911s [SK]
Poznat
- Poruka
- 9.260
Tooooo Bojane majstoreeee, kao što reče Vule - sve do jednog pobiti!!!!

Imaš piće ovde u BG-u od mene kad dodješ!!!

Imaš piće ovde u BG-u od mene kad dodješ!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pogotovo nogom u predelu glave :shock:

Очекуј да малог више нећеш видети, тооо мајсторееее!!!
Што га бар ниси тресн'о курблом за дизалицу, да му даш лични печат!
Trenirao dzudo,malo aikido iz radoznalosti.A j-b-g,imam 70 kg na 182cm,ocekujes nekog metiljavka al bogami umem posteno da maznemPogotovo nogom u predelu glave :shock:
Sto se tice alatke,to ce i da radi samo neka dovede nekog.
tkacio:Nije nesreća, ali umalo da bude. Baba vozi u pogrešnom smeru na autoputu BG-NS kod Kovilja.
Jel ga tuzila baba sto joj je unistio motor?Baba ga napala kako vozi bla bla,on iz gepeka izvadi bocu za gasenje pozara i izlomi babi sav motor

...Zagarantovano mu je trajno oštećenje mozga...
Malopre,obilazim parkiran auto na sred desne trake,dajem zmigavac i klinac sa skuterom krene mene da obilazi.Jos mi svira i dere se 'alo bre majmune sta radis'.Ja ne budem lenj,na gas i kazem mu da stane.Rekoh mu ja sta se pravi pametan a on meni 'nemoj pi*ku da ti polupam'
Na sta sam mu zavalio takav samar da je pao s motora.No mali je drcan,vrati mi pesnicom na sta je ponovo dobio nogom u glavu,par dzudo zahvata i slomio sam ga kao vola na sred ulice.
Poceo da mi preti,dovesce mi caleta,burazera...Gluposti.
*** ja ne razumem tu klincuriju,ufuravaju se sa skuterima,posle kad ga razvalis od batina zvace tatu i mamu.More mrs

hahahaha, trebao si mu juji gatame da ga ucutkas![]()