- Poruka
- 239.598
Nisi razumeo, na mojoj slici nema nikakvih partizana.Партизани у униформама њима непријатељских војски, а за потребе сликања у циљу компромитације идеолошких противника кроз злорабљење тог фалсификата?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi razumeo, na mojoj slici nema nikakvih partizana.Партизани у униформама њима непријатељских војски, а за потребе сликања у циљу компромитације идеолошких противника кроз злорабљење тог фалсификата?
Huska je formirao svoju vojsku, imao svoju teritoriju. Presli su u partizane, ali nema veze sa ustasama.Хоћеш бити љубазан рећи нам... шта је било после са Хуском и његовим људима?
Којој војсци су се приклонили?
Вама је доказ фалсификат. Типични бравари.Falisifkat ! Na fotografija je Huskina vojska i ustasa, a partizana nema.
Huska je formirao svoju vojsku, imao svoju teritoriju. Presli su u partizane, ali nema veze sa ustasama.
Falisifkat ! Na fotografija je Huskina vojska i ustasa, a partizana nema.
Ta slika je iz Muzeja Revolucije u Sarajevu, prvi put je objavio Enver Redzic u svojo knjizi 13.ss Handzar divizija i muslimansko autonomastvo. Na slici je Huskina vojska i jedan ustasa, a partizana nema.Вама је доказ фалсификат. Типични бравари.
Faslifikat :
Опет се бламираш. Комуњарска пропаганда је једино што постављаш. Слика говори истину о србождерима партизанима и усташкој сарадњи. Ти и даље негирај чињенице.Faslifikat :
Ispod slike( Davora Marijana knjiga Borbe za Kupres )pise : Ustase II bojne zeljeznicke vojnice poziraju sa zarobljenim partizanima II proleterske brigade u okolini Bugojna 23.07.1942
Pogledajte prilog 791014
Опет се бламираш. Слика говори истину о србождерима партизанима и усташкој сарадњи. Ти и даље негирај чињенице.

Опет дебилан одговор од тебе.
Заробљени Партизани са све оружјем у рукама... има смисла.Faslifikat :
Ispod slike( Davora Marijana knjiga Borbe za Kupres )pise : Ustase II bojne zeljeznicke vojnice poziraju sa zarobljenim partizanima II proleterske brigade u okolini Bugojna 23.07.1942
Pogledajte prilog 791014
Slusaj, takvo ponasanje nije pozeljnoОпет дебилан одговор од тебе.
Ја сам адекватно одговорио манијаку који поред доказа негира чињенице о најстравичнијем геноциду у коме су Тито и његови партизани са усташама сарађивали.Slusaj, takvo ponasanje nije pozeljno
Ne mozes ti nekog ko se ne slaze sa tobom zvati debilom narocito zato sto se lozis na neke montaze ili ti je dovoljno tako malo da bi postao mrzilacki faktor...
Postoje jos slika gde su ustase slikali sa zarobljenicima kojima su davali oruzije.Заробљени Партизани са све оружјем у рукама... има смисла.
Ма како да није. Ти само умеш да се бламираш.Postoje jos slika gde su ustase slikali sa zarobljenicima kojima su davali oruzije.
Да, постоји још слика где су наоружани Партизани заједно са усташама, слика које се користе под лажним изговором да су то на њима заробљени, а не према колегама им очито пријатељски настројени Партизани.Postoje jos slika gde su ustase slikali sa zarobljenicima kojima su davali oruzije.
Kod tebe postoji masta, ja da te pitam gde je i kada slikano i pod kojim uslovima, nemas pojma.Да, постоји још слика где су наоружани Партизани заједно са усташама, слика које се користе под лажним изговором да су то на њима заробљени, а не према колегама им очито пријатељски настројени Партизани.
Ево колико су Немци волели ЈВуО... и ти ћеш и пред тога да ми кажеш како су сарађивали са њима?!
А Тито је Србин јер се шатро потписивао ћирилицом?Ko su majke i ocevi ovih neoantiTitoista.....ko ih tako zadoji mrznjom prema sopstvenom narodu...
Mislim gde ces vecu stetu nego da ubedis ljude da svako ko misli da je Tito dobar politicar i lider i strateg, los kao srbin...samim tim si okrenuo srbe pola na pola..
A sami ne primecuju koliko su izdajnicki orjentisani...
Какви сте ви комунисти смеће и крипто хрвати, збиља одвратно. Дакле Хуска је био предратни комуниста, примљен у партију у Карловцу, током рата је имао чин пуковника у домобранству. До преласка у партизане 1944 био је дио система НДХ. То му се од вас не рачуна да је дио НДХ! Са злочинима над Србима на територији коју је држао биће да опет није имао везе!? Цазин, Гаравице, Гата, Врнограч, Бојна ... потоци Српске крви. Убијао је и четнике на преговорима и партизанске курире.Huska je formirao svoju vojsku, imao svoju teritoriju. Presli su u partizane, ali nema veze sa ustasama.