Daj neke slike, detaljan opis dogadjaja i
neku spiku kao što je bila ona "Vule & Bubamen".
То тешко, ја се нисам усудио да приђем риби што је излетела из Булевара јер је тако ружна да би добио порив да је прикуцам ђоном у главу!
Елем, кренемо ми јуче увече до града, да изблејимо једно 3 сата у играоници и да се у Халф лајфу гађамо гравити ганом. Одемо прво до Буцка у Француској, наједемо се и ондак седнемо у З 128 и одемо до Вука. Ту се паркирамо у оним малим уличицама. Међутим, у играонама су сви компови били заузети, па смо решили да одемо од Форума у Балканској, тамо је стално празно. И тако се ми опет потрпамо у З 128, и изађемо на Булевар.
На Булевару идемо крајњом левом траком за право, и приближавамо се раскрсници Булевара и Рузвелтове, што иде ка студентском дому Карабурма - једном речју, раскрсница код Жетепеа (ЕТФ). Ту 90% возила која иду из правца Правног скрећу у Рузвелтову. Ми смо на неких 15м од раскрснице, и један лик са Хондом се залети да прође, али нас види и нагло стаје. Кум је ту са 50 спустио на испод 30, да га не одалами, убацује у другу и полако З 128 убрзава. Како смо пришли Хонди, иза ње СА ТРАМВАЈСКИХ ШИНА излеће сива Ксантија. Реакција је само "КОООЧЧ..." и следећа ствар ТРАС, и ја као сувозач видим хаубу која се претворила у А. Ксантија полако наставља низ Рузвелтову, а ја се дерем "ПИШИ БРОЈ, ПОБЕЖЕ МАМУ ЈОЈ Ј.БЕМ! БГ 639....". Међутим, Ксантија стаје на трамвајским шинама у Рузвелтовој, око 10м даље. Ми полако излазимо (нас 5), и ја узимам телефон да зовем мурију. Пошто се све десило на сред раскрснице, полако се прави хаос, трамваји стоје, сви нас обилазе, ужас! Кад сам завршио разговор са муријом (рекли су послаћемо екипу), прелазимо преко да видимо шта је са овом што смо је ударили.
Вуле: "Добро, ми смо позвали полицију сад ће они доћи."
Кретенка: "Мхм...."
Значи дебилчина, ни да пита како смо, дал смо ок, само "мхм"! Ко да сам је питао јел хоћеш да ми попушиш а она рекла "мхм"! Ништа, 3 ортака остају код Ксантије, а кум и ја се враћамо на средину раскрснице да блејимо код 128-це.
После 10 мин се појављује њен брат/дечко/ортак, неки тееешки фенсер. Значи риба није позвала прво полицију, већ ко-зна-кога! ДЕБИЛ! Елем, лик прилази:
Лик (гледа ауто спреда): "Аууу, јеб'о си му кеву..."
Кум: "ЈА му јеб'о кеву?!"
Лик: "А ти ниси кочио?"
Кум "Кочио сам!"
Лик: "Па где су ти трагови?" (а брзина била 30-35 на сат)
Кум: "Кочио сам, крај приче!"
Лик: "А јел неко повређен?"
Вуле: "Није."
Лик: "Па помери онда кола, кад нико није повређен..."
Вуле: "Ништа се овде не помера док не дође мурија!"
Лик: "Није брате, може да се помери, ако нема..."
Вуле: "Другар ми је пандур, И НИШТА НЕ СМЕ ДА СЕ ПОМЕРА, ВЕЕЕРУЈ МИ!"
Лик: "Доообро, ево ја ћу само да покупим своје ствари..." (скупља лајсне са врата Ксантије преко којих је иначе 5 минута раније прешао аутобус).
После 10 мин долази неки лик из контроле саобраћаја и каже патроли која је ту прошла да дозволе да се ауто помери. Патрола дозвољава, и гурамо ауто до станице 74-ке испред ЕТФ-а. После још пола сата долази екипа за увиђај и ортаков ћале. Ортаков ћале нуди да се на лицу места плати штета, јер ако се уђе у поступак код судије за прекршаје - изаћи ће је много скупље. Ту се опет јавља лик фенсер-паметњаковић:
Лик: "Ако хоћете, може само да свако сноси своју штету."
Кумов ћале: "Пфффф, (полицајцу) дајте да направимо записник!"
На крају: ортак није крив већ риба. Чак су јој и пандури то рекли, и рекли јој да јој је боље да да 400 евра него да се је.ава по судовима, али она је са фенсером одлучила "да је најбоље да суд одлучи". Све у свему, изаћи ће је папрено!
И тако се завршио наш јучерашњи излазак у град, ево пар слика и одо ја на трчање!