Saputanja na jastuku

Sta sve radite sa partnerom u krevetu? Normalno sem sto imate sex i spavate.. :per: Jel krevet mesto gde uvece pretresate dan, vasa oaza mira? Okrecete se nocu da vidite dal spava?
Spavate pod istim prekrivacem? Zagrljeni?
Procitah negde da je spavaca soba pokazatelj bliskosti medju partnerima , posebno krevet.. Zato sto su ljudi tada ogoljeni mentalno ( skidaju se maske koje se nose ili ne nose tokom dana) a i fizicki..

LM da odgovorim: Ja u krevetu davim :zper: Al' ne sto bi rek'o sinnke tanga gacicama nego verbalno.. I prevrcem se do besveti dok on umire od smeha sto nemirno spavam..
:heart:

sta se u krevetu radi je stavka koja se sa godinama menja
kao mladjoj mi je krevet sluzio za sve, od sexanja, do klopanja
sada sluzi uglavnom za spavanje
sex trazi druge izazove, pa i promenu lokacije
pretresanje dana i dogovaranje trazi poziciju tela u kojoj mogu najjace da ga sutnem, a to nije u krevetu
a, klopa ne dolazi u obzir, jer sam sada ja ta koja tu posteljinu mora da pere i pegla
i, tako
krevet=spavanje

Poslednja izmena:
sta se u krevetu radi je stavka koja se sa godinama menja
kao mladjoj mi je krevet sluzio za sve, od sexanja, do klopanja
sada sluzi uglavnom za spavanje
sex trazi druge izazove, pa i promenu lokacijepretresanje dana i dogovaranje trazi poziciju tela u kojoj mogu najjace da ga sutnem, a to nije u krevetu
a, klopa ne dolazi u obzir, jer sam sada ja ta koja tu posteljinu mora da pere i pegla
i, tako
krevet=spavanje

Samo ne na stolu :sad2:

Ja obozavam te trenutke u kerevetu koji nemaju veze sa krevetom... Jedino kraj njega spavam mirno, kao beba, inace sam pricala u snu, budila se sa glavom tamo gde su mi bile noge i obratno, a jastuk je bio na nemoguce mogucoj lokaciji... Spavanje sa njim (u bukvalnom smislu) ukljucujuci sve (i pre i posle spavanja) mi je specijalan ugodjaj (da, bas tako) :) Osecam se kao mala maza i razmazena sam do bola u tim trenucima, cak i podetinjim do daske, ali tako sam najsrecnija :)

ja sad kad vidim krevet (ogradjujem se na doba dana pred spavanje), jedino shto stignem da kazzem pre nego shto legnem i zaspim je sledece: molim te ne zaboravi da navijesh tv da se izkljuchi, znash da mrzim da mi tandrche iznad glave dok spavam... :D

Back