e gaspare stvarno kako te nije sramota.pravi bajkeri voze chopere,slusaju rock i hevi metal i ne jure devojcice od 15 godina svojim besnim motorima.jak si mi ti bajker onda,zivis u ulici pored moje i mislis da ne znam ko si?ajde bre uozbilji se malo i nemoj da zasmejavas ljude ovde.
ako se vec predstavljas kao bajker sto ocigledno nisi samo im rusis reputaciju svojim nezrelim stavovima.registrujes se duplo,odrasti.ah da,ti imas 18 godina vec si zrela osoba![]()
Znam da znas ko sam, pa sta...
Ja nisam bajker, ja sam MOTOCIKLISTA koji voli motore, to me ne obavezuje da slusam rock i da nosim kozu.... A to sto volim motore odma mora da znaci da sam kupio motor da bih jurio klinke?
Zar stvarno mozete da mislite da bih registrovao dva nicka...? Pa ako ne primetite, vidite da i ovde koristim sestrin nalog jer me mrzi da ovde otvaram novi nalog... Nemoj da ste smesni...

ја сам зимус помогао неком лику из МБ пиваре да одглави камион из снега и овај ме повезао до БГа и дао ми 2Л Фрутеле (или како оно беше се зову њихови сокови)