Kao prvo Nemoj da Sviras uz K..... za sitne pare jer si htela a nisi dobila od mene stene Shar-Pea za 100eu CRNE ZIHT Boje i jos da ti donesem kuci , to kod mene nemoze nisam ja raznosac Pica pa izvolte ! Razgovarao sam sa mojim Advokatem i imam pravo da te Tuzim za LAZ i Klevet a ti Nemam pojma kako da te nazovem Mogla bi otici iza Resetaka na 3 Meseca Godisnjeg Odmora !!! Imam Veoma Dobre Prijatelje Rome i Siptare koji su u svakom pogledu OK na odnosu na Tebe! Za tvoje saznajne trenutno imam samo 18 Zenki a 1 Godina ima 12 meseci i 4 Muzjaka Shar-Pea za priplod pa tako mogu i da imam svakog meseca stenad-zadnji okot sam imao pre 3 meseca koji su prodati i sada imam leglo starosti 7 dana. Poslao sam ti link za SVE BOJE Shar-Pea koje postoje a priznati su izmedju ostalog i Domino ali ti se razumes u Sar-Pejeve ko Marica u Kriv K.... ! Zalim te jer si nesposobna dabi nesto uradila znacajno u svom zivotu. Sa psima se bavim samo 40godina a ti mozda nemas ni toliko godina starosti, kada sam imao prvog psa sa Rodovnikom mozda se nisi ni rodila ili si piskila u prasinu i pravila kuce i mace od blata !!! A za tvoje saznanje i Zastava Srbije, Srpska Zastava, Zastava Republike Srpske IMAJU DVOGLAVOG ORLA ! A rodovnike Pravim u KSV !!! Veruj mi da i ja jedva cekam da se zavede red kod nas u Drzavi a to ce biti malo sutra pa da vidimo ko ce uzgajati pse , ja sam ulozio 2 kuce da bi psima obezbedio Adekvatan Smestaj sa Termo Izolacijom, Termo Kucice sa Grejacima, Klimatizacijom pa bolji su moji Boksevi - Smestaj za Pse nego Mnoge Kuce gde ljudi stanuju i ti mi pricas neke gluposti ! Koliko vidim ti si zavidno ljubomorno sovinisticko G.... ! Ja sam Polu Pravoslavac po Majci i Polu Katolik po Ocu i zato pazi sta Pises za TVOJE DOBRO !!! Nek Ti BOG NAPLATI za Tvoje LAZI i KLEVETU ! Zamolio bih te da me Nikad Vise u Zivotu nestavljas usta i da mi sjases sa grbace ! Ovaj put ti oprastam a sledeci tvoj Negativan Potez Prema Meni necu Tolerisati i Oprastati ! Za Vase saznanje Shar-Pei TONI von BERCEK koji se nalazi u Nemackoj kod G.Slobodana Mrkaica je imao prvo Vatreno Krstenje-izlozbu u Nemackoj i gle cuda Bio je BOB , TONI ima Snimljene Kukove, Laktove i ostalo i sve je OK !!!Ja sebe ne smatram expertom , samo sam bila vlasnik rase shar pei, a vi ste jedan od onih odgajivaca protiv kojih se bore ljubitelji kinologije u Vojvodini, samo su nazalost usamljeni, jer vas podrzava sekretarica Mohamed. Samo potpisuje rodovnike a niti gleda sta potpisuje niti ga zanima. Nije Srbija njegova zemlja i sta ga briga. A vi gosp. Bercek licite na cigansko-siptarskog odgajivaca, verovatno su vam zato stenci dvobojni, kao dvoglavi orlovi na albanskoj zastavi, umnozavajuci stence za prodaju, svakog meseca imate vise legla, iskreno meni se to gadi. I zao mi je tih kuja koje su kod vas, to je nehumano, da ima zakona u drzavi i postovanja kinoloskih pravila ne bi smeli da na taj nacin zlostavljte i silujete zenke pasa, zarad novca. i da ih maltretirate da se vise puta godisnje kote i imaju porod. Ceo zivot im prodje u trudnoci i dojenju. Tuzno je to sto vi radite gospodine Bercek.
Izvinjavam se Moderatorima na Ovom Pisanju ali moram da reagujem na ovakve klevete jer moj Posteni trud i rad ne dozvoljavam da bilo ko Blati i Pljuje po nama

Kennel von BERCEK FCI 3288 www.bercek.biz
Pozdrav Bercek