Sar pei

Najlepsi je bas moj Shar Pei

• Crni

glasova: 0 0,0%
  • Braon

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    0
  • Anketa je zatvorena .
Da li moze neko da mi preporuci i kaze iz iskustva,
koja je najbolja odg. shar pei-a kod nas u Srbiji?
Nasla sam na netu par njih, ali ne znam koja je bas onako
najbolja. Hvala unapred :hvala:

eeeej cao.... decko planira sjutra da mi kupi sar pei,po slekama je stvarno presladak,al ja nemam pojma kako da ga odrzavam...moze li kako mala pomoc od nekih osoba koji imaju ovo pasce???samo da mi objasnite,kako treba da se odrzava,sta treba da jede... star je mjesec ipo... hvala..

E, ljudi, ja sam danas odveo svoju Miciku kod veta da vidi sta joj je sa okom i on mi je rekao da ima entropijum. Rekao mi je da mu ispiram oko sa fizioloskim rastvorom, pa ako to bude tako i dalje da sa navrsenim trecim mesecom je odvedem da joj to "secne". Al' meni je cimanje jer ona sad ima 50 dana, pa rekoh do treceg meseca ona moze da ima posledice od toga. Sta vi mislite?

Uvrnut joj je gornji kapak. Moze da ostavi posledice ako joj trepavice budu grebale ocnu jabucicu. Nisam sigurna koliko je on vest da to izvede, ipak je to malo neuobcajena hirurgija za KV, bas cu da pitam muza i kuma sta oni misle i mogu li nekoga da ti preporuce. (Mada, ako mene pitas, u KV nema boljeg hirurga od mog vencanog kuma, samo ga treba ubediti da radi privatno, bas to izbegava.)

Bio sam kod onog sto si mi preporucila. Al' neki su mi rekli da ne treba da mu to sece pre godinu dana jer mu se to tad glava formira. Nego da treba da uradi zatezanje kapaka (samo da ga usije - "babby lifting"). Aj vidi to, molim te. Ludiiiiiiiiiiiim! :@

Ma oke, ne mora on da dira to ako smatra da ne mora. Al' necu posle da ako ta izvrnuta trepavica, ne daj Boze, napravi problem sa roznjacom i da ispadam ja kriv i da me vise kosta lecenje toga. Ja sam samo mislio da joj uradi taj rutinski zahvat sad, nego da posle bude kasno. Razumes?

Jasno mi je potpuno, bitno je da se proceni koliki je rizik i moguca steta pre eventualnog uvodjenja u narkozu i kakav bi zahvat bio najbolji u toj situaciji a tu je ipak Bozo neprikosnoven kod nas, skoro da nema rase zastupljene u KV a da on nije radio s njom i da nema iskustvo. Na kraju krajeva, ako sam oceni da treba da se uradi neka intervencija za koju on sam nije dovoljno vest, pozvace nekog od kolega da rade zajedno.

z:poz:

162964_184012281625338_100000497019512_620922_5959179_n.jpg

z:)

ja imam americke zenkice i to 4 i veoma su vezane jedna za drugu i nikada nisupokusale da me gricnu cak ni kad su bile manje .istina je da su izuzetno pametne i ciste i postuju svog gazdu .Iako su moje americke dugodlake poznajem i ljude koji drze kratkodlake i mnogo se razlikuju.imaju vise bora i nemaju jako veliku grbu na nosu.

Poslednja izmena od moderatora:
POZDRAV SVIMA !!!

Izgorela sam za psom. Trazim psa za svoju dusu i od zimus trazim buldoga. Otisla sam sa deckom kod nekog njegovog druga i videla shar pei-a i ostala bez teksta. Kakav crni buldog, nisam luda da ga kupim.

MOLIM VAS SVE koji se razumete u ovu rasu da mi objasnite koji shar pei ima uvijen rep kao sto je to slucaj sa Neboysinim psom. takav mi se svidja. Znam da ima dve vrste Kineski i Americki, ali kao sto je Neboysin mi se mnogo svidja. Hvala

Ljudi ! :) Imam zenku sar peja i stara je 3 mjeseca. To oko koze ima i trenuto je lijecim, vidjet cemo kako ce to ic, ali mi vise smeta to sto se boji svacega, pogotovo ljudi. Ne znam sta da radim s njom? koji metod da primijenim?

Back