Saobraćajne nesreće!

У Панчеву су скоро направили кружни и то на Зеленој пијаци читај: пакао за ићи пешке, а не колима. И ментоли су га направили са купа-нагобом и тако ја зимус станем испред кружног (поледица била) и крећем полако (квачило на пола) и ауто почне да ми проклизава зато што је нагиб тако шугав... :neutral: а да не причам о томе како људи не знају правила у кружном току :roll:

У Панчеву су скоро направили кружни и то на Зеленој пијаци читај: пакао за ићи пешке, а не колима. И ментоли су га направили са купа-нагобом и тако ја зимус станем испред кружног (поледица била) и крећем полако (квачило на пола) и ауто почне да ми проклизава зато што је нагиб тако шугав... :neutral: а да не причам о томе како људи не знају правила у кружном току :roll:

na to i mislih. Tuga.

kad sam radio u Formi Ideale tuda sam morao da prodjem svakog dana i rizik je ici kroz kruzni tok.

Људи НЕМАЈУ ПОЈМА како да прођу кружни ток! Сваки дан гледам гомилу мајмуна коју улазе на кружни ток код општине на НБГ и онда стају на сред, јер увиде да су се заје.али и да ће их покупити 18-ца или 17-ца ако крену даље. Стока бре!:)

Људи НЕМАЈУ ПОЈМА како да прођу кружни ток! Сваки дан гледам гомилу мајмуна коју улазе на кружни ток код општине на НБГ и онда стају на сред, јер увиде да су се заје.али и да ће их покупити 18-ца или 17-ца ако крену даље. Стока бре!:)

I jos da das zmigavac na kruznom toku,napravis haos.to je u inostranstvu strogo zabranjeno,oduzima se dozvola za taj prekrsaj

Juce bio kod vulkanizera i dolazi covek sa FAP-om da zalepi gumu.Dosao covek da mu skine tocak,kako je skinuo uputi on pitanje vozacu 'pa jel si ti normalan ovo uopste ne koci'
Ovaj mrtav ladan slegnu ramenima...I posle kad ubiju nekog.

А има нека чудеса која утичу на то... и угао ударца, и брзина и положаљј и шта ја знам... ево рецимо ударца са 50-60 кад ме ударила другарица...

http://i68.photobucket.com/albums/i39/DovlaK/Ostalo/Brava/cfbae34f.jpg
http://i68.photobucket.com/albums/i39/DovlaK/Ostalo/Brava/e7b30789.jpg

Ове црне флеке код мене сам успео да скинем и сад се практично не види ништа... можда пар ситних огреботина и то је то... а њој се хауба потпуно деформисала (ово на слици је већ исправљена), лево крило се набило 3-4цм на врата, попуцале магленке... а мени баш баш ништа... ово што је гепек као малко ван линије то је зато што је био отворен...

Back