Сарајево и БиХ су мултикултурални као и пре.

Hajd, pa da organizujete kakvo nagradno takmičenje na tu temu, i pobjedniku date neku nagradu, i da se nagrada zvanično zove Utješna nagrada za propali velikosrpski projekat.
Ma kakvi, čak ni Milošević u Hagu nije bio optužen za ideju Velike Srbije, opet si fulio.

Eno Iranci raketirali američku bazu u Iraku, kažu ima mrtvih američkih vojnika...

Ideju Jugoslavenstva sa Milosevicem na celu kakva sprdnja 😂😂😂
Tako je. Kompletne srbizacije Jugoslavije. Pa to se desilo u svim drzavama. U jednom momentu je najveci kulturni element sa najvecom istorijskom i drzavnom tradicijom formirao drzavu i cela nacija se oko toga okupila. Italija, Nemacka, Francuska...

Ali ne vama je bolje da budete isprdci, jer ste zavidni jer ste govna a ne velika vizantijska pravoslavna nacija. ;)

Enciklopedija Britanika i vatikanski arhiv su "srpska propaganda"?!

Hahhahhaahhahaha kako je zanimljivo čitati vaše koprcanje i gmizanje pred činjenicama.

:D

Ovde dolazim i da se nasmijem, vama zahvaljujući.
Nisu ali svi nasi istoricari nema veze koji Srpki Hrv
Enciklopedija Britanika i vatikanski arhiv su "srpska propaganda"?!

Hahhahhaahhahaha kako je zanimljivo čitati vaše koprcanje i gmizanje pred činjenicama.

:D

Ovde dolazim i da se nasmijem, vama zahvaljujući.
Svi nasi istoricari nema veze sa koje strane, navode ono sto njima. odgovara. Da nije tako ne bi ni radili I bili bi proglaseni izdajicama zato sam I trazio nesto izvana pouzdano. Na primjer svi Srbi znaju tacno sta se desilo na Kosovskoj bitci dok ni jedan istoricar ne zna. Imas 10 izvora o Kosovskoj bitci koji se ne slazu jedan sa drugim I svaki ozbiljan istoricar kaze, ne zna se tacno. Tako ti je sve kod nas. Ako se Srbija siri na Bosnu onda smo Srbi a u periodu kad se Hrvatska siri onda smo Hrvati.

Tako je. Kompletne srbizacije Jugoslavije. Pa to se desilo u svim drzavama. U jednom momentu je najveci kulturni element sa najvecom istorijskom i drzavnom tradicijom formirao drzavu i cela nacija se oko toga okupila. Italija, Nemacka, Francuska...

Ali ne vama je bolje da budete isprdci, jer ste zavidni jer ste govna a ne velika vizantijska pravoslavna nacija. ;)
Ne moj se ljutiti. Mi smo pred 1 svjetski rat i u kraljevini SHS sva prava izgubili. Mi samo hocemo da oduzeto vratimo. A vi se drzite te ideje Velike Srbije ko pjan plota vec 150 godina. Mozda ce neke nove Srpske generacije se kajati ali od ovih danas njih cetnicka nikakvog dobra.

Ne moj se ljutiti. Mi smo pred 1 svjetski rat i u kraljevini SHS sva prava izgubili. Mi samo hocemo da oduzeto vratimo. A vi se drzite te ideje Velike Srbije ko pjan plota vec 150 godina. Mozda ce neke nove Srpske generacije se kajati ali od ovih danas njih cetnicka nikakvog dobra.
Lepo kazem da se to tako desilo. Sada mozemo da uzivamo kao mnostvo malih drzava koje prca ko kako hoce. Bolest.

Nisu ali svi nasi istoricari nema veze koji Srpki Hrv

Svi nasi istoricari nema veze sa koje strane, navode ono sto njima. odgovara. Da nije tako ne bi ni radili I bili bi proglaseni izdajicama zato sam I trazio nesto izvana pouzdano. Na primjer svi Srbi znaju tacno sta se desilo na Kosovskoj bitci dok ni jedan istoricar ne zna. Imas 10 izvora o Kosovskoj bitci koji se ne slazu jedan sa drugim I svaki ozbiljan istoricar kaze, ne zna se tacno. Tako ti je sve kod nas. Ako se Srbija siri na Bosnu onda smo Srbi a u periodu kad se Hrvatska siri onda smo Hrvati.
Ljidi su prelazili na islam da reše svoje probleme ili da napreduju u društvu , Turci su dolazili naseljavali svoje turcili tuđe .... Vi imate veze sa Turcima preko vere koju je neko vas uzeo ili su vas doveli .. Za sve ostao se morate malo pojedinačno potruditi i prekopati svoja fsmilijsrna stabla.. To u paketu ne ide..

