Saobraćajne nesreće!

A da li su ljudi nekad čuli za varijantu "u prvu i verglaj bez kvačila"? :confused:

Kad sam bio mali imali mi Bubu kojoj das kontakt na kljuc i onda pritisnes dugme da zavergla, ko na kamionu. I tako ja stavim svog terijera kog sam zvao Teri na suvozacko sediste, sednem za volan i pritisnem magicno dugmence... Nekoliko metara dalje zveknuo sam u otvorena vrata od lozionice i zalupio ih tako da su morali da skidaju bravu da bi ih otvorili. Kad su me skembali rekao sam da je keva kriva za sve jer je sakrila kljuceve od auta pa nisam mogao da otkljucam volan, inace bi havarija bila izbegnuta :lol:

Meni nije jasno - kako se to ljudima dešava da im se ugasi auto na sred pruge i da ne mogu da ga upale i da tako zaginu?
Па буде фрка људима... рецимо мени се недавно догодило на једном много зезнутом пружном прелазу на улазу у Смедерево из правца Ковина (верујем да неки овде знају на шта мислим) која је на средини оштре S кривине која је довољно уска да камиони када мотају морају да узму обе траке, а и сам прелаз је довољно лош па се прелази првом на пола квачила...

У сваком случају кренем ја и дођем до пола пруге (има 4-5 колосека) и наиђе ми камион испред и станем да он смота... како је он почео да мота у неком тренутку почну рампе дасе спуштају... а фазон с рампама је што затварају целу ширину пута тако да онај ко остане између нема куда да иде... и овај камион таман некако смота и ја видим да ће рампа да падне на мене и ја брже бољ ударим по гасу и шта се дешава...

Ишао сам Аудијем на коме је малко вриснуо сет квачила па мало теже креће... у свој тој фрци трци ја притиснем гас и отпустим квачило и ауто ми се затрза и у делићу секунде се сетим лошег сета квачила и вратим квачило на границу хватања и некако се извучем испод рампе да ме не удари и да ми се не угаси ауто...

И ето објашњења како се људима угаси ауто... ја сам иначе доста прибран када ми је фрка, али многи нису и њима би се рецимо без проблема угасио ауто, а онда у свој тој фрци верглају ауто да се упали и дају му гас (несвесно) како би га брже упалили па ауто пресиса и ето ти белаја...

А има нешто и у овоме што дамнјан рече ->

meni se uasi passat B5 na sred prue, dan danas ne znam. Jedva upalio :D

kazu ima neke veze s nekim elektro talasima, posebno avta sa elektronikom

Kontam ovde da napisem.

Ganbol od pre dve godine. Par desetina miliona eura vredni automobili krecu iz svih krajeva sveta.

Dolaze do Srbije. Porse od ko zna koliko eura shebo tri tocka. Lambo udario u jelena. Drugi lambo se isto shebao.

Kaze jedan milijunas: U Bosni me zaustavljali panduri u malim volcvagenima. Nemaju ni rotaciju, siromasna zemlja.

Tek toliko da znate zasto treba kupovati male automobile!

33-auto.jpg

duhovito dajte jos....:rotf::rotf::rotf::rotf:

meni se uasi passat B5 na sred prue, dan danas ne znam. Jedva upalio :D

kazu ima neke veze s nekim elektro talasima, posebno avta sa elektronikom

Ovo tek sad vidoh... Elem, eto još jedan razlog zašto treba kupiti komunistička vozila... Elektronika može da zakaže, mehanika i čovek- nikad! :lol:
Dokaz za to: http://en.wikipedia.org/wiki/GAZ-3937
Ima posebno odeljenje u kome sedi "mašinist" i podmazuje motor, pa vi gledajte... :D

Ја за викенд био у Врујцима и синоћ се враћам и на једном делу радови у току иде се неком обилазницом која је широка једва за два комбија и мрачна у 3пм. И одједном испред мене неосветљени трактор :eek: ја цимнем у леву траку кад оно други неосветљени у левој траци, а иде у мом смеру... :eek: и сад пошто је за мном ишао комби са осталом рајом прво укључим сва четири како би овај сконтао да треба да кочи тј. да се нешто дешава и кад је стигао излетим напоље да *ебем све по списку овој двојици... јбте који коњи, а ишао сам само 60... 100-ак метара пре тога је била табла за скретање па сам зато успорио са неких 90 на 60 кад су ми се они појавили на путу и да није било тог знака не бих ја вама ово сада писао :roll: овај из комбија излеће за мном носи прангије, раја из кола и комбија (комби је иначе онај са 17 места) излеће да се песничи шоу испаде сунцети... видим ја да ћемо их одробијати и брже боље враћај рају назад... страшно...

