Nikita Kulganov
Buduća legenda
- Poruka
- 37.596
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
za to je zaduzen komesar za saradnju sa muzejima drug prokaА може и да сврати до музеја Бане![]()
Gde i kada je slikano , i ko je na slici ??? Ti ko samardzic
jel da te uzmem za ruku , dam lizalicu i kupim kartu pa da te uvedem u muzejDaj stranicu
opet te ponela temaGde i kada je slikano , i ko je na slici ??? Ti ko samardzic
Mogao si i ovu sliku da postavis i da kazes saradnja partizana i nemaca,
Postavi stranicu gde si nasao tu fotografiju sa tim objasnjenjem, jer po tvom sistemu moze svako da stavi koju god hoce sliku i sajt, ali ne i stranicu i onda je kao to ''istina''jel da te uzmem za ruku , dam lizalicu i kupim kartu pa da te uvedem u muzej
Muzej Istorije Jugoslavije , inv. br. 13978. https://www.muzej-jugoslavije.org/
potrazi dalje sam ili zamoli alter ega proku da te preko veze i preko reda ubaci u muzejsku arhivu pa da zajedno potrazite fotkicu usraskinja sa petokrakom![]()
Ne znas ni gde je slikano, ni ko je na slici ni kada je na slici, a znas da je ''saradnja '' u pitanjuopet te ponela tema
mogao sam i da je sam fotoshopiram , samo je jos to ostalo da napises , jer i ono sto si napisao nema veze sa istinom,
klasika kad ti kristalna kugla zabaguje
stavio sam fotku, stavio sam link odakle je , jel treba da odem na ebay da kupim fotku da bi ti dokazao da postoji
kako se svaba raduje ovim tzv partizanima...doduse i oni njemu pa su i zastave istakli...mora da je neki dogovor ispunjen do kraja pa su svi zadovoljni![]()
falsifikatPostavi stranicu gde si nasao tu fotografiju sa tim objasnjenjem, jer po tvom sistemu moze svako da stavi koju god hoce sliku i sajt, ali ne i stranicu i onda je kao to ''istina''
Ta fotografija ti je falsifikat, posto ne smes da postavis stranicu
nije to "po mom" ti si postavio taj standard jer si sam napisao da je "svaki kontakt sa neprijateljima saradnja "Ne znas ni gde je slikano, ni ko je na slici ni kada je na slici, a znas da je ''saradnja '' u pitanju
Po tvom sistemu jos jedan fotografija gde se vidi ''saradnja''
Нису али слично мисле о Србима, мора да је до Срба.titovci i ustase su jedno.
I jedni i drugi su se borili za granicu na Drini.Нису али слично мисле о Србима, мора да је до Срба.
Zanimljivo.titovci i ustase su jedno.
koje su to mostove (pruge, puteve , zgrade ) napravili zarobljeni nemci na teritoriji tzv sfrj ?Suradnja sa Nijemcima bila je odlična. najbolje je išlo sa zarobljenim njemačkim inženjerima,prilikom izgradnje mostova,pruga,puteva,zgrada...
Inženjeri su po pravilu puštani na slobodu nakon što bi objekat bio završen. Vojnici ovisno o znanju. Majstori bi bili zadržani ovisno o poslu,a nudio im se i ostanak,a radnici su također puštani nakon dva-tri završena posla.
koji su to cetnici ljubili cizme tzv partizanima?Zanimljivo.
A još je interesantnije da ustašofili u Hrvatskoj tvrde da su komunisti i četani jedno.
A najinteresantnije je to da kad je došlo stani pani da su i jedni i drugi ljubili čizme partizanima.
Hahaha,koji? Pa oni koji su recimo došli u ruke 6.ličkoj. 6.lička je nakon tragedije na Sutjesci 2 i nakon iscrpljujucih borbi za Beigrad i prije Beograda desetkovana i popunjavana ljudstvom iz Srbije među kojima je bilo gro bivših četnika i Nedićevaca. 6.lička nakon Beograda više i nije lička po ljudstvu. Nj8ma su se masovno predavaki četnici ili su im prilazili nakon zarobljavanja. Odusevljeno su prisli partizanima. I isticali se. Slicnih primjera imas po Bos.krajini, Majevici,Ozrenu, u Lici i G.kotaru.koji su to cetnici ljubili cizme tzv partizanima?
6 licka to je ona koja se hvalila kako je spasla jbt-a na drvaru, valjda je kod njih u jedinici bio onaj rus sto je odvezao avion sa vrhovnim stabom sa drvara do italijeHahaha,koji? Pa oni koji su recimo došli u ruke 6.ličkoj. 6.lička je nakon tragedije na Sutjesci 2 i nakon iscrpljujucih borbi za Beigrad i prije Beograda desetkovana i popunjavana ljudstvom iz Srbije među kojima je bilo gro bivših četnika i Nedićevaca. 6.lička nakon Beograda više i nije lička po ljudstvu. Nj8ma su se masovno predavaki četnici ili su im prilazili nakon zarobljavanja. Odusevljeno su prisli partizanima. I isticali se. Slicnih primjera imas po Bos.krajini, Majevici,Ozrenu, u Lici i G.kotaru.
Ovako...Nedavno sam čitao monografiju o 6.ličkoj diviziji. E,pa ondje imaš o tom dijelu borbenog puta 6.divizije. Kada su preko srednje Bosne krenuli u svoj pohod na Srbiju. Najprije su na Sutjesci jako stradali,i to na istim onim mjestima gdje se par mjeseci prije vodila najteža bitka po partizane.6 licka to je ona koja se hvalila kako je spasla jbt-a na drvaru, valjda je kod njih u jedinici bio onaj rus sto je odvezao avion sa vrhovnim stabom sa drvara do italije
jeste , ozren je upravo po tome i najpoznatiji a i u beogradu je bila neka silna grupa cetnika koja se predala kad su rusi usli u grad
ne bi da ispadne da ti ne verujem, nego onako usput ima li igde u nekoj pristupacnoj literaturi da moze da se nadju ti podatci koje si ispisao,
ili da ostane da ti verujemo na rec![]()
Mnoge za koje ne bi ni pomislio,a koji se pripisuju poletnoj jugoslavenskoj omladini. Planove su pravili Nijemci,a omladina je izvodila radove.koje su to mostove (pruge, puteve , zgrade ) napravili zarobljeni nemci na teritoriji tzv sfrj ?