https://furaj.ba/povelja-kulina-bana/
Pazi ovih šta pišu.. Kažu, lepo 2 pasos(ne može da se kopira) najstariji dokument od svih "južnoslavenskih" naroda.. ... E sad tu bi trebalo da postoje tragovi o nekom 3 plemenu koje se doselio na ove prostore i, koje je valjda imamo, i svoje ime nisu ga valjda dobili u Bosni po reci . .. Nista ti ja ovo ne razumem moj ti.. :)

Ima i starijih dokumenata, some...

3% Srba u FBiH majmuneeeeee !
Мање... дупло. 1 - 1,5% максимум, федерација етнички очишћена давно од Срба.
Сад се тренутно чисте између себе ... јбг., лош брак ... још без предбрачног уговора, не изгледа добро колико видим. :namcor:

Žali se Momi Krajišniku....

I kako si uopšte došao do 3%? Šta predstavljaju tih 3%

Jeli, retardirani?
Žali se Aliji pavijane što je žrtvovao mir za islam BiH pa ste završili u 23% džematu.
Ujedno izvršili ste kompletno etničko čišćenje Srba iz fBiH i sada Srba ima jedino u DGG ukupno 3% u celoj FBiH.

Ljidi su prelazili na islam da reše svoje probleme ili da napreduju u društvu , Turci su dolazili naseljavali svoje turcili tuđe .... Vi imate veze sa Turcima preko vere koju je neko vas uzeo ili su vas doveli .. Za sve ostao se morate malo pojedinačno potruditi i prekopati svoja fsmilijsrna stabla.. To u paketu ne ide..
Naravno da ne ide u paketu, svagdje je postojala islamizacija u zemljama koje su Turci odvojili ali vrlo dobro mozes videti u kojim zemljama je crkva bila jaka i gdje je islamizacija u manjem broju prosla a gdje ne. Ne trebam ja nista da trazim i ne interesuje me sta je nekad davno bilo.

Ja Sam se oženio muslimankom, mešani brak, niko mi nije ni govorio protiv ništa, jer su mi svi bili komunisti, otac, mama, familija gotovo sva.. nikad se nisam pokajao zbog toga i opet bi se oženio istom ženom, nakon svega. Ja sam je voleo tada, volim i sada i viležu je do posljednjeg daha, do zadnjeg uzdaha.

Moj muz je combo Bosne i Hrvatske, ja sam srpkinja, deca avlijaneri . Milo mi je i drago zbog toga. Slavili smo sad oba Bozica, slavimo obe Nove Godine, farbamo jaja duplo, a u sustini nismo vernici, cisto da nesto ne propustimo. Drago mi je da ima jos ljudi kojima granice i religija ne znace mnogo

Ma kakvi, čak ni Milošević u Hagu nije bio optužen za ideju Velike Srbije, opet si fulio.

Eno Iranci raketirali američku bazu u Iraku, kažu ima mrtvih američkih vojnika...

Naravno da je optužen, da se nije samoubio bio bi i osuđen. Njemu se ne bi "gledalo kroz prste", a
Srbija je zato što je bila kooperativna oko izručenja Miloševića u Hagu prošla sa kvalifikacijom "nije učinila sve da spriječi genocid i kazni počinioce" i korištena je dokumentacija sa zacrnjenim pasusima.

Ja sam čula da ste se vi pokrstili zato što je Crkva dijelila vreće brašna, slično ko što stranke danas dijele sendviče :)

Naravno da je optužen, da se nije samoubio bio bi i osuđen. Njemu se ne bi "gledalo kroz prste", a
Srbija je zato što je bila kooperativna oko izručenja Miloševića u Hagu prošla sa kvalifikacijom "nije učinila sve da spriječi genocid i kazni počinioce" i korištena je dokumentacija sa zacrnjenim pasusima.
Nemoj da lažeš !
Nije bio osuđen.

Back