Saobraćajne nesreće!

e gaspare stvarno kako te nije sramota.pravi bajkeri voze chopere,slusaju rock i hevi metal i ne jure devojcice od 15 godina svojim besnim motorima.jak si mi ti bajker onda,zivis u ulici pored moje i mislis da ne znam ko si?ajde bre uozbilji se malo i nemoj da zasmejavas ljude ovde.
ako se vec predstavljas kao bajker sto ocigledno nisi samo im rusis reputaciju svojim nezrelim stavovima.registrujes se duplo,odrasti.ah da,ti imas 18 godina vec si zrela osoba :hahaha:

Znam da znas ko sam, pa sta...
Ja nisam bajker, ja sam MOTOCIKLISTA koji voli motore, to me ne obavezuje da slusam rock i da nosim kozu.... A to sto volim motore odma mora da znaci da sam kupio motor da bih jurio klinke?
Zar stvarno mozete da mislite da bih registrovao dva nicka...? Pa ako ne primetite, vidite da i ovde koristim sestrin nalog jer me mrzi da ovde otvaram novi nalog... Nemoj da ste smesni...

sa takvim stavom i da ih juris nikakav motor ne moze da ih stigne :lol:
stvarno mozemo da mislimo da si se registrovao sa dva nicka.a sestra ti se registrovala istog dana kad si upao na ovu temu.necu da se raspravljam sa tobom,smesan si
idi bolje tamo deli flajere za onaj fas Infinity jer jedino bubasvabe dolaze

Poslednja izmena:
sa takvim stavom i da ih juris nikakav motor ne moze da ih stigne :lol:
stvarno mozemo da mislimo da si se registrovao sa dva nicka.a sestra ti se registrovala istog dana kad si upao na ovu temu.necu da se raspravljam sa tobom,smesan si
idi bolje tamo deli flajere za onaj fas Infinity jer jedino bubasvabe dolaze

OK, necu nista da se raspravljam...vrvtno stoji da je regovan taj dan posto nije znala pass pa je on restartovao sa novim passom...mada necu da se raspravljam
Ako stvarno mislite da mogu da budem toliki idiot da otvorim par naloga, onda mislim stvarno ne vredi se uopste raspravljati sa vama....
Sto rece neki od clanova malopre... ja svoje misljenje imam, ko se ne slaze sa tim, ja mu nista ne mogu...

bas taj klinac je pravi biker, koji motor vozi vec 10 godina, i koji nije prvo seo na "veliki" motor, nego je isao postepeno...
Gaspar

Onda je verovatno preskocio lekcije od 125 ccm .
Sa postepeno dostignutih 750 ccm morao je ukapirati da u motociklizmu u Srbiji ne postoje termini :
"nije ukljucio migavac" , "prvenstvo prolaza" , "zeleno" , "neobelezena rupa" , "neosvetljeno vozilo"(plavusa) , itd ...

P.S.
Da je slusao rock'n'roll(blues) , to mu se sigurno nebi dogodilo ;)

Poslednja izmena:
ma ko 'ebe motocikliste koji se nabijaju izmedju dva auta, pretichu sa desne...svaka chast onom ko vozi normalno motor, mada mislim da je takvih malo....jedino ovi penzioneri na tomosima shto poshtuju neshto, mada njih jebu godine, ne vide dobro...tako da opet nastaje problem.

Od svih motorista, najviše volim čoperaše, enduro, kros. Tim redom... I svak ko misli da je klinjov na skuteru najveća opasnost, samo se setite klinjova na trkalicama... ;) Sinoć je jedan izleteo u Šekspirovoj... Ne zna da kad se skreće da se ne daje gas i proklizao na ono peska, šljunka, šta li je već bilo...

Sinoć neki momak na nekom ludom motoru... I snajka u šorcu i majičici seda iza njega da krenu u glupiranje... I prika mu dade po gasu, a snajkica kao u crtaćima, ostala tu gde je bila. Kad je tresnula, nije nam bilo dobro. Njoj još gore...

:eek::eek::eek:
Stvarno misliš da je ispravno da kao razlog navedeš samo ovo boldovano?

Naravno da su i motociklisti prgavi, svakakvi ih voze, nemaju saobraćajnu kulturu, i sve ono što je već napisano o mladim "mangupčićima" na Yamahama R1, ali automobila ipak ima više... I uvek će motociklista više pažnje da obrati na saobraćaj oko sebe, pre svega zbog sopstvene glave, nego neki čiča u Škodi 120L...

Ne vredi polemisati oko toga, jer koliko brljaju "motociklisti" sa 16 godina, toliko brlja i većina prosečnih vozača, s tim što su posledice po takve motocikliste obično upečatljivije po okolinu...

U svakom slučaju, saobraćajna bahatost je prisutna na svakom koraku, što za posledicu ima nezavidan broj izgubljenih života u odnosu sa drugim delovima Evrope...

usmrtvdz0nn1.jpg

To je bilo još zimus, na autoputu gore kod Konjarnika.
Negde sam napisao, imao sam prilike da uživo vidim baš tu Calibru na jednom otpadu. E to je tek jeza, onako smrskana.... Ostavlja barem deset puta jači utisak tako nego ovako na slikama.
Evo sad su po BG-u započeli neku kampanju gde na bilborde stavljaju (naravno maskirane i našminkane) krvave face sa razbijenim glavama, uz poruke tipa "sad je kasno da veže pojas" itd. :super:

Јуче је на ауто-путу код Арене био неки удес, Имелков шлепер се забио нешто у ограду, а чини ми се да је и са друге стране било нешто, али нисам сконтао шта, а не могу сад нигде да нађем неки чланак о свему томе...

Ето какав си ти човек... на туђој несрећи своју срећу градиш... :P ја сам зимус помогао неком лику из МБ пиваре да одглави камион из снега и овај ме повезао до БГа и дао ми 2Л Фрутеле (или како оно беше се зову њихови сокови) :D

Svojevremeno se prevrnula cisterna sa bazom vina... To je bila takva otimačina da su se stranci krstili...
Danas zamalo da imam bliski susret sa vozilom...
Motorčić vozim (Tomos Automatic A3S), lik u onom prvom praistorijskom modelu Nisan Terana sasvim lagano ide, kao da se premišlja nešto... Ja sam se već prestrojio da ga preteknem (toliko je brzo išao, kad sam ja automatikom mogao da ga preteknem...:lol:) Srećom pa još nisam otpočeo preticanje, već sam mu se približio, kad lik odjednom skrenu u levo... Naglo sam zakočio, gume su malo zaškripale i uspeo sam da se zaustavim... Lik se onako zbunjeno okrenuo, kao da se ništa ne dešava... Malo sam mu se "ljutio" :lol: i to je sve...

Back