Poslednja izmena:
Daj neke slike, detaljan opis dogadjaja i neku spiku kao što je bila ona "Vule & Bubamen". :lol:

То тешко, ја се нисам усудио да приђем риби што је излетела из Булевара јер је тако ружна да би добио порив да је прикуцам ђоном у главу!

Елем, кренемо ми јуче увече до града, да изблејимо једно 3 сата у играоници и да се у Халф лајфу гађамо гравити ганом. Одемо прво до Буцка у Француској, наједемо се и ондак седнемо у З 128 и одемо до Вука. Ту се паркирамо у оним малим уличицама. Међутим, у играонама су сви компови били заузети, па смо решили да одемо од Форума у Балканској, тамо је стално празно. И тако се ми опет потрпамо у З 128, и изађемо на Булевар.
На Булевару идемо крајњом левом траком за право, и приближавамо се раскрсници Булевара и Рузвелтове, што иде ка студентском дому Карабурма - једном речју, раскрсница код Жетепеа (ЕТФ). Ту 90% возила која иду из правца Правног скрећу у Рузвелтову. Ми смо на неких 15м од раскрснице, и један лик са Хондом се залети да прође, али нас види и нагло стаје. Кум је ту са 50 спустио на испод 30, да га не одалами, убацује у другу и полако З 128 убрзава. Како смо пришли Хонди, иза ње СА ТРАМВАЈСКИХ ШИНА излеће сива Ксантија. Реакција је само "КОООЧЧ..." и следећа ствар ТРАС, и ја као сувозач видим хаубу која се претворила у А. Ксантија полако наставља низ Рузвелтову, а ја се дерем "ПИШИ БРОЈ, ПОБЕЖЕ МАМУ ЈОЈ Ј.БЕМ! БГ 639....". Међутим, Ксантија стаје на трамвајским шинама у Рузвелтовој, око 10м даље. Ми полако излазимо (нас 5), и ја узимам телефон да зовем мурију. Пошто се све десило на сред раскрснице, полако се прави хаос, трамваји стоје, сви нас обилазе, ужас! Кад сам завршио разговор са муријом (рекли су послаћемо екипу), прелазимо преко да видимо шта је са овом што смо је ударили.

Вуле: "Добро, ми смо позвали полицију сад ће они доћи."
Кретенка: "Мхм...."

Значи дебилчина, ни да пита како смо, дал смо ок, само "мхм"! Ко да сам је питао јел хоћеш да ми попушиш а она рекла "мхм"! Ништа, 3 ортака остају код Ксантије, а кум и ја се враћамо на средину раскрснице да блејимо код 128-це.
После 10 мин се појављује њен брат/дечко/ортак, неки тееешки фенсер. Значи риба није позвала прво полицију, већ ко-зна-кога! ДЕБИЛ! Елем, лик прилази:

Лик (гледа ауто спреда): "Аууу, јеб'о си му кеву..."
Кум: "ЈА му јеб'о кеву?!"
Лик: "А ти ниси кочио?"
Кум "Кочио сам!"
Лик: "Па где су ти трагови?" (а брзина била 30-35 на сат)
Кум: "Кочио сам, крај приче!"
Лик: "А јел неко повређен?"
Вуле: "Није."
Лик: "Па помери онда кола, кад нико није повређен..."
Вуле: "Ништа се овде не помера док не дође мурија!"
Лик: "Није брате, може да се помери, ако нема..."
Вуле: "Другар ми је пандур, И НИШТА НЕ СМЕ ДА СЕ ПОМЕРА, ВЕЕЕРУЈ МИ!"
Лик: "Доообро, ево ја ћу само да покупим своје ствари..." (скупља лајсне са врата Ксантије преко којих је иначе 5 минута раније прешао аутобус).

После 10 мин долази неки лик из контроле саобраћаја и каже патроли која је ту прошла да дозволе да се ауто помери. Патрола дозвољава, и гурамо ауто до станице 74-ке испред ЕТФ-а. После још пола сата долази екипа за увиђај и ортаков ћале. Ортаков ћале нуди да се на лицу места плати штета, јер ако се уђе у поступак код судије за прекршаје - изаћи ће је много скупље. Ту се опет јавља лик фенсер-паметњаковић:

Лик: "Ако хоћете, може само да свако сноси своју штету."
Кумов ћале: "Пфффф, (полицајцу) дајте да направимо записник!"

На крају: ортак није крив већ риба. Чак су јој и пандури то рекли, и рекли јој да јој је боље да да 400 евра него да се је.ава по судовима, али она је са фенсером одлучила "да је најбоље да суд одлучи". Све у свему, изаћи ће је папрено!
И тако се завршио наш јучерашњи излазак у град, ево пар слика и одо ја на трчање!:bye:

DSC00025.jpg

PC080019.jpg

PC080020.jpg

PC080030.jpg

Poslednja izmena:

Back