gost 30064
Elita
- Poruka
- 16.609
prevrnu se kamion tri i po tonac kod Metroa u KGu, na kruznom toku. Bez povredjenih.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
а да не причам о томе како људи не знају правила у кружном току У Панчеву су скоро направили кружни и то на Зеленој пијаци читај: пакао за ићи пешке, а не колима. И ментоли су га направили са купа-нагобом и тако ја зимус станем испред кружног (поледица била) и крећем полако (квачило на пола) и ауто почне да ми проклизава зато што је нагиб тако шугав...а да не причам о томе како људи не знају правила у кружном току
![]()
У Панчеву су скоро направили кружни и то на Зеленој пијаци читај: пакао за ићи пешке, а не колима. И ментоли су га направили са купа-нагобом и тако ја зимус станем испред кружног (поледица била) и крећем полако (квачило на пола) и ауто почне да ми проклизава зато што је нагиб тако шугав...а да не причам о томе како људи не знају правила у кружном току
![]()

Људи НЕМАЈУ ПОЈМА како да прођу кружни ток! Сваки дан гледам гомилу мајмуна коју улазе на кружни ток код општине на НБГ и онда стају на сред, јер увиде да су се заје.али и да ће их покупити 18-ца или 17-ца ако крену даље. Стока бре!![]()
I jos da das zmigavac na kruznom toku,napravis haos.to je u inostranstvu strogo zabranjeno,oduzima se dozvola za taj prekrsaj

Što? Ja baš dam desni migavac kad se isključujem sa kružnog.
Evo sta su ti srbi,stoka neotesana