagovati i nedozvoliti da se ratni zlocinci koji su cinili zlocine nad Srbima slobodno setaju po Srbiji.
Treba osnovati nesto poput Srpskog Vizental centra koji ce dokumentovati i proganjati zlocince ,Srpska sluzba treba poput Mosada da ima specijalno odeljenje koje ce se samo ovim baviti ,privodjenjem sudu zlocinaca ili njihovoj likvidaciji
Prema izvjestaju komisije RS za ratne zlocine, Hanka Paldum je ratni zlocinac. Vise svjedoka je potvrdilo kako se navodi u izvjestaju da je Hanka dolazila u koncentracione logore za Srbe po Sarajevu tokom rata i da je fizicki zlostavljala Srpske logorase
Ne znam šta želiš da postigneš sa Hankom i Cecom? Odgovor na sve tvoje nedoumice je sledeći:
![]()
Kurir je opasna igračka u neodgovornim rukama. Širi mržnju i huška.Ne verujem da je ona tako nešto radila.
Realno i danas je jako zasticena od raznih struktura, a 90tih godina je jos vise bila zasticena.Odgovor uopšte nije taj i ja nemam nikakvih nedoumica
jer tačno znam pod kojim uslovima je Ceca snimala u Srbiji Hankine pesme ...,
ali za mene to je istorija ...
Realno i danas je jako zasticena od raznih struktura, a 90tih godina je jos vise bila zasticena.
Ма свети се кyрва због:Nije valjda da vas je Hanka rasturila?!![]()